genzer Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 montujeme ted na dilne na audi a3 vyskove stavitelnej podvozek H&R,uz finisujem a zarazi nas jedna vec,na tlumici jsou dve pruziny a ta horni jde stlacit rukou,je to normalni,ma to tak byt?je takova placata Citovat
Capy Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 jo je to normální. je vymezovací aby ti při roztažení ta hlavní nevyskočila protože je tak tvrdá tak nedokáže vymezit celej zdvih tlumiče. ta malá tam jen vlastně tu hlavní přidržuje Citovat
tom406 Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 přesně tak. pouze vyvěšovací a je naprosto jedno jestli je dole nebo nahoře pokud to dovoluje konstrukce Citovat
Fakir Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 Já mám akorát pocit, že to máte obráceně - vždycky jsem viděl malou pružinu dole, aby byl kontakt obou pružin okolo tlumiče a nedostal se nikdy mimo. Ale možná kecám, nevím, jak to tam je udělané. Citovat
genzer Odesláno 26. listopad 2009 Autor Odesláno 26. listopad 2009 takhle nam to uz prislo sestavene,tak nevim,ale tom psal,ze muzou byt i obracene,takze to bude zrejme v pohode. Citovat
Fakir Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 Tak to asi bude OK. Ty tlumiče jsou každopádně moc pěkný. Citovat
tom406 Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 Já mám na D2 racing nebo spíš nemám onu malou pružinu a tam se to řeší tím že se nastaví délka tlumiče a ten to vymezí tak že pokud nadzvednu auto tak se mi kola vyvěsí jen 4cm + - Při velké rychlosti pak letím ve vzduchu:D to jen tak pro zajímavost;) Citovat
Capy Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 já bych dával malou pružinku nahoru když to půjde dole akorát vlastní vahou zvyšuje neodpruženou hmotu. Pravda že je lehká ale i tak. Citovat
AnotherOne Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 Keď dobre pozerám obe pružiny tvoria jeden kus, z hľadiska neodpruženej hmoty je teda úplne jedno ako je otočená. Citovat
genzer Odesláno 27. listopad 2009 Autor Odesláno 27. listopad 2009 tak se nam vcera zadarilo,jej to ted o tridu lepsi auto,delali jsme i vsechny loziska,cepy,silenbloky,stabilizatory,no zkratka vse,co jde na podvozku vymenit jsme vymenily a nocni zkusebni jizda byla vynikajici Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.