Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

hmm vyzera to super,ale niekedy sa to riesilo ze 1ks stal nejakych asi 14000cz.tak neviem keby bola moznost tak nevaham a kupujem to na auto!vyzeralo by to super!len skoda ze na sr ani v cz to nieje dostupne a ked je v zahranici tak to stoji sialene peniaze.

Odesláno

Jo nedováží. Taky jsem tohle viděl někde na ebay.fr. Podle toho co tam píšou to dělají na koleně, ne v sérii. Jsou to rozloupnutá nová světla a dovnitř vložená čočka. Něco jako dělal Edison. ;)

Ta cena jak psal jarco ale plus mínus odpovídá. Jinak bych si je taky asi nechal líbit.:D

Odesláno
Původně zaslal: Peugeot_22

I kdyby to delaly třeba na patě ja to chci!!!!!!!!!!!:D

Máš old model. To ti nestačí, že tam chceš bastlit čirou z novýho a ještě ji tam dát s AE co nikdo nemá? Nechceš toho trochu moc? :D:D:D:aut

Nejdřív já. :D:aut

Odesláno

No momentalne mam novej model 2.0 HDI:D na 2.1TD se dela tesneni pod hlavou.. a jakej bastl porad:D....tady z toho delaty jako kdybych tam rval čirou z punta to by byl myslim větší hřích:D chci si to jen udelat jak se mi to líbí čirá a zatmavit paraboly jako uz to mam na ty HDI:D Jinak mas pekny auto:super:D

Odesláno

hm no ale ked ja mam old:roll no nic sa neda robiť inak je to sila a keby mozem asi to tam dam :super:super

prajem vela zdaru a ked to bude niekto mať tak treba okukať ako to robia snad by sa to dalo aj z tých povodných:roker

Odesláno

když to má čočku tak každopádně, ale co z toho mám když to není hezký?? a novej model svítí taky dobře, u staršího to bylo horší:(

[upravil dne 19/11/09 Šalda]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...