ygnor206 Odesláno 29. leden 2011 Odesláno 29. leden 2011 Já si za mlada na vojně vypíchal jehlama a tuží na ruku AC/DC a už delší dobu z toho nejsem unešenej ale dolu to prostě nejde:D Citovat
ygnor206 Odesláno 29. leden 2011 Odesláno 29. leden 2011 No to 3D je dobrý ale měl by něco vymyslet na ten 3D pupek:D Citovat
bajza206 SW Odesláno 29. leden 2011 Odesláno 29. leden 2011 Já si za mlada na vojně vypíchal jehlama a tuží na ruku AC/DC a už delší dobu z toho nejsem unešenej ale dolu to prostě nejde:D Je vidět že jsi elektrikář :D:D Citovat
winco Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 ja mám len jednu zatim...nie je to nič moc, je to zatim len prva a v bududnosti budu určite dalšie je to fotene tak pol hodinku po skončeni prace tak su tam ešte chrastičky Citovat
vendelinek Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 nevim,no,tydle malovánky některý sou hezký,ale nemusim mít všechno Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 5. únor 2021 Odesláno 5. únor 2021 (upraveno) vytahnu asi kostlivce - kdyz pominu ten vtip ve vtipech - co rikate na nektere zpusoby tetovani ??https://www.super.cz/742605-implantaty-ma-i-v-intimnich-partiich-nactileta-divka-vrazila-do-promeny-v-potetovanou-barbie-uz-skoro-148-tisic.html svoje ukazovat nebudu bo GDPR mi to nedovoli a s dalsim by na peugeot clubu mohly byt problemy (citroen ) jo jeste mam lva na rameni kterej ma uz dobrejch 15 let Upraveno 5. únor 2021 uživatelem Havlicek.Lukas Péťa ohodnotil 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 5. únor 2021 Odesláno 5. únor 2021 Tak aby dotyčná hlavně nechodila kolem kovošrotu když chce kovové zuby a tolik piercingů. Když zapnou magnet tak by to s ní nemuselo dopadnout dobře. A to dnes někdo platí za zvětšení zadku? Nooo zajímavé. Kdysi stačilo pořádně požrat, dát si hezky bůček a k tomu pár pivsonů. Toto v nějaké pravidelnosti a výsledek se dostaví sám. Navíc je to příjemné na rozdíl od nějaké operace Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 5. únor 2021 Odesláno 5. únor 2021 tak ona zvetsovala spis to co je mezi zadkem a pupkem Citovat
Návštěvník Odesláno 5. únor 2021 Odesláno 5. únor 2021 (upraveno) Tak tomu já nerozumím, vycházím z poslední věty co holka (holka?) plánuje. Upraveno 5. únor 2021 uživatelem Návštěvník Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 5. únor 2021 Odesláno 5. únor 2021 jo tu posledni vetu sem pres ty zvetsene stydke pysky prehlidnul Citovat
Návštěvník Odesláno 5. únor 2021 Odesláno 5. únor 2021 (upraveno) Zamotaly ti hlavu? Upraveno 5. únor 2021 uživatelem Návštěvník Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 5. únor 2021 Odesláno 5. únor 2021 to zas ne jen sem si predstavil (na)kynutou buchtu Citovat
Návštěvník Odesláno 5. únor 2021 Odesláno 5. únor 2021 Jasně a přestal fungovat mozek a oči Hele každý jak je mu libo co si dělá s vlastním tělem a líbí se mi názor že ji názor druhých nezajímá. Spíš čemu nerozumím je, že se tím zabývá od 11 let. To asi nebude z normální rodiny... Něco je špatně. Citovat
ozzy56 Odesláno 5. únor 2021 Odesláno 5. únor 2021 já nemám nic, ani mladí v rodině, možná jsou nad průměrem české inteligence, nevím Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 5. únor 2021 Odesláno 5. únor 2021 U nás v rodině to máme stejně ale s inteligencí to nemá @ozzy56určitě nic Dnes to má každý druhý a znám i opravdu inteligentní a chytré lidi co to mají. Je to prostě móda no. Víc bych v tom nehledal. Že pro to nemáme pochopení je věc jiná. Citovat
Rikic339 Odesláno 5. únor 2021 Odesláno 5. únor 2021 To s inteligencí nemá vůbec co dělat.. kolikrát by se člověk divil, kdyby věděl kdo všechno má tetování Já to třeba vidím tak, že je důležité aby to pro člověka mělo nějaký smysl. Aby když se někdo zeptá "proč tohle máš" tak se dalo odpovědět "protože.." a ne že někteří jen blbě čumí a maximálně z nich vypadne protože se jim to líbí nebo jim to přišlo fajn.. A taky je dobrý mít takové tetování, které se dá v případě potřeby schovat a nebránilo pak třeba v profesi - ne každý tetování uznává (což vidíme i tady).. Já osobně mám na předloktí vytetované své dva psy a psí tlapky - úmyslně v "nakresleném" stylu. Nemám rád tetování co by měla být jak fotka.. Vím že to spousta lidí nechápe a nerozumí tomu, ale to je mi jedno. Když mi umřel první pes tak jsem to hodně těžko zvládal (teda spíš nezvládal) a ani po těch už skoro šesti letech z toho nejsem venku. Nebudu se za to stydět ani ve stáří, pes je pro mě láska na celý život a nikdy na něj nezapomenu. Že to někdo nedokáže pochopit není můj problém A když jedu pracovně do televize nebo máme výstavu v Amsterdamu či Vegas tak mám stejně dlouhý rukáv a nikdo nic nevidí.. Havlicek.Lukas ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.