kveto82 Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 skoda ze ste mi nedali skor vediet docela rad by som sa zucastnil:fnuk Dnes som vas stretal na brezovej neviem ci ste boli komplet ale som mal sto chuti sa otocit za vami len som mal namierene do nemocnice na myjave Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Tak zraz perfektny, ludi neurekom, pokial dobre pocitam nieco cez 70 ? Stvrto mal pripravenych 65 stoliciek, a tusim 7 sa dokladalo, takze moj odhad Aj ked mi to trocha zneprijemnily pani v zelenom 40 Eurami do statnej kasi, aj tak som sa dobre bavil Takisto dakujem vsetkym ... Citovat
jkmtrnava Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 píšem pomaly,lebo už zarezávam, ale stotožnujem sa s Durkom,rád som videl starých známych a aj nováčikov, aj kolegov z cz, jednoducho bolo dobre. Vobec sa nepočítalo s takou účasťou.Všetkým dakujem za príjemné nedelné popoludnie, hojnú účasť a príjemné posedenie. A aj tým na koho som možno zabudol:D Citovat
marko306 Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 už som aj ja doma asi nejakú pol hodinku. Ďakujem organizátorovi štvrťo.14 a spolupáchateľovi Pastorkovi, Jarsonovi tak isto vďaka za mikuláša, ktorý mňa osobne veľmi potešil, českým bratom za účasť a že som si aspoň ruku podal s Medvědom , a vďaka patrý všetkým zúčastneným bez ktorých by sa zraz nezaobyšiel a nekonal. Inak to je na prd zas vymýšľať ďalšiu výhovorku na ďaľší zraz, ale ja volajakú vymyslím Citovat
Qcko Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Tak sme to tam s pastorkom a kaprom zavreli a frcal som domov, za hodku, pohodicka, trochu som to hnal:D... kazdopadne super akcia, stvrto.14 to zvladol paradne, organizacia super, miesto super, ludia super, no proste super:mrk . . . zistil som ze Medvěd je naozaj medved:cool: ...a moje auto ma konecne nejake to \"naj\":cool: . . . diky za Clin:D Citovat
petertn1 Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Dakujem za pekne stravene popoludnie s fajn ludmi. Ja som sa na minizraze dobre bavil a spoznal som kopu novych ludi. Organizacia bola na vybornu, vyber miesta tak isto (no na zaciatku som myslel ze sa do vnutra vsetci nezmestime, ale poznate to, dobrych ludi sa vsade vela zmesti). Pochvalim aj dobreho kuchara za vyborny bravcovy rezen. Spanila jazda sa mi tiez pacila. Pocasie bolo take nijake, na druhej strane budme radi ze neprsalo (ale ten hnusny vietor). A na zaver par fotiek. [upravil dne 29/11/09 petertn1] Citovat
Lienka Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 dakujem za prijemne posedenie,bol to nas prvy zraz a velmi sa mi pacilo,dufam ze sa coskoro stretneme na dalsom Citovat
jarson Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Aj ja sa pripájam k zástupu spokojných účastníkov dnešného zrazu. Som rád že som osobne spoznal ľudí s ktorými som mal možnosť iba písať. Dobre zorganizovaná akcia, kopec skvelých ľudí, super atmosféra...Až na to počasie ktoré ale veľmi neprekážalo môžem povedať že dobre strávené nedeľné popoludnie. Vôbec neľutujem a už sa teším na ďalšie stretnutie:potlesk:potlesk:potlesk Ďakujem Jirkovi za diagnostiku, stvrtovi a pastorkovi za zorganizovanie a celému personálu za príjemné posedenie a chutné jedlo:papa:papa:papa [upravil dne 29/11/09 jarson] Citovat
Brandejs Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 štvrťo.14 a pastorek:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk za super organizáciu konečne po dlhej dobe jedna akčná nedeľa a skvelých ľudí. Ďakujem za cenu útechy.:super:super:super:super:super:super:super:super:super Citovat
kaper Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Tak idem aj ja trochu do hniezda pridať. dnes bol jednoznačne pod hviezdou peugeot. Tak a teraz ďakovačka: 1 štvrto14: dík za super strávené popoludnie super vyber podniku poznal som ten lokál a pevne som veril že ma nesklamú a nesklamali. Či to bola kuchyňa alebo obsluha. Treba vyzdvihnúť zaujímavú anketu, super ceny a krásnu a chutnú tortu ,privítanie a všethttp://www.peugeot-club.com/kniha/img/super.gifko bolo zvládnuté. P.S. ten príhovor bol tiež v pohode:potlesk :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:super:super 2 Medvěd: Ešte asi cestuje,Ale o to viac si zaslúži našu vďaku. Spoznal som človeka na ktorého som sa tešil a je to naozaj Medvěd. (Taká väčšia koala):D:D:D:D:D:D:D:D 3 Pastorek Dík za pomoc štvrtovi14 v organizácii a príprave administratívy. Zvládnuté na 100% ale aj vďaka našej kultúrnosti a váženia si toho čo máme. 4 Treba poďakovať všetkým čo prišli a spravili super atmosféru. 5 Veľká vďaka jarsonovi za darčeky ktoré sú praktické a dúfam že každému z nás pomôžu DIK:super 6 Qcko ďakujem za DVD spravilo radosť. A nie že vypijete ten clin na raz. Bude vás bolieť hlava. Pozdrav :potlesk:potlesk:super:super:super:super [upravil dne 29.11.2009 kaper] [upravil dne 29.11.2009 kaper] Citovat
Qcko Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 kaper: neboj sa, Clin strelime na silvestra:aut ... dufam ze s kvalitou DVD budete spokojni, vyrabal som ho narychlo doobeda, tak sa hadam nebudete moc bat:D Citovat
pastorek Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Tak sme i my v poriadku dorazili a pripájam sa k ďakovačke. stvro.14 ma priam šokol ako v pohode zvládol zorganizovať príjemné miesto, veľké parkovisko a ešte stihol i pripraviť anketu, tortu a slivovicu pre všetkých. Klobúk dolu. Jarson nesklamal so sľúbeným darčekom a máme predčasného mikuláša. Zvlášť teší účasť českých kolegov ktorý prišli v hojnom počte na \"mini\" zraz. V neposlednom rade patrí poďakovanie všetkám účastníkom že sa správali kultúrne a nemusíme sa báť ísť na Havran i nabudúce. Prostredie príjemné, personál milý tak prečo nie? P.S. V linku pod mojim príspevkom nájdete prístupové meno a heslo pre poslanie fotiek na ftp server. (kto je ochotný sa podeliť) Následne s nich urobím album ako s predošlých zrazov. Citovat
Qcko Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Tak tu je jedna z fotiek, ktore povedia vela, sice sa na nej podpisala nepriazen pocasia, ale aj tak stoji za to:roker http://img163.imageshack.us/img163/2654/zrazludia.jpg pastorek: zajtra fotky hodim na to ftpcko, len ich trocha preriedim:super [upravil dne 29.11.2009 Qcko] Citovat
P607Olda Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Už aj my sme doma, ďakujeme za príjemnú atmosféru a podarený zraz. Poďakovanie Pastorkovi, štvrto14 a aj ostatným, za zorganizovanie zrazu, Jarsonovi za darčeky, budú sa hodiť. Motorest šikovný, veľkosť presne pasovala na počet účastníkov, bryndzové halušky tiež výborné. :super:super:super:super:super:super:super:super Citovat
Saber Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 tak aj ja som uz dorazil domov (este som bol donuteny ist s priatelkou na navstevu k jej rodine-ale dalo sa to xD )...chcel by som podakovat tiez v prvom rade za super zorganizovanie a potom za hojnu ucast,personal i miesto konania...som rad ze som spoznal kopu dobrych ludi,par uzitocnych rad atd ...dakujem za vsetko a tesim sa na dalsi \"mini\"zraz;) Citovat
jofo Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Tak doma sme uz nejaku tu hodku. Aj ja dakujem vsetkym. Hlavne organizatorom-bolo to superzvladnute pri tom mnozstve levov, dakujem Qckovi a okolosediacim za prijemnu atmosferu a v neposlednom rade vsetkym co na hlasovacom listku dali cislo 31. Vdaka nim sme si vsetci pochutnali na super torte. Zajtra hodim aj ja niekolko foto. A skoro som zabudol velke dakujem za mikulaske balicky. Citovat
Durko Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Původně zaslal: Qcko Tak tu je jedna z fotiek, ktore povedia vela, sice sa na nej podpisala nepriazen pocasia, ale aj tak stoji za to:roker http://img163.imageshack.us/img163/2654/zrazludia.jpg pastorek: zajtra fotky hodim na to ftpcko, len ich trocha preriedim:super [upravil dne 29.11.2009 Qcko] a to tam niesu všetci Citovat
jofo Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 JOOOOj a este som sa chcel ospravedlnit CHINCHILE za to nedorozumenie s tortou. Fakt v tom frmole som na ten tanierik zabudol. Nakoniec sa to poriesilo k maximalnej spokojnosti. Citovat
El-Chio Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Taktiez velke dik za uzasnu super akciu. Kedy bude dalsia Organizacia genialna a skrabiek mam, na 10 rokov A hlavne perfektny ludia, uz davno som sa tak nepobavil Citovat
Medvěd Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Tak Medvěd už docestoval - věřte nebo ne, ale ve 20.34 jsem míjel Průhonice. Následoval odvoz PetaVa domů, dotankování auta \"do plna\" (ujeto 600 km PŘESNĚ, dotankováno 48 l nafty SHELL V POWER), hledání místa k parkování, přivítání s Pavlíkem & Helčou, předání autíček + druhá večeře A TEPRVE NYNÍ JSEM MOHL ZASEDNOUT NA CHVILKU K PC. Samozřejmě musím pochválit organizátora srazu strvto.14 a jeho pomocníka Pastorka - organizace na 1*****. Musím přiznat, že se mi na srazu U Havrana hodně líbilo a omlouvám se všem, že jsem prostě na nějaké velké rozhovory neměl čas - to je úděl megasrazů, že se většina lidí stihne maximálně pozdravit a dál už hovoří jen s nejbližším okolím. Držím Vám palce, abyste v sobě ještě dlouho všichni takový elán a náladu, jakou na venek působíte - prostě JEN TAK DÁL [upravil dne 29/11/2009 Medvěd] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.