martin.holub Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 ahoj, chtěl bych Pežotka obohatit o navigaci, doporučte mi nějakou vaši oblíbenou - Pro střední Evropu, aby naváděla i v jízdních průzích, aby se dala přenášet mezi dvěma auty no a cena ... pokud možno do 4000,- ...... Díky Presunuto do sekce Pokec. Ferry [upravil dne 30/11/09 Ferry] Citovat
Gabriel 307 Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 Kdyby ta cena byla do 10.000,- tak já bych šel do TOMTOMA 930,jinak zatím používám v Nokii E66 Sygic McGuider. Sygic [upravil dne 30/11/09 Gabriel 307] [upravil dne 30/11/09 Gabriel 307] Citovat
Pe.Tr Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 proc 930??? staci 730 k čemu ti je mapa usa ? , jinak staci bohate tom tom XL classic europe , da se sehnat okolo 4500,- jen tusim nema navadeni do pruhu coz je takova blbustka docela zbytecna , kazdopadne ma 42 zemi evropy. Citovat
sekaj Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 Zvolil bych ňáký mobil který to bude podporovat a do něj nainstaloval IGO8 který si stáhneš na netě.Máš ji vždy u sebe a na IGOčko neni problém sehnat aktualizované mapy.IGO8 se dá všelijak tunit od hlasů,vzhledu,zobrazení a podporuje i navádění do jízdních pruhů což požaduješ. Citovat
martin.holub Odesláno 30. listopad 2009 Autor Odesláno 30. listopad 2009 Původně zaslal: Pe.Tr proc 930??? staci 730 k čemu ti je mapa usa ? , jinak staci bohate tom tom XL classic europe , da se sehnat okolo 4500,- jen tusim nema navadeni do pruhu coz je takova blbustka docela zbytecna , kazdopadne ma 42 zemi evropy. no právě uvažuju nad TOM TOM classic europe a nebo by možná stačila i TOMTOM ONE IQ ROUTES REGIONAL - jen za 3800,- taky má navádění do jízdních pruhů Citovat
martin.holub Odesláno 30. listopad 2009 Autor Odesláno 30. listopad 2009 Původně zaslal: sekaj Zvolil bych ňáký mobil který to bude podporovat a do něj nainstaloval IGO8 který si stáhneš na netě.Máš ji vždy u sebe a na IGOčko neni problém sehnat aktualizované mapy.IGO8 se dá všelijak tunit od hlasů,vzhledu,zobrazení a podporuje i navádění do jízdních pruhů což požaduješ. no ale já mám K800i, bez operačního systému. A mobil se mi moc měnit nechce kvůli navigaci. A nedám za ten mobil víc než za plnohodnotnou navigaci ??? Citovat
Gabriel 307 Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 Původně zaslal: sekaj Zvolil bych ňáký mobil který to bude podporovat a do něj nainstaloval IGO8 který si stáhneš na netě.Máš ji vždy u sebe a na IGOčko neni problém sehnat aktualizované mapy.IGO8 se dá všelijak tunit od hlasů,vzhledu,zobrazení a podporuje i navádění do jízdních pruhů což požaduješ. Já zvažuji,že si k vánocům koupím TOMTOMa,ale jsem taky názoru že mobil mám vždy u sebe a nemusím nosit další zařízení(i když někdo říka že to není takový komfort). Citovat
martin.holub Odesláno 30. listopad 2009 Autor Odesláno 30. listopad 2009 Původně zaslal: Gabriel 307 Původně zaslal: sekaj Zvolil bych ňáký mobil který to bude podporovat a do něj nainstaloval IGO8 který si stáhneš na netě.Máš ji vždy u sebe a na IGOčko neni problém sehnat aktualizované mapy.IGO8 se dá všelijak tunit od hlasů,vzhledu,zobrazení a podporuje i navádění do jízdních pruhů což požaduješ. Já zvažuji,že si k vánocům koupím TOMTOMa,ale jsem taky názoru že mobil mám vždy u sebe a nemusím nosit další zařízení(i když někdo říka že to není takový komfort). jako je pravda, že mít všechno v jedné malé krabičce - mobilu by bylo boží. Ale kupovat za moc tisíc nový mobil nebo PDA a pak ještě za 2000,- ten IGO8 ... no nevím Citovat
sekaj Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 Mam taky přenosnou navigaci a už kolikrát jsem během cesty zalitoval že jsem ji nechal doma.Mam v ní už zmiňovaný IGO8 a naprostá spokojenost.1x odjeto Chorvatsko a bez nejmenší chyby.A Liška je .Takže příště jdu do mobilu+IGO8. Citovat
sekaj Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 jako je pravda, že mít všechno v jedné malé krabičce - mobilu by bylo boží. Ale kupovat za moc tisíc nový mobil nebo PDA a pak ještě za 2000,- ten IGO8 ... no nevím IGO seženeš na netu zdarma a mapy též. [upravil dne 30.11.2009 sekaj] Citovat
martin.holub Odesláno 30. listopad 2009 Autor Odesláno 30. listopad 2009 Původně zaslal: sekaj jako je pravda, že mít všechno v jedné malé krabičce - mobilu by bylo boží. Ale kupovat za moc tisíc nový mobil nebo PDA a pak ještě za 2000,- ten IGO8 ... no nevím IGO seženeš na netu zdarma a mapy též. [upravil dne 30.11.2009 sekaj] a poběží v nějakém SonyEricssonu ? (jsem na ně zatížený ) Citovat
Pe.Tr Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 leda google maps , vyuzivam v nouzi na c902 Citovat
ozzy56 Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 s autoatlasem za 199 jsem už taky něco států projel Citovat
martin.holub Odesláno 30. listopad 2009 Autor Odesláno 30. listopad 2009 Původně zaslal: ozzy56 s autoatlasem za 199 jsem už taky něco států projel taky pravda Citovat
Péťa Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 Osobně mám zkušenosti s autonavigacemi TomTom, Garmin a Route66 (tu v mobilu). Do auta mohu doporučit jedině TomTom (ze třech vyjmenovaných). Citovat
martin.holub Odesláno 30. listopad 2009 Autor Odesláno 30. listopad 2009 Původně zaslal: Peta Osobně mám zkušenosti s autonavigacemi TomTom, Garmin a Route66 (tu v mobilu). Do auta mohu doporučit jedině TomTom (ze třech vyjmenovaných). a jak je to u TomToma s aktualizacemi map? Jak jsou zpoplatněny ?? Citovat
sekaj Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 Tady je videoko s IGO8...... http://www.youtube.com/watch?v=O5ZDXp7d0Mg Citovat
Edison Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 Dvě otázky: 1.: Proč je diskuse o navigaci v P406? 2.: Proč je tu diskuse o mobilech, když chce navigaci? Já pořídil navigon 7310 minulý týden... Naprostá spokojenost. Další má otázka zní: Jak kvalitní mohou být věci zadarmo? Citovat
Micky99 Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 ja mam navigaci Mio. pouzil som ju asi 5krat. potom som si to odblokoval a nahral tam iGO8. aktualizacie kazde 3 mesiace, mapy zozenies zadara na nete, da sa to prerabat ako chces - rozne skiny, schemi, hlasi.... a kopa ineho. Samotny SW zozenies tiez na nete, staci pohladat. Ja ak by som kupoval dalsiu navi tak by som kupil hociaku lacnu, aj nejaku cinu a by som to zase odblokoval a pouzival IGO. Z toho co som zaplatil pri kupe navi pouzivam len HW. SW vobec. ak jazdis dost a jazdil by si aj s navi tak odporucam este nech to ma radsej TMC... tot moj nazor. ak chces linky aby si si precital par veci o IGO tak mozem poslat. Prave teraz som si zaktualizoval celu europu s mapamy 09.2009 - free [upravil dne 1/12/09 Micky99] Citovat
sekaj Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 Původně zaslal: Edison Dvě otázky: 1.: Proč je diskuse o navigaci v P406? 2.: Proč je tu diskuse o mobilech, když chce navigaci? Já pořídil navigon 7310 minulý týden... Naprostá spokojenost. Další má otázka zní: Jak kvalitní mohou být věci zadarmo? Takže na tvou otázku \"Proč je tu diskuse o mobilech\" ti odpovim asi tak,možná to pro tebe bude překvapení,ale pro ostatní známá věc,že některé mobily podporují GPS navigaci:aut. A na otázku \"Jak kvalitní mohou být věci zadarmo?\" též budu stručný,možná by ses divil. Nad čim jsem se ještě u tvojeho příspěvku pozastavil je to,jak si za týden mohl zjistit kvality tvé navigace ,určitě neříkám že neni kvelitní nebo tak nějak,nemam skušenost,ale měl jsem už tu možnost vlastnit navigace Blaupunkt,MIO, odskoušen i Tomtom a teť IGO.Ze začátku u všech nadšení ale poté většinou sklamání.Blaupunk-za 12tis.vodila mě po všech čertech ale né tam kam jsem potřeboval,update jednou za uherák a stejnak na prt a to si to ještě musíte tvrdě zaplatit.Mio-hezká grafika ale toť asi vše,omezený možnosti úprav (je toho velmi málo) a což je nejvíce důležité po vypršení doby bezplatné aktualizace (updatuje se pouze minimální část,kolikrát jen třeba dva státy) opět ENDE SCHLUSS.Nejlepší s této trojce je pro mě asi Tomtom-na to se dá sehnat vcelku vše.Pro mě je ale vítěz jednoznačně IGO8-jednoduché ovládání,plno vychitávek.Podrobnost map,plná aktualizace,jak už tu bylo psáno,každé tři měsíce a hlavně zavedlo mě to vždy tam kam jsem potřeboval.A to vše,pro většinu Čechů určitě příjemná informace,bezplatně. Pokud bych nechtěl zakupovat mobil či HTC s GPS tak bych šel určitě do Tomtoma . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.