wooody Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 jj to je možný že to máš ztlumený, jinak já mám v transmittoru 8 giga a v pohodě Citovat
orbin.1988 Odesláno 20. listopad 2009 Autor Odesláno 20. listopad 2009 Původně zaslal: jofo Skus este pripojit signal priamo cez ten jack konektor ci to bude hrat. Ak nie tak skus pozriet nastavenie hlasitosti na tom transmitery a ak ani potom nic tak je transmiter na vtaka. Inac ja si tiez myslim ze to nebude podporovat taku velku kartu. Este jedna vec ze ta karta moze byt naformatovana na FAT 32, alebo naopak. Skus ju preformatovat aj tak aj tak. Myslíš jack konektor připojit do rádia? Teď nevím co myslíš Citovat
Qcko Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 Ja som mal v transmitteri 4GB a pohoda, tipoval by som to na tu hlasitost, ak sa ti vypne radio, pretoze to je jasne ze vysiela... A k transmitteru by si mal mat aj kabel na prepojenie napr s Nokiou alebo MP3 prehravacom, tak skus to, ale najprv tu hlasitost priamo na transmitteri, daj ju kludne naplno, stisis na radiu;) Citovat
jofo Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 Původně zaslal: orbin.1988 Původně zaslal: jofo Skus este pripojit signal priamo cez ten jack konektor ci to bude hrat. Ak nie tak skus pozriet nastavenie hlasitosti na tom transmitery a ak ani potom nic tak je transmiter na vtaka. Inac ja si tiez myslim ze to nebude podporovat taku velku kartu. Este jedna vec ze ta karta moze byt naformatovana na FAT 32, alebo naopak. Skus ju preformatovat aj tak aj tak. Myslíš jack konektor připojit do rádia? Teď nevím co myslíš Jeden koniec toho kabliku s jackom pripoj na nejaky mp3. Pichni to do dierky kde davas sluchatka. Druhy koniec pripoj do dierky na transmiteri. Citovat
Kekros Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 já mam teda drobátko levnější, aĺe mám tam 8 GB flashku a funguje je to v pohodě. Taky jsem se leknul, když jsem to píchnul do zásuvky a zvuk nikde - byla snížená hlasitost, jak tu již bylo uvedeno. Nevím co je na tom pravdy, ale prý by tam neměly být podsložky. Pouze mp3, ale nerozdělené do složek. Já tam mám složky, dokonce i nějaký programy do PC a hraje to i s tim. Jedinný problém mám s tím, že začne hrát muzika a čas od času to po 10 vtěřinách ztratí signál, tak to dám do zásuvky znovu a třeba na 3 pokus to hraje - možná mám rušenou frekvenci [upravil dne 20/11/09 Kekros] [upravil dne 20/11/09 Kekros] Citovat
orbin.1988 Odesláno 20. listopad 2009 Autor Odesláno 20. listopad 2009 Původně zaslal: Kekros já mam teda drobátko levnější, aĺe mám tam 8 GB flashku a funguje je to v pohodě. Taky jsem se leknul, když jsem to píchnul do zásuvky a zvuk nikde - byla snížená hlasitost, jak tu již bylo uvedeno. Nevím co je na tom pravdy, ale prý by tam neměly být podsložky. Pouze mp3, ale nerozdělené do složek. Já tam mám složky, dokonce i nějaký programy do PC a hraje to i s tim. Jedinný problém mám s tím, že začne hrát muzika a čas od času to po 10 vtěřinách ztratí signál, tak to dám do zásuvky znovu a třeba na 3 pokus to hraje - možná mám rušenou frekvenci [upravil dne 20/11/09 Kekros] [upravil dne 20/11/09 Kekros] mě to právě vůbec nehraje a hlasitost nevím jestli je to tím. Na rádiu to mám na 40 a na transmittru to mám na 6 a asi to víš nejde. [upravil dne 20/11/09 orbin.1988] Citovat
Qcko Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 No tak 6 na transmitteri je nic, neviem do kolko sa da tvoj dt, ale moj isiel do 30, bezne som maval hlasitost okolo 20 a bolo to dobre vyvazene, pri 6 by som urcite nic nepocul:nevim Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 Ještě by chtělo vědět v jakym formatu tam máš na ty flešce tu muziku a jeslti je ve složkách nebo jen tak volně v Rootu Citovat
orbin.1988 Odesláno 21. listopad 2009 Autor Odesláno 21. listopad 2009 Původně zaslal: Radek Hurvajz Ještě by chtělo vědět v jakym formatu tam máš na ty flešce tu muziku a jeslti je ve složkách nebo jen tak volně v Rootu Měl jsem je ve složkách, ted mě napadlo je předělávat, aby bylo bez složek. a myslíte, že by mi to mělo vzít 2giga flashku? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 2GB flash si myslim že by to vzit mělo, problem by mohl být to že to nepřečte vnořené složky, vyzkoušej muziku přímo v rootu Citovat
orbin.1988 Odesláno 21. listopad 2009 Autor Odesláno 21. listopad 2009 Původně zaslal: Radek Hurvajz 2GB flash si myslim že by to vzit mělo, problem by mohl být to že to nepřečte vnořené složky, vyzkoušej muziku přímo v rootu Dneska jsem to zkoušel a pořád to nejde. Někdo mi tu psal, že tento transmitter co mám vezme jenom malé. Tak 512 mega. Ale mp3 jako přístroj přidělanej hraje. Hlasitost tam mám největší 16 Citovat
wooody Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 já mám taky max hlasitots 16......... tak zkus vyměnit flešku, třeba se nemaj rádi s tim transmitterem Citovat
janci77 Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 Vyskúšal si to, čo Ti radil jofo??? Prepojiť ten fm transmitter a nejaký mp3 prehrávač rovno káblikom? Lebo čo som pozeral, tak ten Tvoj fm transmitter má vstup Line-In a mal by si mať k tomu transmitteru pribalený aj ten káblik... Týmto by sa zistilo, či ten fm transmitter vôbec funguje... Citovat
Qcko Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 Par prispevkov vyssiee pisal ze mu to ide, takze problem je v kompatibilite s USB klucom:) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 Původně zaslal: wooody já mám taky max hlasitots 16......... tak zkus vyměnit flešku, třeba se nemaj rádi s tim transmitterem Pořád muže být problem v těch složkách nebo ve formátování, případně ve formátu ty muziky, Player to zkousne, kdežto Transmitter už třeba ne Citovat
orbin.1988 Odesláno 22. listopad 2009 Autor Odesláno 22. listopad 2009 Původně zaslal: janci77 Vyskúšal si to, čo Ti radil jofo??? Prepojiť ten fm transmitter a nejaký mp3 prehrávač rovno káblikom? Lebo čo som pozeral, tak ten Tvoj fm transmitter má vstup Line-In a mal by si mať k tomu transmitteru pribalený aj ten káblik... Týmto by sa zistilo, či ten fm transmitter vôbec funguje... když připojím mp3 přehrávač tak hraje Citovat
P607Olda Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 Tak už jenom zkoušej přeformátovat Flashku, nebo zkusit jinou Flashku, jiný formát hudby (WMA?) atd. Citovat
jofo Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 Tak uz len preformatovat, alebo vyskusat mp3 s roznym datovym tokom. Obycajne je 128Kb/s. Citovat
Qcko Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 128kbps:ticho ... to snad nie, je rok 2009:roll ... kazdopadne mu to funguje, pozicaj si od niekoho 512MB flashku a skus tu:) Citovat
DAW11 Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 no k tomu transmiteru všechny datove zdroje at uz pametove karty nebo usb kličenky musi !!! byt ve před použitim byt sformatovane na FAT32 jinak by to melo videt i vic než 2GB ja osobne použivam micro sd Kingston 4GB pres redukci na klasicke sd karty vetsina novych transmiteru ma podporu medii až 32GB ale u tech starsich je to opravdu jen max 2GB. mel sem podobny problem stacilo sformatovat na fat 32 ( jo a nektere ty levnejsi nemaji podporu přehravani ze složek tudiž se musi nakopirovat na na kartu nebo usb tzv. navolno) jinak vic info i zde http://www.naitech.eu/transmitter-transmiter/transmitter-transmiter/ a pro lepsi poslech je dobre vypnout podpory na radiu jako je AF atd... ktere slouži k doladovani frekvence a pri pouziti transmiteru spusobuji rušeni nebo se mi stavalo ze se mi radio automaticky preladilo na jinou stanici . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.