Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cau, je normalni ze kdyz odemku dalkacem auto a nevlezu do nej, tak ze se asi zhruba za minutu zase samo zamkne? Takto jsem to skusil asi trikrat za sebou odemknout a vzdy se samo uzamklo (do minuty).

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Ano ochrana před tím aby si nechtíc v kapsi neodemkl auto.....pokud tam vlezeš tak už se nezamkne........dělají toto snad všechny centrály a alarmy....

Dik, koukam Premo ze ty jsi tu taky stale online.

Odesláno

Prosim o radu, jake mate v technicaku rozmery pneu, ja mam totiz technicak u uverove spolecnosti tak nevim. Na aute mam 215/55 17\" , a zimni sjete plech. 205/60 16\" a zajima mne jestli tam mohu nasadit i 205/55 16\".

Dnes jsem zjistil ze mam omlety bezpecnostni sroub a v pneuservise mi rekli jedine ovrtat, protoze nejde povolit. Nevite kolik by stal (asi jedine v peugeotu) jeden bezpecnostni sroub na objednani podle kodu.

Odesláno

No já mám zimní 205/55/16. Sice ve velkym TP je napsany nemám, ale to policajti neví a na technickou půjdu s letníma, ktery mám v TP (205/60/16)

[upravil dne 6/12/09 Ondrus23]

Odesláno
Původně zaslal: Ondrus23

No já mám zimní 205/55/16. Sice ve velkym TP je napsany nemám, ale to policajti neví a na technickou půjdu s letníma, ktery mám v TP (205/60/16)

Dekuji uz jsem objednal Dunlop SP Winter Sport 3D 96H XL 205/60 R 16 kus za 2490,-

Odesláno
Původně zaslal: libor.vo

Původně zaslal: Ondrus23

Dekuji uz jsem objednal Dunlop SP Winter Sport 3D 96H XL 205/60 R 16 kus za 2490,-

Dobrá voľba, ja mám Dunlopky letné, a sú super na vode aj na suchu:super, o rok ma čaká kúpa zimných , kvôli tím trom milimetrom a opäť budem brať asi Dunlopky. Tak daj vedieť, ako si s nimi spokojný ;)

Odesláno

nevite nahodou nekdo, jestli \"Kontrolka spálené žárovky

(halogenové žárovky)\" funguje ve vsech vybavach nebo jen v nejvyssich? Vcera mi odesla predni potkavaci a signalizace nikde zadna :grr

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Je to v základe.

a kdy se to má zobrazit? Mám nastavené denní svícení a automatická světla. Nezkoušel jsem zapnout světla ručně ...

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Myslím, že by to malo zahlásiť aj keď svetlá nie sú zapnuté.

tak to mi to asi nefunguje. Zkusím ještě to ruční zapnutí, ale zdá se mi to nepravděpodobné, protože ŘJ to vyhodnocuje jako proudový odběr a to by nemělo mít vliv způsob rozsvícení.

Třeba mi na to odpoví ještě někdo. Jinak dík za reakci :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...