BoneDaddy Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 Původně zaslal: MatrixChose Jak se mě snad na žádným autě neorigo světla nelíběj, tak tyhle prostě jo. Asi je to tím, že tvar 406 světel je prostě nej a bejt obě tak za 5k beru je hned Přesně. A klidně bych obětoval i pár tisícovek navíc ale musela by to být běžnější a dostupnější záležitost. A tvar světel na old modelu byl super, ale to co má new je prostě nej. V tom máš fakt pravdu. Citovat
Peugeot_22 Odesláno 20. listopad 2009 Autor Odesláno 20. listopad 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Peugeot_22: srandu si dělám. Dělej si s autem co chceš, je tvoje. A díky. Mohl by si hodit fotky té tvé HDi SEM. Pokud si je tam samosebou již nedal a já je jenom nepřehlídnul. Jasne dam hned zítra ho blejsknu mam foto jen z mobilu a to za moc nestoji:roll:super Citovat
qmysak Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 krásné světla, jen kdyby nebyly tak drahé sakra:-( Citovat
jarco623 Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 su take sady ze si dorobis iba cocky,ale mne sa do toho akosi nechce pustat,radsej cele original svetla to by bola parada.je to stranka www.el-diablo.sk ale akosi mi nechce nabehnut stranka.hmm ale tam to vychadza na 2ks svetiel 7000sk cize cca 6500cz. Citovat
Edison Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 A nepřijde vám to kapku předražený? Koukněte na moje čočky od Fx... Citovat
Peugeot_22 Odesláno 21. listopad 2009 Autor Odesláno 21. listopad 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Peugeot_22: srandu si dělám. Dělej si s autem co chceš, je tvoje. A díky. Mohl by si hodit fotky té tvé HDi SEM. Pokud si je tam samosebou již nedal a já je jenom nepřehlídnul. tak plním co jsem slíbil fotky jsou tam Citovat
foxo Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 no na Slovensku je od 20.11.2009 v platnosti nova vyhlaska 464/2009, ktera prave postihuje tyto veci a prerabky svetel jako take, alebo na xenony. Hned berou TP, a 33EUR pokuta. Doteraz sa to jako tak dalo, ale fizli cekali len na to, aby takuto vykonavajici vyhlasku mali v ruce, a robili mudrych:bacha Citovat
foxo Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 To Edison: Pochopene, takze davam link, tych svetel sa tyka §7, http://natankuj.sme.sk/c/5113796/uplne-znenie-vyhlasky-v-ktorej-je-upravena-prevadzka-vozidiel.html Citovat
Edison Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 Je to OK... Je tam napsáno \"pro daný druh a kategorii\". Z toho plyne, že když na osobního pežota namontuju světla z BMW nic tím neporušuji, pokud se nebude jednat o jiný druh nebo kategotii vozidla. Dále je tam napsáno, že musejí být homologována NEBO typově schválená ES. :-) To první by mohl ověřit samozřejmě podle příslušných homologačních značek.. Ovšem to druhé... to nevím... Citovat
trebor Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 měl jsem Hid xenony na xsaře dva roky jsem jezdil a vše ok. podotýkám že za tu dobu na mě nikdo nikdy neblikl že bych ho nějak oslňoval, již jsem auto prodal ....teď za poslední měsíc co má auto kamarád už ho 3x stavěli a kdyby to neukecal že to auto má chvilku atd atd tak dostal ztakly flastr , tak se mi zdá že už i v Č R po xenonech jdou jak slepice o flusu:roll Citovat
foxo Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 Původně zaslal: Edison Je to OK... Je tam napsáno \"pro daný druh a kategorii\". Z toho plyne, že když na osobního pežota namontuju světla z BMW nic tím neporušuji, pokud se nebude jednat o jiný druh nebo kategotii vozidla. Dále je tam napsáno, že musejí být homologována NEBO typově schválená ES. :-) To první by mohl ověřit samozřejmě podle příslušných homologačních značek.. Ovšem to druhé... to nevím... myslim, ze to tak jednoduche nebude. Tuto novelu robili extra pre tunerov a ti pravnici vedeli, ako to napisat, aby tuneri na auta nebastlili vselijake svetla, a prestavby HID. Takze ked das na 406tku svetla schvalene a otypovane pre BMW, myslim ze mas problem... To ze je neco homologovane, neznamena, ze sa da pouzit na vsetlico. Napriklad mam denne LED sviceni, je na tem homologizacia, takze tam by problem byt nemal... Citovat
Edison Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 Ano, je to uni zařízení. Pokud do paraboly namontuju mechaniku z báwa, na kterym bude homologace uvedená, z oné homologační značky stejně nevyčte, pro jaké je to auto. A když namotuju nějaký druhovýrobový čočkový xenony (ovšem kompletně továrni provenience, třeba to, co je tu nabízeno) a pokud na tom bude nějaká ta homologační značka (jakože jsem se setkal i se světly, kde žádná homologační značka není už z výroby auta (např. renault megane), nebo je někde na naprosto nesmyslnym místě, tak zase stejně bude vědět houbelec. Ale podstatné je hlavě to, že nemůže říct, že na P406 čočkový bixenon být nemůže, protrože tak to prostě vyhláška neuvádí. Citovat
max_payne Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 Zdar! aj ja mam na svojej 406 break new model.HID sadu, 6000K, ale sklapam ju minimalne o jednu poziciu. aby som nahodou neoslnoval, a zaroven neprovokoval. Zistil som ze ked mam\" plnu\" tak je to oslnovanie vysoko pravdepodobne, az to nesklopim o dve fazy. Inak uz som bol kontrolovany hliadkou, a zatial im vadila iba rychlost:aut. Ale vysla u nas nova vyhlaska, kde zakazuju takmer vsetko, o chvilku budeme kupovat H7 za padika.....aby sme im nevypalili tie mozgy z hlavy! a Daylight? chcel som dat do mriezky chladica, ale nesplnil by som pozadovane parametre, tak som sa na to vys......kaslal.:D:D A inak skuste mrknut na www.autofra.sk, tam by sa tie svetla mozno dali zohnat. Ja som tam kupil do svojho P gumovu vanu do kufra za 25€ Citovat
foxo Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 to max-payne: kludne do do tej mriezky dole vedla hmlovek mozes dat. Neni to sice presne 40cm od okraja, ale najakych 42, coz myslym neni problem. Tazko nekdo z policajtu chodi s metrem, a aj keby, to auto nema hranate rohy, takze docela tazko sa urcuje \"okraj vozidla\" Mam tie ledky tam cez pol roka, fizli na to sice cumia, ale zatal nikdo nic. Hlavne, aby mali homologizaciu RL, DRL Citovat
Guest Jaro406 Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 foxo ja tiez pozeram po tych svetlach denne svietenie nasiel som nejake a skus mi napisat ci mozu byt,lebo ziadne rlani drl nevidim http://www.pedro-tuning.sk/index.php?page=1&id=1917 dakujem. Citovat
foxo Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 Kazdopadne musia mat vpredu na tom cirom plexiskle znacku RL, alebo DRL, a k tomu este E a nejake cislo, napr E11 atd. Ci su hentie (co si dal link) dobre, tak to neviem. Ja som objednaval zo stranky BN.. alebo tak nejak. Najdem to, a hodim ti link. Musis vediet, ake sa ti pacia, ci gulate, hranate, ovalne... Pozri si tu na fore, je tu dost fotek s LED na 406tkach... edit: Tu je link na firmu, od ktorej mam svetla ja, konkretne mam LED: Mycarr SJ-288 typ 2. Je dobre, ked mas typ 2, lebo ten ma aj balast na samozapinanie pri starte, a samovypinanie pri vypnuti motoru. Inac vsetko bez problemov. http://www.eshopbn.sk/component/page,shop.browse/category_id,3/option,com_virtuemart/Itemid,3/ [upravil dne 26.11.2009 foxo] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.