pagot Odesláno 16. listopad 2009 Odesláno 16. listopad 2009 jj na fotkach je real prace ma peknej web , podivej se kolik te hmoty\"mrizka \" z toho vyklepe ten valec je cely zaplnen ,zpet se namontuje pouze ten prazdny valec \"obal fap\" u 2.2hdi se montuje ,, tam flexa a svarecka neni potreba maj to tam frantici pekne udelane ,pouze se odmontuje fap od katalyzatoru Citovat
brslen Odesláno 16. listopad 2009 Autor Odesláno 16. listopad 2009 jojo videl jsem tu hromadu.Tak to bude i o 10 kg lehci Citovat
leopoldvin Odesláno 16. listopad 2009 Odesláno 16. listopad 2009 Chcete odstranit FAP ???? Stačí málo jede to lépe a snížilo mi to spotřebu asi o 0,4 l na 100km málo??? Je to Super a nikdo nic nepozná ani na emisích...... Chcete vědět kdo a jak a za kolik peněz? Tak Čaute Citovat
sekaj Odesláno 16. listopad 2009 Odesláno 16. listopad 2009 Původně zaslal: leopoldvin Chcete odstranit FAP ???? Stačí málo jede to lépe a snížilo mi to spotřebu asi o 0,4 l na 100km málo??? Je to Super a nikdo nic nepozná ani na emisích...... Chcete vědět kdo a jak a za kolik peněz? Tak Čaute Tak tohle mi hlava nebere :bojim:bojim:bojim:bojim:bojim:bojim Citovat
leopoldvin Odesláno 16. listopad 2009 Odesláno 16. listopad 2009 Nějaký problém ??? Hurvajz ??? Hele opatrně s přistupem k moderátorům!, další věc je že tohle je offtopic kterej sem nepatří [upravil dne 16/11/09 Radek Hurvajz] Citovat
pagot Odesláno 16. listopad 2009 Odesláno 16. listopad 2009 leopoldvin: ja to vedet nechci o) Citovat
AnotherOne Odesláno 16. listopad 2009 Odesláno 16. listopad 2009 Původně zaslal: leopoldvin Nějaký problém ??? Hurvajz ??? V prvom rade prestaň zasierať fórum. A keď niečo chceš povedať tak to povedz. Citovat
sekaj Odesláno 16. listopad 2009 Odesláno 16. listopad 2009 Už cca. 5 měsíců mám FAP venku u Karla Reckziegela.S jeho ochotou a přístupem jsem byl spokojen ale s prací těch dvou kluků co to dělali už ne.Musel jsem opětovně vyndavat filtr a přeutahovat obě spojky jak na turbu tak na opačný straně filtru.Funělo to jak blázen.Spodek tepelnýho štítu byl černej jak bota.Též mi sprasili Ó kroužek na plastový trubce u turba. [upravil dne 16.11.2009 sekaj] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. listopad 2009 Odesláno 16. listopad 2009 No vidiš, a on tady že objevil ameriku:super Citovat
ozzy56 Odesláno 16. listopad 2009 Odesláno 16. listopad 2009 leopoldvin jestli chceš něco poradit,pomoct atd.,tak to napiš a nesnaž se mi něco sdělit přes SZ--jinak co jsi napsal je výkřik do tmy... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. listopad 2009 Odesláno 16. listopad 2009 No mě taky přišli 3 SZ a pak ICQ, no nakonec jsem se dozvěděl že jde o to samý jako je v prvním přispěvku tohoto vlákna a dále od Sekaje Citovat
brslen Odesláno 17. listopad 2009 Autor Odesláno 17. listopad 2009 Původně zaslal: sekaj Už cca. 5 měsíců mám FAP venku u Karla Reckziegela.S jeho ochotou a přístupem jsem byl spokojen ale s prací těch dvou kluků co to dělali už ne.Musel jsem opětovně vyndavat filtr a přeutahovat obě spojky jak na turbu tak na opačný straně filtru.Funělo to jak blázen.Spodek tepelnýho štítu byl černej jak bota.Též mi sprasili Ó kroužek na plastový trubce u turba. [upravil dne 16.11.2009 sekaj] Ty krouzky mohli dotahnout dobre,ale cestou si mohly sednout a tim se ti to povolilo. Citovat
sekaj Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 To pochybuju jelikož sponky májí žlábek kam ti přesně zapadají trubky,takže nemají kam utéct.Mají tam valkej nával a tak pospíchají a odfušujou to.Navíc nemají kanál či velkej hever aby si auto pořádně přizvedli,válej se tam na vozejku takže nic moc přístup pro ruce.A asi o tom to je . Citovat
brslen Odesláno 18. listopad 2009 Autor Odesláno 18. listopad 2009 Ja uz ten fap mel dolu a je tam teda debilni pristup.A to jsem mnel neco jako kanal.Doufam ze v sobotu nebudou pospichat a udelaji to poradne.Akorat budou muset pockat az vychladne vyfuk Citovat
barenst Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 hlavne at ti vymeni to tesneni mezi FAP a katem , stoji par kacek . Me spise udivuje ta cena za sundani rozdelani uniceni a namontovani zpet . On ten FAP funkuje na principu cidel pred a za kdyz je rozdil spusti reciklaci kdyz neni nic se nedeje . Citovat
ozzy56 Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 Původně zaslal: barenst hlavne at ti vymeni to tesneni mezi FAP a katem , stoji par kacek . Me spise udivuje ta cena za sundani rozdelani uniceni a namontovani zpet . On ten FAP funkuje na principu cidel pred a za kdyz je rozdil spusti reciklaci kdyz neni nic se nedeje . asi se řídí známou poučkou--dotáhnout šroubek-10 kč, vědět který-100 kč Citovat
sekaj Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 Původně zaslal: barenst hlavne at ti vymeni to tesneni mezi FAP a katem , stoji par kacek . Tak nevim jak třeba na 406 2.2HDi a nevim čemu ty říkáš pár kaček,ale na 1.6 HDi jsem dával něco kolem 1100kč což se mi nezdá až tak malej peňíz za těsnění. Citovat
brslen Odesláno 22. listopad 2009 Autor Odesláno 22. listopad 2009 JE VENKU HURAAA a zatim spokojenost,jak uz je o tom hodne psano lepsi tah......hlucnejsi se mi to nezda. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.