MatrixArwen Odesláno 14. listopad 2009 Odesláno 14. listopad 2009 Původně zaslal: dobrmik tak pánové...nebudeme tu zasírat další téma...:D:Ddotaz zněl jinak..:Dledaže by někdo založil nové téma.. Jak by znělo? Mytí interiéru Arwen??:D:D Citovat
Šalda Odesláno 14. listopad 2009 Odesláno 14. listopad 2009 Původně zaslal: MatrixArwen Jak by znělo? Mytí interiéru Arwen??:D:D Napřed exteriéru a potom interiéru, jdeš na to moc hrrrr:D:D:aut Citovat
MatrixArwen Odesláno 14. listopad 2009 Odesláno 14. listopad 2009 Jak by znělo? Mytí interiéru Arwen??:D:D Napřed exteriéru a potom interiéru, jdeš na to moc hrrrr:D:D:aut Když už, tak už...exteriér si umeju i sama...interiér ne...:D No, ale budu muset jít umejt ten exteriér, vydat se do práce na noční, ale noťas beru s sebou, takže se tu ukážu:-))) Citovat
dobrmik Odesláno 14. listopad 2009 Odesláno 14. listopad 2009 :Dtaky si myslím že nejdřív exteriér... Citovat
MatrixArwen Odesláno 14. listopad 2009 Odesláno 14. listopad 2009 Původně zaslal: dobrmik :Dtaky si myslím že nejdřív exteriér... tak zase jednou jsi měl pravdu:D:D Citovat
Šalda Odesláno 14. listopad 2009 Odesláno 14. listopad 2009 Původně zaslal: MatrixArwen No, ale budu muset jít umejt ten exteriér, vydat se do práce na noční, ale noťas beru s sebou, takže se tu ukážu:-))) budem se těšit:D Citovat
dobrmik Odesláno 14. listopad 2009 Odesláno 14. listopad 2009 jak je možné že ještě při delání hambacu máš čas jít na notas??:aut Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. listopad 2009 Odesláno 14. listopad 2009 No, a další vlákno v pr.... teda vlastně jinde, ale to je jedno :D:D Citovat
dobrmik Odesláno 14. listopad 2009 Odesláno 14. listopad 2009 radek:viz muj prispevek víš..:D:aut:aut Citovat
Šalda Odesláno 14. listopad 2009 Odesláno 14. listopad 2009 Radku, od toho je to vlákno v sekci POKEC, nebo ne? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. listopad 2009 Odesláno 14. listopad 2009 Ale no šak dyk jo, nic neříkám, jen přeci jen mytí auta a kam jsme se to zase dostali, když ne k jídlu tak k MatrixArwen:D:D Myslím že Arwen nahradí popularitou AKU když ted nemá moc času bejt tu s námi:mrk Citovat
Šalda Odesláno 14. listopad 2009 Odesláno 14. listopad 2009 aspoň je vidět že všechno jednou skončí u ........... Citovat
Chepp Odesláno 14. listopad 2009 Odesláno 14. listopad 2009 mno ja si ho musim vzdicky umit sam... wapkou jak je cas.... rucne... tak jednou za rok... a do micky me nepustily kdyz sem tam chtel jet... sem se po roce dostal k tomu abych prijel k micce a stojim frontu jak vocas, a az na me prijde rada, prej ze jim vadi ten 9m rozkladaci zebrik co mam na strese... zkousel sem to ukecavat.. neukceal.. takze kvuli tomu bych musel sundat zebrik a nosice.. to sem vzdal wapka si nikdy nestezuje... mimo jine zena uz od dob kdy sem jezdil s formanem ... mi slibovala jak bude cas a pekne tak ti ho umyju a vysaju... je to tak 2 nebo tri roky.. jeste porad nic.... *vzdicky vsechno skonci u toho jednoho pokud se debaty zucastni on a ona... [upravil dne 14/11/09 Chepp] Citovat
MatrixArwen Odesláno 15. listopad 2009 Odesláno 15. listopad 2009 Původně zaslal: dobrmik jak je možné že ještě při delání hambacu máš čas jít na notas??:aut Já hambáče nedělám, já uklízím:-) pracuju, narozdíl od někoho:D...no jo, ale chtěla jsem tu být, bohužel však, přišla jsem, bordel jako v tanku, a kdo to má furt uklízet:D:D no zbylo to na mě, takže jsem se tady neukázala a teď bych měla dostat za uši:D:aut Citovat
MatrixArwen Odesláno 15. listopad 2009 Odesláno 15. listopad 2009 Původně zaslal: Radek Hurvajz Ale no šak dyk jo, nic neříkám, jen přeci jen mytí auta a kam jsme se to zase dostali, když ne k jídlu tak k MatrixArwen:D:D Myslím že Arwen nahradí popularitou AKU když ted nemá moc času bejt tu s námi:mrk Myslím, že popularitou nechci nikoho nahrazovat, ale kdo by nechtěl být populární, no řekněte?:D Citovat
budvar Odesláno 15. listopad 2009 Odesláno 15. listopad 2009 Dycky sem byl co se týče aut čistotnej - obecně auta umývám hodně často - různý a dospěl sem k názoru, že myčka je na prd... (Ruční mytí - to je jiná ovšem za jiný penízky) Buď nemám štěstí, ale dycky minimálně okna sou \"decentně\" zaliskaný od vodního kamene nebo co to je - nikdy to pořádně neofoukne což by údajně mělo - takže umývám mikroutěrkama a clinem s alkoholem a spokojenost.. Okna jednou utěrkou, karoserii druhou a dycky je krásně čisťounký... Do myčky jedu jen tehdy když už je na autu \"nános\" bahna nebo ten prach je fakt hodně a všude... V zimě myčka hlavně se spodním mytím / wapka na podbězích... Poškrábání laku myčkou nevím - možný to je ale osobně bych z toho tak na prášky nebyl a klidně do té myčky vjedu když je auto od blata aji za ušima Frantu sem šudlal furt na mokro a dneska vím, že to bylo zbytečný, mikroutěrky a cokoli s alkoholem a maximální spokojenost a hlavně stejnej efekt... [upravil dne 15/11/09 budvar] Citovat
Medvěd Odesláno 15. listopad 2009 Odesláno 15. listopad 2009 Auto meju tak 2 - 3x ročně v myčce + 1 - 2x ho nechám umýt růčo (včetně interiéru). Auto je můj sluha, který musí spolehlivě fungovat - jestli je umutý nebo ne na jeho funkci žádnej vliv nemá. P.S. Drbat ho ručně nemůžu, páč parkuju na ulici - ale i kdybych bydlel v baráku a mohl bych ho mýt na svém pozemku, stejně bych se do tohoto úkonu nepustil - nebavilo by mě to. Citovat
Aluška Odesláno 15. listopad 2009 Odesláno 15. listopad 2009 Když jsem auto koupila, tak jsem ho myla docela často, ale postupem času to nějak upadá , teď je frekvence asi 1x ročně , vnitřek ale čistím častěji, to je tak 1x za 2 měsíce. Občas mi auto umyje Dave_k, občas pomůžu s coupátkem já jemu. Jinak, co se týče myček: úplně s novým autem bych tam asi nejezdila, ale s xlet starým autem je to myslím úplně šumák, to už stejně nemá lak jako novej, tak nějakej mikroškrábaneček z myčky, už nikoho nezabije. Citovat
budvar Odesláno 15. listopad 2009 Odesláno 15. listopad 2009 Tak tak Aluško. Medvěde, ale před srazem ho umyješ, že jo ? Citovat
domikra Odesláno 15. listopad 2009 Odesláno 15. listopad 2009 ani ja to stim mytím nepřeháním,na myčce jsem s tím ještě nebyl,nevadí my manualni práce,jednou za roční období a interier podle potřeby,když s tím 2měsice nejezdím,tak nebudu to leštit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.