Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chtěl bych se zeptat, jak se projevuje porucha dvouhmotného setrvačníku u 1,6 hdi? Jestli to dělá nějaký rachot (třeba) a kde, vybruje spojkový pedál (třeba) a nebo se to projevuje nějak jinak. Díky za odpovědi.

Odesláno

Zvuky mám na straně rozvodů, dře asi ten plastový kryt. Jinak nic jiného, ale byl jsem zvědavej jak se projevuje ten setrvačník.

Odesláno

u kelly a v benexu se prodávají sady kde není dvouhmoták , ale normální setrvák a odpružená lamela + přítlačák a ložisko a je to celkem levné oproti samotnému dvouhmotáku , už jsem to párkrát montoval na mondea , stálo to všechno tuším 8 nebo 11 tisíc , záleží jak na jaký vehykl

Odesláno

Nazdárek !!!!

Na každou chvíli mi to taky čeká - výměna komplet spojky a dvojitého setrvačníku:myslim:myslim !!!!!!

V autorizovaném servisu mi nahlásili :cena spojky s prací 11000 Kč a dvojitý setrvák 15000 Kč !!!

Přes známého jsem sehnal vše komplet za 15000 Kč (to samé - originál)!!!!!!!!!!!!!!!!! Celkem rozdíl nemyslíte??????????:papa:papa:papa

zdraví :roker Pepan

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...