Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Mám vymenený rozvod motora spolu s vodnou pumpou a po výmene pri voľnobehu počuť nejaký ten hlukot. Ako keby nejaké ložisko bolo hlučnejšie. Toto mi robí len pri voľnobehu. Už keď zapnem klimu ten zvuk nepočuť, alebo keď veľmi jemne pridám plyn. Podľa môjho mechanika to robí preto, lebo remeň je ešte tvrdý, nový.

Chcel by som sa Vás spýtať, že ako treba našpanovať remeň, lebo tam nie je žiadna riska. Myslím tým vôlu remeňa po našpanovaní.Pri mojich doterajších autách vždy boli nejaké risky min-max, ale tu také niečo nie je.

Vopred Vám Ďakujem.

Odesláno

Podle me to bude novy remen. Stalo se mi to uz u dvou aut po vymene rozvodu, poprve jsem se to par kilometrech otocil zpatky ke svemu mechanikovi, co mi s tim udelal. Po par dnech to vzdycky prestalo.

Odesláno

Ako tam môže byť samonapínacia kladka, keď to treba zaistiť s maticou. Najprv s imbusovým klúčom napneš remeň a potom s tou maticou to zaistím. Či nie je to tak? Aká tam má byť tá vôla? Je na to nejaký návod, že ako to treba robiť?

Guest jozefkral
Odesláno

cau pred mesiacom som tiez menil rozvody a stal sa mi ten istý problem myslel som ze nejake lozisko ne klatke na rozvodoch je klatka ktora sa napne a zaistí imbusakom na ryskách presne ako to pisal kolega predomnou mne stacilo trosku tuto klatku uvolnit a zvuk prestal odtedi tichucko pisem o motore 1.6 HDI 80KW

Odesláno

Merák by aj mal, len nevie že aká má tam byť vôla? Ten mechanik je môj kamarát, zatiaľ som spokojný s jeho prácou. Oproti autorizovaných servisoch vždy mi spravil to, čo som povedal.

Odesláno

ten řemen žádnou vůli nemá--je předepsáno napnutí na určitý stupeň podle toho přístroje--má takové divné jednotky :D

na starší pežoty je taky přípravek,je to páka,která se vsune do napínací kladky a rameno páky se zatíží určitým závažím

• O 2 roky později...
Odesláno

....ked som vymenil rozvody je moznost odniest auto do peugeotu, aby mi prekontrolovali napnutie? :myslim Vo vyssich otackach trosku \"hucia\" - nabehane 2km po vymne ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...