jozin888 Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 Signalizácia nezapnutých pásov to straslive pípanie dá sa to dáko vypnut alebo prestaviť aby to prestalo pípat po čase ?? Lebo mi to dost leze už na nervy Citovat
Přema Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 přes dia by to mělo jít.....na moji 407 sem si to přes dia vypl...... Citovat
207James Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 Nebo zajeď na vrakoviště a kup si tam koncovku, kterou zapínáš do zámku pásu, je to za 50,-Kč, taky jsem to tak udělal, protože když rozvážím zboží po firmách, tak v jednom areálu je třeba 5 firem a nechce se mě pořád připoutávat a odpoutávat. Citovat
Sobol Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 pod předními sedadly je kontektor zvlášt pro airbag (velký) a pro pásy (malý) tak ten malý stačí rozpojit- po nastartování se to chová tak jako zadní sedadla- rozsvítí se na 5 vteřin na displaji pás a pak zhasne.. nic nepípá rozpojení konektoru pod sedadlem otázka 2 vteřin.. Citovat
jojo_benco Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 Behni do servisu a tam ti to vypnu. Sice robili drahoty ze sa to nemoze..... a este mi aj dali podpisat nejaky papier ze na moju zodpovednost Citovat
buga Odesláno 14. listopad 2009 Odesláno 14. listopad 2009 na zodpovednost?? akoze heh, blbooost... mozes si deaktivovat a hotovo Citovat
jozin888 Odesláno 14. listopad 2009 Autor Odesláno 14. listopad 2009 Původně zaslal: Sobol pod předními sedadly je kontektor zvlášt pro airbag (velký) a pro pásy (malý) tak ten malý stačí rozpojit- po nastartování se to chová tak jako zadní sedadla- rozsvítí se na 5 vteřin na displaji pás a pak zhasne.. nic nepípá rozpojení konektoru pod sedadlem otázka 2 vteřin.. keď to rozpojím neodpojí sa aj dačo iné alebo nepokazí sa s tím dačo ?? Citovat
jozin888 Odesláno 14. listopad 2009 Autor Odesláno 14. listopad 2009 Původně zaslal: jojo_benco Behni do servisu a tam ti to vypnu. Sice robili drahoty ze sa to nemoze..... a este mi aj dali podpisat nejaky papier ze na moju zodpovednost no ale nee asi zadarmo ?? Citovat
Sobol Odesláno 15. listopad 2009 Odesláno 15. listopad 2009 nic jiného se nepokazí, je to konektor pouze na ty pásy- vyřadíš tím pouze takovou placičku spojů v sedátku která spíná to pípání když je na tom nějaká váha- až Ti to bude pípat tak zvedni prdel a uvidíš jak to přestane a jak si sedneš tak opět začne.. takže tím rozpojením pouze odpojíš pás, vše ostatní včeteně airbagu funguje jak má Citovat
jojo_benco Odesláno 15. listopad 2009 Odesláno 15. listopad 2009 2jozin888: mne tam robili este aj cosi ine, takze si nauctovali myslim 10€. Citovat
antal Odesláno 15. listopad 2009 Odesláno 15. listopad 2009 Původně zaslal: Sobol nic jiného se nepokazí, je to konektor pouze na ty pásy- vyřadíš tím pouze takovou placičku spojů v sedátku která spíná to pípání když je na tom nějaká váha- až Ti to bude pípat tak zvedni prdel a uvidíš jak to přestane a jak si sedneš tak opět začne.. takže tím rozpojením pouze odpojíš pás, vše ostatní včeteně airbagu funguje jak má ako vieš skušal si airbegy:D;) Citovat
Sobol Odesláno 15. listopad 2009 Odesláno 15. listopad 2009 ne ..ale odpojil jsem i ten druhý kontektor velký- jelikož mám v autě jiné sedačky a už začal svítit airbag na dysplaji.. takže rozpojením pouze signalizace pásů ničemu neuškodí.. každopádně ale nenavádím nikoho aby se nezapínal a jezdil s aktivním airbagem na volantu.. to si může rovnou koupit rakev.. Citovat
jozin888 Odesláno 16. listopad 2009 Autor Odesláno 16. listopad 2009 Původně zaslal: Sobol Ti to bude pípat tak zvedni prdel a uvidíš jak to přestane a jak si sedneš tak opět začne.. Inac dneska som to skusal som sa postavil za jazdy a nic furt to pipa na mieste vodica na spolujazcovom to funguje [upravil dne 16/11/09 jozin888] Citovat
AnotherOne Odesláno 16. listopad 2009 Odesláno 16. listopad 2009 Vodičove sedadlo nemá spínač, načo aj, veď auto samo nepôjde. Jasné, že tam niekto sedí - pás musí byť vždy zapnutý. Citovat
Sobol Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 tak rozdělej dolní potah sedadla anajdeš pod ním takovou placičku.. to jsou ty čidla..stačí odpojit a vyndat.. Nevím proč mě nekdo tady přesvědčuje že to nejde když vím že to tak jde- mám v autě sportovní skořepinya pásy používám 4 bodové.. Citovat
mr.SM Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 Hoj SOBOL, vim ze to vypada super ty predni skorepiny a ty pasy, ale co prakticka stranka veci? Zbytecne slozitejsi zapinani, atp? Citovat
HOFA Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 Původně zaslal: mr.SM Hoj SOBOL, vim ze to vypada super ty predni skorepiny a ty pasy, ale co prakticka stranka veci? Zbytecne slozitejsi zapinani, atp? To je holt úděl Citovat
mr.SM Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 No kdyz spechas, tak nez se pozapinas... To je pak asi lepci odpojit ten pipak a nepoutat se na kratke trate, ale to je zase o hubu... Citovat
Sobol Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 v autě se nespěchá a jezdím dle předpisů.. pokud někomu dělá 10 vteřin navíc problém k zapnutí pásů tak ať vychází z domu dříve každopádně ten pocit bezpečí v takových pásech a sedačkách se nevyrovná těm seriovým a jednou nití od ramena k boku . Kdo kdy naboural ví jak to bolí když zatáhne pás.. Citovat
mr.SM Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 JJ to vim, ja se jen pal jak to je s praktickou strankou tech pasu, jelikoz nemam zkusenost. Jinak je to krasne vymazlena 207... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.