Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

pořád mi přetrvává problém u ovládání předního okna u řidiče( občas už i u spolujezdce)

Pokud okno u řidiče stáhnu asi o 5cm nebo 10cm a chci jej vysunout zpět nahoru, tak okno vždy sjede nejprve dolů a potom jej opět musím vytáhnout nahoru. Je to velice nepříjemné při jízdě po dálnici vyššími rychlostmi

Vyřešil někdo nějak tento problém ?

Odesláno

Okno u řidiče jde dolů dobře, ale nahoru se mu nějak nechce - jakoby motorek mlel z posledního- oproti zadnímu oknu mi ten přední motorekpřipadá unavený( sklo jede nahoru pomaleji než jiná skla)- že by to opravdu chtělo někde promazat ?

Zkusil jsem ještě včera seřídit doraz okna... poprvé mi pak nešlo ovládat okno řidiče asi 1 minutu ( jakoby nějaká ochrana sepla), potom už to šlo, tak jsem zkusil ještě jednou doraz a okno už nešlo ovládat asi min.3 minuty, tak jsem radši nechal přes noc a ráno to stahovat šlo, ale se stejným neduhem ... trošku dolů a pak chci nahoru a ono to sjede o 10cm níž - opět chci nahoru a ono to sjede úplně dolů, ale od spodu to vyjede nahoru v pohodě!

Zkusím promazat, jen je venku zima a garáž je mi malá

Jo a zatím díky za rady !

[upravil dne 23/11/09 jindra73]

Odesláno

jindra73 : Měl jsem podobný problém. Zkus vyndat ze dveří řidiče celej ovladač na stahování a rozdělej ho. vyčisti desku pločného spoje a gumovou palnžetu. Nejlépe použít Líh. V podstatě je to stejný jako dálkový ovladač k televizi. Potom co jsem to před rokem udělal už jsem o tom neslyšel.

Odesláno
Původně zaslal: jindra73

Zdravím,

pořád mi přetrvává problém u ovládání předního okna u řidiče( občas už i u spolujezdce)

Pokud okno u řidiče stáhnu asi o 5cm nebo 10cm a chci jej vysunout zpět nahoru, tak okno vždy sjede nejprve dolů a potom jej opět musím vytáhnout nahoru. Je to velice nepříjemné při jízdě po dálnici vyššími rychlostmi

Vyřešil někdo nějak tento problém ?

Už se to tu psalo v jiném vláknu. Nevím o tom, že by to někdo vyřešil. Dělá mi to nemlich to samé. Okna se mi nezdají, že by jezdila jakkoliv unaveně. Navíc k \"sjetí\" dochází jen pokud okno jelo nejdříve dolů a zůstala tam škvírka těch 5-10cm. Pokud bylo předtím otevřené více nebo jelo nahoru, tak se chová normálně.

Ve spínači oken to také nebude. Důvod obdobný jako výše. Navíc při zamykání auta centrálem (podržení tlačítka zamčení) by mělo všechna okna zavřít. To se však nestane pokud tam je ona 5-10cm škvíra viz výše...

Odesláno

Ještě mě tak napadá, zkus tomu oknu trochu \"pomoct\" rukou nahoru. Schválně jestli zase otočí a pojede dolů. Pokud ano, tak tím stopro vyloučíš \"zadrhávání\". Pokud ne, tak to tím stopro potvrdíš.

• O 4 týdny později...
Odesláno

v 90% se mi to povede tak, ze jen \"tuknu\" nahoru (okno se lehce pohne a zastavi) a pak znovu nahoru a to uz drzim nebo domacknu uplne. Vetsinou jede hned ok. Uz jsem i mazal \"kolejnici\" a snad to i chvili fungovalo normalne... Ne dlouho. Jinak pri zamknuti na dalku zajedou okna normalne.

• O 1 rok později...
Odesláno

zdravim mam 307 a zacli mi praskat pojistky na ovladani oken jak ji vymenim tak pri otoceni klicku mi zas praskne a nic jsem stim nedelal nechal jsem delat rozvody a te doby mi to dela jeste mi odesel egr ten uz vymenen

mam rozbite stresni ovladani ktereje odpojene jestli to nak na to nema vlim mam sklenenou strechu

dik za radu

• O 1 rok později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...