Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nebo zajeď na vrakoviště a kup si tam koncovku, kterou zapínáš do zámku pásu, je to za 50,-Kč, taky jsem to tak udělal, protože když rozvážím zboží po firmách, tak v jednom areálu je třeba 5 firem a nechce se mě pořád připoutávat a odpoutávat.

Odesláno

pod předními sedadly je kontektor zvlášt pro airbag (velký) a pro pásy (malý) tak ten malý stačí rozpojit- po nastartování se to chová tak jako zadní sedadla- rozsvítí se na 5 vteřin na displaji pás a pak zhasne.. nic nepípá :super rozpojení konektoru pod sedadlem otázka 2 vteřin..

Odesláno
Původně zaslal: Sobol

pod předními sedadly je kontektor zvlášt pro airbag (velký) a pro pásy (malý) tak ten malý stačí rozpojit- po nastartování se to chová tak jako zadní sedadla- rozsvítí se na 5 vteřin na displaji pás a pak zhasne.. nic nepípá :super rozpojení konektoru pod sedadlem otázka 2 vteřin..

keď to rozpojím neodpojí sa aj dačo iné alebo nepokazí sa s tím dačo ??

Odesláno
Původně zaslal: jojo_benco

Behni do servisu a tam ti to vypnu. Sice robili drahoty ze sa to nemoze..... :blablabla a este mi aj dali podpisat nejaky papier ze na moju zodpovednost :D

no ale nee asi zadarmo ?? :roll

Odesláno

nic jiného se nepokazí, je to konektor pouze na ty pásy- vyřadíš tím pouze takovou placičku spojů v sedátku která spíná to pípání když je na tom nějaká váha- až Ti to bude pípat tak zvedni prdel a uvidíš jak to přestane a jak si sedneš tak opět začne.. takže tím rozpojením pouze odpojíš pás, vše ostatní včeteně airbagu funguje jak má

Odesláno

nic jiného se nepokazí, je to konektor pouze na ty pásy- vyřadíš tím pouze takovou placičku spojů v sedátku která spíná to pípání když je na tom nějaká váha- až Ti to bude pípat tak zvedni prdel a uvidíš jak to přestane a jak si sedneš tak opět začne.. takže tím rozpojením pouze odpojíš pás, vše ostatní včeteně airbagu funguje jak má

ako vieš skušal si airbegy:D;)
Odesláno

ne ..ale odpojil jsem i ten druhý kontektor velký- jelikož mám v autě jiné sedačky a už začal svítit airbag na dysplaji.. takže rozpojením pouze signalizace pásů ničemu neuškodí.. každopádně ale nenavádím nikoho aby se nezapínal a jezdil s aktivním airbagem na volantu.. to si může rovnou koupit rakev..

Odesláno

Ti to bude pípat tak zvedni prdel a uvidíš jak to přestane a jak si sedneš tak opět začne..

Inac dneska som to skusal som sa postavil za jazdy a nic furt to pipa :( na mieste vodica na spolujazcovom to funguje

[upravil dne 16/11/09 jozin888]

Odesláno

tak rozdělej dolní potah sedadla anajdeš pod ním takovou placičku.. to jsou ty čidla..stačí odpojit a vyndat.. Nevím proč mě nekdo tady přesvědčuje že to nejde když vím že to tak jde- mám v autě sportovní skořepinya pásy používám 4 bodové.. :roll

4.jpg

Odesláno
Původně zaslal: mr.SM

Hoj SOBOL, vim ze to vypada super ty predni skorepiny a ty pasy, ale co prakticka stranka veci? Zbytecne slozitejsi zapinani, atp?:myslim

To je holt úděl ;)

Odesláno

v autě se nespěchá a jezdím dle předpisů.. pokud někomu dělá 10 vteřin navíc problém k zapnutí pásů tak ať vychází z domu dříve :super každopádně ten pocit bezpečí v takových pásech a sedačkách se nevyrovná těm seriovým a jednou nití od ramena k boku :blicismajlik . Kdo kdy naboural ví jak to bolí když zatáhne pás..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...