Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tělo = malířské plátno, aneb ukažte své kérky...

Recommended Posts

Odesláno

ja mám len jednu zatim...nie je to nič moc, je to zatim len prva a v bududnosti budu určite dalšie :)

je to fotene tak pol hodinku po skončeni prace tak su tam ešte chrastičky :)

25537_1212286722428_1686579822_413763_4846774_n.jpg

• O 10 let později...
Odesláno (upraveno)

vytahnu asi kostlivce - kdyz pominu ten vtip ve vtipech - co rikate na nektere zpusoby tetovani ??
https://www.super.cz/742605-implantaty-ma-i-v-intimnich-partiich-nactileta-divka-vrazila-do-promeny-v-potetovanou-barbie-uz-skoro-148-tisic.html

svoje ukazovat nebudu bo GDPR mi to nedovoli a s dalsim by na peugeot clubu mohly byt problemy (citroen :D) jo jeste mam lva na rameni kterej ma uz dobrejch 15 let

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Návštěvník
Odesláno

Tak aby dotyčná hlavně nechodila kolem kovošrotu když chce kovové zuby a tolik piercingů. Když zapnou magnet tak by to s ní nemuselo dopadnout dobře. 😁

A to dnes někdo platí za zvětšení zadku? Nooo zajímavé. Kdysi stačilo pořádně požrat, dát si hezky bůček a k tomu pár pivsonů. Toto v nějaké pravidelnosti a výsledek se dostaví sám. Navíc je to příjemné na rozdíl od nějaké operace 🤣

Návštěvník
Odesláno (upraveno)

Tak tomu já nerozumím, vycházím z poslední věty co holka (holka?) plánuje. 🙂

Upraveno uživatelem Návštěvník
Návštěvník
Odesláno (upraveno)

🤣 Zamotaly ti hlavu? 😁

Upraveno uživatelem Návštěvník
Návštěvník
Odesláno

Jasně a přestal fungovat mozek a oči 🤣 Hele každý jak je mu libo co si dělá s vlastním tělem a líbí se mi názor že ji názor druhých nezajímá. Spíš čemu nerozumím je, že se tím zabývá od 11 let. To asi nebude z normální rodiny... Něco je špatně. 

Návštěvník
Odesláno

U nás v rodině to máme stejně ale s inteligencí to nemá @ozzy56určitě nic 😉 Dnes to má každý druhý a znám i opravdu inteligentní a chytré lidi co to mají. Je to prostě móda no. Víc bych v tom nehledal. Že pro to nemáme pochopení je věc jiná. 

Odesláno

To s inteligencí nemá vůbec co dělat.. kolikrát by se člověk divil, kdyby věděl kdo všechno má tetování :) 

Já to třeba vidím tak, že je důležité aby to pro člověka mělo nějaký smysl. Aby když se někdo zeptá "proč tohle máš" tak se dalo odpovědět "protože.." a ne že někteří jen blbě čumí a maximálně z nich vypadne protože se jim to líbí nebo jim to přišlo fajn.. A taky je dobrý mít takové tetování, které se dá v případě potřeby schovat a nebránilo pak třeba v profesi - ne každý tetování uznává (což vidíme i tady).. 

Já osobně mám na předloktí vytetované své dva psy a psí tlapky - úmyslně v "nakresleném" stylu. Nemám rád tetování co by měla být jak fotka.. Vím že to spousta lidí nechápe a nerozumí tomu, ale to je mi jedno. Když mi umřel první pes tak jsem to hodně těžko zvládal (teda spíš nezvládal) a ani po těch už skoro šesti letech z toho nejsem venku. Nebudu se za to stydět ani ve stáří, pes je pro mě láska na celý život a nikdy na něj nezapomenu. Že to někdo nedokáže pochopit není můj problém :) A když jedu pracovně do televize nebo máme výstavu v Amsterdamu či Vegas tak mám stejně dlouhý rukáv a nikdo nic nevidí.. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...