Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jakou nejvyšší rychlostí jste ve svém autě doposud jeli? Zajímá mě především srovnání \"jednačtyřek\", ale uvítám údaj o jakémkoliv autě. Prosím o pravdivé údaje, nestojím o odpovědi ve stylu \"no mám jednajedničku a letěl jsem 200km/hod\". Díky ;)

Odesláno

Ano, vím, že už tady thread podobný tomuto je, ale tam se to jako obvykle zvrhlo, tak jsem si radši založil svůj. :)

Gitarista001: Ještě napiš, že jsi za sebou táhnul plně naloženou káru... :bojim:nevim

Odesláno

No, 185 s 1.1, v pěti a s plně naloženou, to je fakt trochu hodně. To by nedala ani moje šestnáctka, leda z kopce. :)

[upravil dne 12/11/09 Fakir]

Odesláno
Původně zaslal: ozzy56

a co jste čekali? ;)že budou psát pravdu? :o:)

Sorry, ale tomu, že z 1.1 vytáhl 185 km/h nevidím žádný důvod proč nevěřit. Nikde neuvedl, že jel po rovině a toto téma je na max. rychlost! Pokud jel z kopce ( a to předpokládám ) na dálnici a s plným autem - tedy těžším klidně těch 185 km/h udělal.

Věřím!!!

Já mám 206 1.6 16V

Na rovince na D1 to vytáhnu 185 - 190 km/h.

Co se týče maximální rychlosti, kterou jsem s mojí 206 jel bylo přes 210 km/h ( tachometrových ) - z Popovického kopce na D1.

Odesláno

1.1 44kw - 175 km/h (tachometrove - neviem aka je tam pri tej rychlosti odchylka, od realnej rychlosti) - na rovinke

ps: nebolo to este na obmedzovaci, takze tych 180 na tachometry s 1.1 na rovine mi pride v pohode, ak je auto zabehnute a nejazdi nim nejaky sviatocny sofer

ovsem, rozbehnut to na max trva dlhsie ako u inych kubatur.. :D :D

Odesláno

Tak se taky přidám. O víkendu při cestě po dálnici do Tábora si ručka lízla 160km/hod. ale nepřišlo mi, že by mohlo jet ještě rychleji. Označil bych to za maximální možnou dosažitelnou rychlost, přičemž v autě jsem seděl jenom já a bylo vyložené, takže žádný náklad navíc. Není tu něco špatně, když \"jednajedničky\" lítají běžně skoro 200km/hod.? :myslim

[upravil dne 12/11/09 peugeot09]

Odesláno

tak ja som vtedy taktiez nemal nalozene auto, a okrem mna tam bola len jedna osoba,

takze 2 osoby, inac pomerne prazdne auto, akurat ze je to sw-cko, cize nejake tie kila navyse (neviem kolko presne je rozdiel od hatchbacku)..

Odesláno
Původně zaslal: peugeot09

Ano, vím, že už tady thread podobný tomuto je, ale tam se to jako obvykle zvrhlo, tak jsem si radši založil svůj. :)

Gitarista001: Ještě napiš, že jsi za sebou táhnul plně naloženou káru... :bojim:nevim

Pocuj ciciak keby som nemal 4 svedkov ktory sedeli so mnou v aute tak takuto vec nenapisem. :bacha

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...