What the Hell... Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 To je snad posledni na co se ptam:mad: Tak tydle hadicky mi plonkove vysej pod naraznikem od doby opravy po bouracce na predek...Ten mechanik mi rek... \'\'Jezdi to bez nich???Tak to neres...\'\' (Taky podle toho to auto vypada)Nevite kam s nima???Vedou od nadoby co je pred levim prednim kolem..Pravdepodobne filtr pevnych castic... [upravil dne 19.11.2009 What the Hell...] Citovat
AnotherOne Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 Nádoba s aktívnym uhlím na zachytenie pár z nádrže. Citovat
What the Hell... Odesláno 19. listopad 2009 Autor Odesláno 19. listopad 2009 Borec:potlesk:potlesk:potleskAle kam s hadickama od nej:myslim Citovat
Maverick Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 Máš kliku, že mám druhý auto rozebraný, protože jinak je to tam fakt labirint hadiček. Odtohohle ventilu Citovat
Maverick Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 Vede ta hadice nahoru ke škrticí klapce (bohužel ji mám vyndanou) Citovat
Maverick Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 A měla by se zapojit tušim do týhle díry. [upravil dne 19/11/09 Mef] Citovat
What the Hell... Odesláno 19. listopad 2009 Autor Odesláno 19. listopad 2009 Si zlatej hned zita na to mrknu:potlesk:mrk Citovat
What the Hell... Odesláno 19. listopad 2009 Autor Odesláno 19. listopad 2009 Si zlatej hned zita na to mrknu:potlesk:mrk Citovat
What the Hell... Odesláno 20. listopad 2009 Autor Odesláno 20. listopad 2009 Tak do te diry co si zakrouzkoval vede ta uzsi hadicka z nalevky na olej,kdyztak se este jukni na tu skrtici klapku jestli tam jsou dve male a jedna velka dira nebo jen jedna a jedna ja tam mam tak trochu naprd pristup... Citovat
Maverick Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 Sorry zakroužkoval jsem opravdu špatnou díru. Jak to mám rozebraný, tak jsem si nevšiml tý druhý hadice od nálevky oleje. Mělo by to teda patřit do tý druhý malinký dirky. Zejtra to ještě radši zkouknu na druhym míčku, ale je tam fakt přístup jak k penězům:D Citovat
What the Hell... Odesláno 21. listopad 2009 Autor Odesláno 21. listopad 2009 Ale jak tak na to koukam tak ta hadice tam bude dost narvana ne???:nevimPodle tech fotek a kdyz si tam primyslis ty ostatni hadice moc mista fakt nezbiva:rollSem momentalne odstavenej pred praci dokud nesezenu tu zatku...Takze toho taky nak moc nevidim:fnuk Citovat
Maverick Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 Tak ta hadice skutečně patří do tý druhý malý díry, co není zakroužkovaná. Dneska jsem složil motor a musim říct, že pokud nevíš kam šáhnout tak budeš mít dost problém tam tu hadici vůbec dostat. Nejlepší by pro tebe bylo asi vytáhnout baterku, a schodit celej airbox, jinak nevim nevim... Pokud by se ti nedařilo to tam dostat, tak se můžem případně dohodnout a mohl by ses u mě stavit;) Citovat
What the Hell... Odesláno 21. listopad 2009 Autor Odesláno 21. listopad 2009 Airbox musi ven i s baterkou tak i tak pac tu hadici budu muse taky nak ze spoda dostat nahoru...Ale muzem se srazit i tak... Citovat
What the Hell... Odesláno 28. listopad 2009 Autor Odesláno 28. listopad 2009 to Mef:Hele od toho akt.uhli vede este par hadicek sou tam jakoze navolno...Maj tak bejt??? Citovat
Maverick Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 Takhle z paměti ti to neřeknu. Určitě někam maj bejt zapojený, jen nevim kam. Podívám se ti na to odpoledne, jestli se dostanu do garáže. Citovat
What the Hell... Odesláno 30. listopad 2009 Autor Odesláno 30. listopad 2009 vede primo zpod toho filtru dolu a ma tak 20 cm... [upravil dne 30.11.2009 What the Hell...] Citovat
Capy Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 bych rád poradil minulý týden jsem to zapojoval ale na starym modelu. já měl na tý nádobce hadičky dvě jedna k nádrži a druhá de do toho ventilu a pak ke klapce. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.