Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

V tom případě bych Doctorovi svody doporučil, originál GTI jsou celkem mizerné. Pokud by je nechtěl dělat a chtěl se jen zbavit katu, tak nedávat žádnou trubku, ale demontovat kat, vymlátit a namontovat zpátky, ať tam zůstane aspoň nějaký expanzní prostor.

Odesláno

fakir: jo gti, o svodech budu premejslet az v budoucnu, to je moc financne narocny, zatim bych zacal s odstranenim toho katu a nahrazenim jej..S tim vymlacenim nevim. Nekdo mi rikal, ze kdyz se to vymlati, tak tam bude prave moc velkej ten expanzni prostor a bude to delat nezadouci vibrace, proto bych radsi trubku a davat tam sportovni katalyzator na to nemam :)

Odesláno
Původně zaslal: The_DoctoR

fakir: jo gti, o svodech budu premejslet az v budoucnu, to je moc financne narocny, zatim bych zacal s odstranenim toho katu a nahrazenim jej..S tim vymlacenim nevim. Nekdo mi rikal, ze kdyz se to vymlati, tak tam bude prave moc velkej ten expanzni prostor a bude to delat nezadouci vibrace, proto bych radsi trubku a davat tam sportovni katalyzator na to nemam :)

sporotvni katik ashley stoji 6500.....to s tim radsi nic nedelej a ench to tak jak to je:):P a kdyz FAkír neco rekne,tak mu věr:)

Odesláno

ale chlapci, nekazte nam tuto krasnu sci-fi temu o aute p206 s motorom 1.1 ktore islo 185 km/h s plne nalozenym kufrom a 5 ludmi na palube prispevkami o katalyzatore ... :bacha

... inac celkom sa udrbavam nad niektorymi prispevkami - už iba čakam ktory pretekar s 1.1 motorom sa odvazi a napise ze mu to islo 200 km/h :D:D:D:mad::blicismajlik

... gps by som nebral ako spolahlivé meradlo, ale taký policajny radar ktory je certifikovany a \"pravidelne\" kalibrovany by to mal celkom presne zmerat :D:D:D a ešte by aj fotku vyhotovil :D:D:D

Odesláno

mno nevim...ja sem mel,vlastne porad mam pred 206 formana,ktery mel HP podvozek 15\" kola, a UPRAVENY motor 1,3...vyfuk,sani,snizena hlava,svicky a ten sel tech 175 km/h......ale zase jen tachometrovych..ale jelo to rozhodne lepe nez seriove facko:))tak je treba mozne ze obycejna 1,1 tech 175 km za hodinu dá..:-D

Guest manslayer_cc
Odesláno

Ad 1. Ako uz bolo napisane. Maximalka je akurat pekny udaj na papieri. Inac uplne zbytocny. Na druhej strane ked sa tu uz takato tema otvorila, tak preco sa nepodelit o cisla? A o tom ci je nieco realne alebo nie si uz musi kazdy vytvorit nazor sam.

Ad 2. Ano, je teoreticky mozne dat z 1.1 tych 185 (prakticky? skor nie), no tam uz by som skor polemizoval o samovrazednych sklonoch sofera a absolutnej neucte k tomu motoru.

Ohladne katov, vyfuckov, ramusov a podobnych srand ...

1. Urcite neodporucam kat iba prebit. Je vacsia sanca ze to narobi viac skody ako uzitku. Zacyklenie plynov a nasledne protitlaky.

2. Vymena iba za obyc rurku je asi najjednoduhsie, no na STK sa s tym velmi nechvalte. Ale bacha na typ motora. Aj tam to dokaze narobit paseku. Hlavne u atmosferickych motorov kvoli strate krutaku. No z 90% je to neskodny zasah ktory celkom pomoze.

3. Ak to riesit cez zvody, tak to uz chce vacsiu hotovost. Pretoze zvody ako take stoja uz viac ako dost, no tam financie nekoncia, ale treba potom prisposobit sirku celeho vyfuku az po koncak ktory by tiez bol hriech dat daky UNI za 30 euro.

Odesláno
Původně zaslal: Gitarista001

Neviem co je zase na tom neuctive a samovrazebne.

Sebevražedné na tom je to, že 206 1.1 bylo auto určené původně do města a tomu odpovídá brzdová soustava. V pěti lidech plně naložené to bude mít přes tunu a půl a ty to rozhasíš z kopce 185 km/h. Pominu-li bubny vzadu, tak to auto má vpředu nechlazené 247 mm kotoučky! Vždyť stejně velké mám já vzadu! To jsou brzdy na zastavování na semaforu, ne na takovýhle blblnutí! Kdybys v tu chvíli musel naplno brzdit, tak je utavíš za pět vteřin a pak už můžeš tlačit do pedálu jak chceš a bude ti to pendrek platný.

Je to sice trochu offtopic, ale když už ses ptal... promiň, že se rozčiluju, ale tohle je prostě naprosto neuváženej hazard se životy všech v autě, plynoucí z technické neznalosti a nepřipouštění si faktu, že ten stroj funguje na základě nějakých fyzikálních zákonů a že ten prostřední pedál taky jednou nemusí zafungovat tak, jak jsi zvyklý. Jen abysis vyzkoušel, kolik to jede.

Odesláno

Kolego, to je poprvé na tomhle fóru, co Tě vidím rozčíleného, na druhou stranu se Ti ale nedivím. :)

Mě už ty brzdy taky trochu zklamaly. Přestože je mám v perfektním stavu, stejně jsem zhruba ze stovky nedokázal na deseti metrech zastavit a nabořil jsem srnku. Auto jako takový nemá ani škrábanec, ale odnesl to držák SPZ. Předtím jsem brzdy docela aktivně využíval, takže se nedivím, že v případě objevivší se srnky, nedokázaly bezvadně zareagovat.

No jo, ale to je holt život. Stejně ale myslím, že by auto nedokázalo okamžitě zastavit z takové rychlosti i kdyby mělo sebelepší brzdy. Náhoda je blbec. :roll

Odesláno
Původně zaslal: peugeot09

...

Mě už ty brzdy taky trochu zklamaly. Přestože je mám v perfektním stavu, stejně jsem zhruba ze stovky nedokázal na deseti metrech zastavit a nabořil jsem srnku.

Obávám se, že z kila bys na 10 m ani nepřešlápl z plynu na brzdu, natož abys vůbec začal brzdit (reakční doba, prodleva od sešlápnutí pedálu k plnému brzdnému účinku ....)

Odesláno
Původně zaslal: Fakir

Původně zaslal: Gitarista001

Neviem co je zase na tom neuctive a samovrazebne.

Sebevražedné na tom je to, že 206 1.1 bylo auto určené původně do města a tomu odpovídá brzdová soustava. V pěti lidech plně naložené to bude mít přes tunu a půl a ty to rozhasíš z kopce 185 km/h. Pominu-li bubny vzadu, tak to auto má vpředu nechlazené 247 mm kotoučky! Vždyť stejně velké mám já vzadu! To jsou brzdy na zastavování na semaforu, ne na takovýhle blblnutí! Kdybys v tu chvíli musel naplno brzdit, tak je utavíš za pět vteřin a pak už můžeš tlačit do pedálu jak chceš a bude ti to pendrek platný.

Je to sice trochu offtopic, ale když už ses ptal... promiň, že se rozčiluju, ale tohle je prostě naprosto neuváženej hazard se životy všech v autě, plynoucí z technické neznalosti a nepřipouštění si faktu, že ten stroj funguje na základě nějakých fyzikálních zákonů a že ten prostřední pedál taky jednou nemusí zafungovat tak, jak jsi zvyklý. Jen abysis vyzkoušel, kolik to jede.

Ano mas sice pravdu. Lenze tento topic vznikol aby sa mohli uzivatelia vyjadrit k svojej maximalke a nie rozoberat problem vplyv brzdoveho oblozenia na globalne oteplovanie. Nikde nepisem ze som v tej rychlosti zacal hned brzdit a taktiez nikde nepisem ze touto rychlostou chodim kazdy den. Bolo to proste jeden jediny raz. Toto je tema o maximalkach a nie tema \" Akou rychlostou standartne jazdite\".

Odesláno
Původně zaslal: projozo

Aj vám sa zdá že pri vyššej rýchlosti je dosť hlučná?:grr

ono hlučna musi byť pretože je to 1,1.....ona je tichučka to do 100km/h......ved moja 1,4 ked zabudnem na ladenu koncovku vyfuku supersprint tak od 3500 otačok je ten motor dosť hlučny tak si neviem predstaviť že by som s nim šiel okoo 170km/h a že by šiel potichu to hadam žiadny motor vtedy nejde potichu

Odesláno

tak nebolo to moc potichu:D a ked som vytočil trojku na 5 tisic či kolko to bolo poroste na trojke som šiel 115km/h tak mi to dosť hučalo ale to viac hučal vyfuk ako motor tak si to ani moc dobre neviem predstaviť ako to huči:D ale proste ked na volnobeh vytočim motor a mám otovrenu kapotu a stojim pri ňom tak znie tak pekne ale je to aj hlučnejšie ako pri normálnej jazde:D

Odesláno

co mam řikat já:-D s tim mojim remusem:-Dale tak da se tam mluvit pri 130-140 vyfuk neni slyset..ale pri 901 je to huste...o rve jak sfina:-D:P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...