Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj, chtěl bych Pežotka obohatit o navigaci, doporučte mi nějakou vaši oblíbenou - Pro střední Evropu, aby naváděla i v jízdních průzích, aby se dala přenášet mezi dvěma auty no a cena ... pokud možno do 4000,- ...... Díky :superPresunuto do sekce Pokec. Ferry

[upravil dne 30/11/09 Ferry]

Odesláno

proc 930??? staci 730 k čemu ti je mapa usa ?:D , jinak staci bohate tom tom XL classic europe , da se sehnat okolo 4500,- jen tusim nema navadeni do pruhu coz je takova blbustka docela zbytecna , kazdopadne ma 42 zemi evropy.

Odesláno

Zvolil bych ňáký mobil který to bude podporovat a do něj nainstaloval IGO8 který si stáhneš na netě.Máš ji vždy u sebe a na IGOčko neni problém sehnat aktualizované mapy.IGO8 se dá všelijak tunit od hlasů,vzhledu,zobrazení a podporuje i navádění do jízdních pruhů což požaduješ.

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

proc 930??? staci 730 k čemu ti je mapa usa ?:D , jinak staci bohate tom tom XL classic europe , da se sehnat okolo 4500,- jen tusim nema navadeni do pruhu coz je takova blbustka docela zbytecna , kazdopadne ma 42 zemi evropy.

no právě uvažuju nad TOM TOM classic europe a nebo by možná stačila i TOMTOM ONE IQ ROUTES REGIONAL - jen za 3800,- taky má navádění do jízdních pruhů

Odesláno
Původně zaslal: sekaj

Zvolil bych ňáký mobil který to bude podporovat a do něj nainstaloval IGO8 který si stáhneš na netě.Máš ji vždy u sebe a na IGOčko neni problém sehnat aktualizované mapy.IGO8 se dá všelijak tunit od hlasů,vzhledu,zobrazení a podporuje i navádění do jízdních pruhů což požaduješ.

no ale já mám K800i, bez operačního systému. A mobil se mi moc měnit nechce kvůli navigaci. A nedám za ten mobil víc než za plnohodnotnou navigaci ???

Odesláno

Já zvažuji,že si k vánocům koupím TOMTOMa,ale jsem taky názoru že mobil mám vždy u sebe a nemusím nosit další zařízení(i když někdo říka že to není takový komfort).
Odesláno
Původně zaslal: Gabriel 307

Já zvažuji,že si k vánocům koupím TOMTOMa,ale jsem taky názoru že mobil mám vždy u sebe a nemusím nosit další zařízení(i když někdo říka že to není takový komfort).

jako je pravda, že mít všechno v jedné malé krabičce - mobilu by bylo boží. Ale kupovat za moc tisíc nový mobil nebo PDA a pak ještě za 2000,- ten IGO8 ... no nevím

Odesláno

Mam taky přenosnou navigaci a už kolikrát jsem během cesty zalitoval že jsem ji nechal doma.Mam v ní už zmiňovaný IGO8 a naprostá spokojenost.1x odjeto Chorvatsko a bez nejmenší chyby.A Liška je :super.Takže příště jdu do mobilu+IGO8.

Odesláno

jako je pravda, že mít všechno v jedné malé krabičce - mobilu by bylo boží. Ale kupovat za moc tisíc nový mobil nebo PDA a pak ještě za 2000,- ten IGO8 ... no nevím

IGO seženeš na netu zdarma a mapy též.

[upravil dne 30.11.2009 sekaj]

Odesláno

IGO seženeš na netu zdarma a mapy též.

[upravil dne 30.11.2009 sekaj]

a poběží v nějakém SonyEricssonu ? (jsem na ně zatížený :super )

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Osobně mám zkušenosti s autonavigacemi TomTom, Garmin a Route66 (tu v mobilu). Do auta mohu doporučit jedině TomTom (ze třech vyjmenovaných).

a jak je to u TomToma s aktualizacemi map? Jak jsou zpoplatněny ??

Odesláno

Dvě otázky: 1.: Proč je diskuse o navigaci v P406? 2.: Proč je tu diskuse o mobilech, když chce navigaci? Já pořídil navigon 7310 minulý týden... Naprostá spokojenost. Další má otázka zní: Jak kvalitní mohou být věci zadarmo?

Odesláno

ja mam navigaci Mio. pouzil som ju asi 5krat. potom som si to odblokoval a nahral tam iGO8. aktualizacie kazde 3 mesiace, mapy zozenies zadara na nete, da sa to prerabat ako chces - rozne skiny, schemi, hlasi.... a kopa ineho. Samotny SW zozenies tiez na nete, staci pohladat. Ja ak by som kupoval dalsiu navi tak by som kupil hociaku lacnu, aj nejaku cinu a by som to zase odblokoval a pouzival IGO. Z toho co som zaplatil pri kupe navi pouzivam len HW. SW vobec.

ak jazdis dost a jazdil by si aj s navi tak odporucam este nech to ma radsej TMC... tot moj nazor.

ak chces linky aby si si precital par veci o IGO tak mozem poslat.

Prave teraz som si zaktualizoval celu europu s mapamy 09.2009 - free :roker

[upravil dne 1/12/09 Micky99]

Odesláno
Původně zaslal: Edison

Dvě otázky: 1.: Proč je diskuse o navigaci v P406? 2.: Proč je tu diskuse o mobilech, když chce navigaci? Já pořídil navigon 7310 minulý týden... Naprostá spokojenost. Další má otázka zní: Jak kvalitní mohou být věci zadarmo?

Takže na tvou otázku \"Proč je tu diskuse o mobilech\" ti odpovim asi tak,možná to pro tebe bude překvapení,ale pro ostatní známá věc,že některé mobily podporují GPS navigaci:aut.

A na otázku \"Jak kvalitní mohou být věci zadarmo?\" též budu stručný,možná by ses divil.

Nad čim jsem se ještě u tvojeho příspěvku pozastavil je to,jak si za týden mohl zjistit kvality tvé navigace :myslim,určitě neříkám že neni kvelitní nebo tak nějak,nemam skušenost,ale měl jsem už tu možnost vlastnit navigace Blaupunkt,MIO, odskoušen i Tomtom a teť IGO.Ze začátku u všech nadšení ale poté většinou sklamání.Blaupunk-za 12tis.vodila mě po všech čertech ale né tam kam jsem potřeboval,update jednou za uherák a stejnak na prt a to si to ještě musíte tvrdě zaplatit.Mio-hezká grafika ale toť asi vše,omezený možnosti úprav (je toho velmi málo) a což je nejvíce důležité po vypršení doby bezplatné aktualizace (updatuje se pouze minimální část,kolikrát jen třeba dva státy) opět ENDE SCHLUSS.Nejlepší s této trojce je pro mě asi Tomtom-na to se dá sehnat vcelku vše.Pro mě je ale vítěz jednoznačně IGO8-jednoduché ovládání,plno vychitávek.Podrobnost map,plná aktualizace,jak už tu bylo psáno,každé tři měsíce a hlavně zavedlo mě to vždy tam kam jsem potřeboval.A to vše,pro většinu Čechů určitě příjemná informace,bezplatně.

Pokud bych nechtěl zakupovat mobil či HTC s GPS tak bych šel určitě do Tomtoma :super .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...