Garfield Odesláno 17. srpen 2004 Odesláno 17. srpen 2004 Tak jsem tuhle s jedním bengem řešil, co je to dopravní obsluha, když jsem vjel do \"zákazu vjezdu všech vozidel\" s tabulkou \"mimo dopravní obsluhy\", potřeboval jsem tam něco vyřídit na úřadě. Nakonec mě nechal být a vjel jsem tam, protože jsem tvrdil, že se tam dopravně obsluhuji, a a? mi tedy řekne paragraf zákona definující dopravní obsluhu a ze kterého tedy vyplývá, že já dopravní obsluha nejsem. Neřekl, nevěděl, jen se blbě usmíval. A pak mávl rukou a řekl \"jeďte\". Pro jistotu jsem se doma ještě podíval na Zákon o provozu na pozemních komunikacích(č. 361/2000 po novelizaci platný od 1. 4. 2004) a zadal ve vyhledávání slovo \"obsluha\" a pak i \"obsluhy\", ale nic to nenašlo. Takže to vypadá, že v tomhle zákoně to definováno opravdu není. Neví někdo, jestli je dopravní obsluha definována v jiném zákoně, nebo jestli je to termín právně nevyjasněný? Mně to tedy docela povzbudilo Citovat
Luger Odesláno 18. srpen 2004 Odesláno 18. srpen 2004 Řekl bych, že právně vyjasněný termín to není, ale měl jsi štěstí - dostals ho... Obecně platí, že pokud tam chceš jet, musíš mít ve vozidlě někoho, kdo v uzavřené oblasti bydlí... a ten někdo to musí dokázat (OP)... BTW. Teď mě napadlo... máme tu Garfielda, Oddieho, Johna... že bych se přejmenoval na Nermala?? :D (pro neznalé - čtěte Garfielda - je to prča ) Citovat
oddie Odesláno 18. srpen 2004 Odesláno 18. srpen 2004 Luger a jeho BTW: dobré, ale: a) pes je ODIE, b) je to fenka Citovat
John Odesláno 18. srpen 2004 Odesláno 18. srpen 2004 To Luger : proc by jsi se prejmenovaval?? nahodou LUGER je originalni.:D Citovat
Operator Odesláno 18. srpen 2004 Odesláno 18. srpen 2004 A John neni John, ale Jon! :P:P Sem asi dětinskej, ale docela bych zašel na toho zfilmovanýho Garfielda. Prej ho ale dabuje Vláďa Von Čech a svým monotónním hlasem zabil veškerej humor. :( Citovat
lexa Odesláno 18. srpen 2004 Odesláno 18. srpen 2004 2 Luger : přejmenovaný jsi na 9MM tak co řešíš.:D:D;):papa:papa Citovat
Ladis Odesláno 18. srpen 2004 Odesláno 18. srpen 2004 A když v takto označené ulici bydlím přechodně? Nemám tudíž zapsáno v OP. Spíš bych řekl, že jsi měl štěstí. Párkrát jsem kápnul na aktivní gumina, kteří byly moc odhhodlaní a nažhavení na korunky. Dokonce mě chtěly dusit jako zásobování. Předsi to nebudu nosit 80m k odběrateli. Někdy kocourkov hadra. Samotného by mně zajímalo, co se všechno přihodilo ostatním lidem v tédle souvislosti. Citovat
Luger Odesláno 18. srpen 2004 Odesláno 18. srpen 2004 Napsán autorem Operator A John neni John, ale Jon! :P:P Sem asi dětinskej, ale docela bych zašel na toho zfilmovanýho Garfielda. Prej ho ale dabuje Vláďa Von Čech a svým monotónním hlasem zabil veškerej humor. :( Jdu s Tebou :D !!!! Citovat
Luger Odesláno 18. srpen 2004 Odesláno 18. srpen 2004 Napsán autorem lexa 2 Luger : přejmenovaný jsi na 9MM tak co řešíš.:D:D;):papa:papa Hele, docela jsi mě dostal, páč mů prapůvodní nick byl skutečně Luger_9mm :D Vy na moravě čtete i myšlenky, né? Citovat
Luger Odesláno 18. srpen 2004 Odesláno 18. srpen 2004 Napsán autorem Operator A John neni John, ale Jon! :P:P Sem asi dětinskej, ale docela bych zašel na toho zfilmovanýho Garfielda. Prej ho ale dabuje Vláďa Von Čech a svým monotónním hlasem zabil veškerej humor. :( A ještě mi řekněte, že ve jméně Nermala mám taky nějaký písmenko navíc... Citovat
lexa Odesláno 18. srpen 2004 Odesláno 18. srpen 2004 :DJo čteme i noviny. Nermala neznám tak neporadím, ale samozřejmě mě už něco napadlo, ale co bych furt ryl:D:D:D:o:P a pak dostal na srazu plechem na plech(to znamená haubnou na svou hubu(připadně něčí pěstí(kladivem)na pošramocení tuningu své tlamy)). Ale pokračujte!:o:papa Citovat
Operator Odesláno 18. srpen 2004 Odesláno 18. srpen 2004 Napsán autorem Luger Napsán autorem Operator A John neni John, ale Jon! :P:P Sem asi dětinskej, ale docela bych zašel na toho zfilmovanýho Garfielda. Prej ho ale dabuje Vláďa Von Čech a svým monotónním hlasem zabil veškerej humor. :( Jdu s Tebou :D !!!! OK, to se domluvíme. Ty můžeš vzít kamarádku sestřičky a já tvoji sestru! :D:D Citovat
Mila Odesláno 18. srpen 2004 Odesláno 18. srpen 2004 kocoura Garfielda mam na CD uz asi 14 dni kdyby nekdo chtel .... Citovat
Pavca Odesláno 18. srpen 2004 Odesláno 18. srpen 2004 zakon 361/2000 Sb neresi vse :-) VYHLÁŠKA 30/2001 Sb § 15 (2) Dodatková tabulka č. E 12 s nápisem \"JEN ZÁSOBOVÁNÍ\" omezuje platnost značky, pod kterou je umístěna, na vozidla zajiš?ující zásobování nebo lékařské, opravárenské, údržbářské, komunální a podobné služby pro oblast za značkou a na vozidla s označením č. O 1; pro tato vozidla neplatí značka, pod kterou je umístěna dodatková tabulka s nápisem \"MIMO ZÁSOBOVÁNÍ\". (3) Dodatková tabulka č. E 12 s nápisem \"JEN DOPRAVNÍ OBSLUHA\" omezuje platnost značky, pod kterou je umístěna, na vozidla zajiš?ující zásobování nebo lékařské, opravárenské, údržbářské, komunální a podobné služby pro oblast za značkou, na vozidla s označením č. O 1, vozidla taxislužby a na vozidla, jejichž řidiči, popřípadě provozovatelé mají v místech za značkou bydliště, sídlo nebo garáž; pro tato vozidla neplatí značka, pod kterou je umístěna dodatková tabulka s nápisem \"MIMO DOPRAVNÍ OBSLUHY\". zdroj: www.e-law.cz Citovat
Luger Odesláno 18. srpen 2004 Odesláno 18. srpen 2004 Napsán autorem oddie Luger a jeho BTW: dobré, ale: a) pes je ODIE, b) je to fenka Hele, jaxi přišel na to, že je to čubizna? Já četl milión stripů Garfielda, ale tohle tam nikde nebylo... Citovat
Luger Odesláno 18. srpen 2004 Odesláno 18. srpen 2004 Napsán autorem Operator Napsán autorem Luger Napsán autorem Operator A John neni John, ale Jon! :P:P Sem asi dětinskej, ale docela bych zašel na toho zfilmovanýho Garfielda. Prej ho ale dabuje Vláďa Von Čech a svým monotónním hlasem zabil veškerej humor. :( Jdu s Tebou :D !!!! OK, to se domluvíme. Ty můžeš vzít kamarádku sestřičky a já tvoji sestru! :D:D To je super, já budu moct obě... a Ty jenom jednu Citovat
Operator Odesláno 18. srpen 2004 Odesláno 18. srpen 2004 Napsán autorem Luger Napsán autorem Operator Napsán autorem Luger Napsán autorem Operator A John neni John, ale Jon! :P:P Sem asi dětinskej, ale docela bych zašel na toho zfilmovanýho Garfielda. Prej ho ale dabuje Vláďa Von Čech a svým monotónním hlasem zabil veškerej humor. :( Jdu s Tebou :D !!!! OK, to se domluvíme. Ty můžeš vzít kamarádku sestřičky a já tvoji sestru! :D:D To je super, já budu moct obě... a Ty jenom jednu What??? Tak to mi hlava nebere. Jakože ty vezmeš sestřičky kamarádku a zároveň kamarádky sestřičku, tudíž i sestru sestry kamarádky, jakož i kamarádku kamarádčiny kamarádky? Anebo snad dokonce kamarádky sestřičku kamarádící se se setřičkou kamarádčiny kamarádky, nebo-li sestřiččiný kamarádky, která je zároveň sestrou své sestry a rovněž kamarádkou své kamarádky v jedné osobě? Chápu to správně??? :o:o:D:D Citovat
Luger Odesláno 18. srpen 2004 Odesláno 18. srpen 2004 Napsán autorem Operator Napsán autorem Luger Napsán autorem Operator Napsán autorem Luger Napsán autorem Operator A John neni John, ale Jon! :P:P Sem asi dětinskej, ale docela bych zašel na toho zfilmovanýho Garfielda. Prej ho ale dabuje Vláďa Von Čech a svým monotónním hlasem zabil veškerej humor. :( Jdu s Tebou :D !!!! OK, to se domluvíme. Ty můžeš vzít kamarádku sestřičky a já tvoji sestru! :D:D To je super, já budu moct obě... a Ty jenom jednu What??? Tak to mi hlava nebere. Jakože ty vezmeš sestřičky kamarádku a zároveň kamarádky sestřičku, tudíž i sestru sestry kamarádky, jakož i kamarádku kamarádčiny kamarádky? Anebo snad dokonce kamarádky sestřičku kamarádící se se setřičkou kamarádčiny kamarádky, nebo-li sestřiččiný kamarádky, která je zároveň sestrou své sestry a rovněž kamarádkou své kamarádky v jedné osobě? Chápu to správně??? :o:o:D:D ...asi zamluvíme kino... :D:D Citovat
Operator Odesláno 18. srpen 2004 Odesláno 18. srpen 2004 ..možná že by to chtělo rovnou víc sálů! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.