Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

akce na odstraneni fap filtru-kdo ho nechal vykuchat?A jak jste spokojeni nebo naopak

Recommended Posts

Odesláno

jj na fotkach je real prace ma peknej web :super , podivej se kolik te hmoty\"mrizka \" z toho vyklepe :) ten valec je cely zaplnen ,zpet se namontuje pouze ten prazdny valec \"obal fap\"

u 2.2hdi se montuje ,, tam flexa a svarecka neni potreba maj to tam frantici pekne udelane ,pouze se odmontuje fap od katalyzatoru

Odesláno

Chcete odstranit FAP ????

Stačí málo jede to lépe a snížilo mi to spotřebu asi o 0,4 l na 100km

málo???

Je to Super a nikdo nic nepozná ani na emisích......

Chcete vědět kdo a jak a za kolik peněz?

Tak Čaute

Odesláno
Původně zaslal: leopoldvin

Chcete odstranit FAP ????

Stačí málo jede to lépe a snížilo mi to spotřebu asi o 0,4 l na 100km

málo???

Je to Super a nikdo nic nepozná ani na emisích......

Chcete vědět kdo a jak a za kolik peněz?

Tak Čaute

Tak tohle mi hlava nebere :bojim:bojim:bojim:bojim:bojim:bojim:bojim

Odesláno

Už cca. 5 měsíců mám FAP venku u Karla Reckziegela.S jeho ochotou a přístupem jsem byl spokojen ale s prací těch dvou kluků co to dělali už ne.Musel jsem opětovně vyndavat filtr a přeutahovat obě spojky jak na turbu tak na opačný straně filtru.Funělo to jak blázen.Spodek tepelnýho štítu byl černej jak bota.Též mi sprasili Ó kroužek na plastový trubce u turba.

[upravil dne 16.11.2009 sekaj]

Odesláno
Původně zaslal: sekaj

Už cca. 5 měsíců mám FAP venku u Karla Reckziegela.S jeho ochotou a přístupem jsem byl spokojen ale s prací těch dvou kluků co to dělali už ne.Musel jsem opětovně vyndavat filtr a přeutahovat obě spojky jak na turbu tak na opačný straně filtru.Funělo to jak blázen.Spodek tepelnýho štítu byl černej jak bota.Též mi sprasili Ó kroužek na plastový trubce u turba.

[upravil dne 16.11.2009 sekaj]

Ty krouzky mohli dotahnout dobre,ale cestou si mohly sednout a tim se ti to povolilo.

Odesláno

To pochybuju jelikož sponky májí žlábek kam ti přesně zapadají trubky,takže nemají kam utéct.Mají tam valkej nával a tak pospíchají a odfušujou to.Navíc nemají kanál či velkej hever aby si auto pořádně přizvedli,válej se tam na vozejku takže nic moc přístup pro ruce.A asi o tom to je ;).

Odesláno

Ja uz ten fap mel dolu a je tam teda debilni pristup.A to jsem mnel neco jako kanal.Doufam ze v sobotu nebudou pospichat a udelaji to poradne.Akorat budou muset pockat az vychladne vyfuk :nevim

Odesláno

hlavne at ti vymeni to tesneni mezi FAP a katem , stoji par kacek .

Me spise udivuje ta cena za sundani rozdelani uniceni a namontovani zpet . On ten FAP funkuje na principu cidel pred a za kdyz je rozdil spusti reciklaci kdyz neni nic se nedeje .

Odesláno
Původně zaslal: barenst

Me spise udivuje ta cena za sundani rozdelani uniceni a namontovani zpet . On ten FAP funkuje na principu cidel pred a za kdyz je rozdil spusti reciklaci kdyz neni nic se nedeje .

asi se řídí známou poučkou--dotáhnout šroubek-10 kč, vědět který-100 kč ;)

Odesláno
Původně zaslal: barenst

Tak nevim jak třeba na 406 2.2HDi a nevim čemu ty říkáš pár kaček,ale na 1.6 HDi jsem dával něco kolem 1100kč což se mi nezdá až tak malej peňíz za těsnění.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...