Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

1. mám zacpanou jednu dírku na každé straně ostřikovačů. Strkal sem tam jehlu, nepomohlo. Vony stříkají, ale hrozně málo. Nevítě jak jím pomoct?

2. Mám strašně slabě vyraženej VIN. Nevím kde je původně ale já ho mám u dolívače vody do ostřikovačů. Občas se to policajtům nelíbí, mám přerážet? Kde?

3. Větrák motoru nefunguje po vypnutí auta. Některým autům to jede i po vypnutí. Mám s tím něco dělat nebo to je jedno?

4. Pro odborníky - existuje stejná poloosa (pravá) pro více typů 605? Můžu mít zadarmo z 3.0, já mám 2.0. Podle ceníků růz. firem jsou oboje 94cm. Liší se pak podle ABS. Měly všechny 3.0 ABS do \'94?

Díkec

Odesláno

1. mám zacpanou jednu dírku na každé straně ostřikovačů. Strkal sem tam jehlu, nepomohlo. Vony stříkají, ale hrozně málo. Nevítě jak jím pomoct?

Z drteneho kartace ustipni dratek, tim to jde super, jehla je tlusta. VIN bych nechal a neprerazel.

:papa

Odesláno

Ad 1) jeste zkontroluj, jestli ti tesni privodni hadicky, nebo jesli nejsou nekde zpuchrely.

Ad 2) VIN neni moc silne vyrazenej, to je normalni. Nic neprerazej, to by policajty mohlo popudit trochu vic ;)

Ad 3) To je model od modelu, zalezi od konkretniho zapojeni. Ja bych se na to vykaslal, aspon se ti nevybije baterka kdyz ti odejde ten spinac.

Ad 4) Ano, existuje - lisi se prumerem a poctem zubu na snimac ABS (viz napr. cenik autokelly). Ten venecek se zubama lze normalne sundat a nandat na tu druhou poloosu, takze by to nemel byt problem.

Odesláno

Ja muslim ze ano. Do 2.1 TD pasujou poloosy z 2L benzina, jen jsou tenci, tzn. nizsi zivotnost. U tebe by to melo byt prave naopak, protoze na 3L jsou ty pooloosy o vetsim prumeru.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...