Radek Hurvajz Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 Tak to potom jo, myslel jsem že jsi stihl jen to o modemu:) Citovat
Šalda Odesláno 10. listopad 2009 Autor Odesláno 10. listopad 2009 jj, taky sem tuhle fintu už docela dost využíval, řekl jsem jim že jdu pryč a oni hned udělají vše proto abych u nich zůstal Jinak u O2 bych chtěl zůstat, sem s nima spokojenej, mám od nich net asi 2,5 roku a zatím žádnej problém.A navíc žena má paušál u O2 ještě na 2 roky a mě skončila u T- mobile asi před rokem a chtěl bych přejít taky k O2 abysme si mohli volat zadarmo, ale zatím pro mě nemají žádnej mobil jakej bych chtěl:( jen mě zajímá ta wifi, můj modem to neumí a ty nový od O2 to umí oba dva, jen nevím pro jakej se rozhodnout, nebo spíš už vím, podle vašich doporučení Citovat
Šalda Odesláno 10. listopad 2009 Autor Odesláno 10. listopad 2009 jinak díky peugeot09 za nabídku, ale zavolám tam sám a vyřídím to s nima, jen mě zajímalo jestli není nějaká možnost třeba na netu jak to udělat.A zajímavý je že když sem zadal na stránkách O2 číslo pevné linky tak mě to napsalo že to není jejich, přitom mám pevnou linku udělanou od nich:D Citovat
Demo Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 moje zkusenost s zyxelem rada P660HW-T3V - par dni vzdy fungoval super, pak se zhroutil i-net nejel skoro vubec a vnitrni sit do 100 kbps.... pomohl az \"tvrdy\" reset - proste zmacknuti resetovaciho cudliku.... ted pouzivam Huawei EchoLife HG520i uz asi rok... naprosto bez potizi..... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 Původně zaslal: Šalda jj, taky sem tuhle fintu už docela dost využíval, řekl jsem jim že jdu pryč a oni hned udělají vše proto abych u nich zůstal Jinak u O2 bych chtěl zůstat, sem s nima spokojenej, mám od nich net asi 2,5 roku a zatím žádnej problém.A navíc žena má paušál u O2 ještě na 2 roky a mě skončila u T- mobile asi před rokem a chtěl bych přejít taky k O2 abysme si mohli volat zadarmo, ale zatím pro mě nemají žádnej mobil jakej bych chtěl:( jen mě zajímá ta wifi, můj modem to neumí a ty nový od O2 to umí oba dva, jen nevím pro jakej se rozhodnout, nebo spíš už vím, podle vašich doporučení Wifi využiješ například s Notebookem, mužeš se k internetu připojovat bezdrátově, kdekoliv po bytě, domě či zahradě, ale dosah není nekonečnej, připojit se mužeš třeba i na záchodě [upravil dne 10/11/09 Radek Hurvajz] Citovat
Demo Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 Radek Hurvajz - mi povidej, zacinam mit docela horky koleno Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 No tak to sis buď po..... nebo tě hřeje ten noťas :D:D:D Citovat
Šalda Odesláno 10. listopad 2009 Autor Odesláno 10. listopad 2009 Radku, vím na co je wifi dobrá, takovej trouba zase nejsu;) jen si myslím že i v modemech je rozdíl, jen nevím rozdíly v těch 2 co nabízí O2, nemají u nich žádnej popis:nevim a na netu toho taky moc není...... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 No tak promiň no, sem mysle že o tom neviš nic, rozdíl tam nebude, většinou je to stejný, jen provedení anteny bude jiný, u Huawei není možné ji vyměnit za silnější, u Zyxela myslim že se vyměnit dá, ale tam si nejsem jistej takže musi někdo znalej přímo toho modelu Edit: no tak je taky neodnimatelná http://www.zyxel.cz/web/product_family_detail.php?PC1indexflag=20040812093058&CategoryGroupNo=AC5783AE-9475-41AD-BDA5-0997187F44AA K tomu Huawei jenom aby jsi hodil jeho nazev do Google a vyjede ti hromada problémů, takže ho snad proboha nevezmeš [upravil dne 10/11/09 Radek Hurvajz] Citovat
Šalda Odesláno 10. listopad 2009 Autor Odesláno 10. listopad 2009 Radku, jsem rád za každý názory, neber to nějak osobně asi zkusím ten zyxel a uvidíme, přinejhorším je přece možnost anténku i do booku aby byl lepší signál, nebo se mýlím?? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 Standartně do Notebooku antenku nedáš, leda by si měl WIFI do PCMCIA ale ty 2db co nabizejí oba routery po bytě bohatě stačí. V nejhorším se dá router rozebrat a udělat konektor pro vyměnitelnou antenu A nebo si koupit uplně jinej Modem od třetí strany [upravil dne 10/11/09 Radek Hurvajz] Citovat
Šalda Odesláno 10. listopad 2009 Autor Odesláno 10. listopad 2009 doma ten signál bude v pohodě, ale když půjdu ven do altánku tak se vzdálím od modemu asi na 50m a to už je docela dost:myslim ale zase je tam jen jedna překážka a to je okno, takže žádný zdi, a tímpádem by to mělo být v pohodě..... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 Teoreticky by to jit mohlo, ale chce to zkusit, je to docela daleko už Citovat
Šalda Odesláno 10. listopad 2009 Autor Odesláno 10. listopad 2009 přinejhorším bych tam natáhl na pevno kábl a byl by pokoj už sem takhle tahal asi 70m káblu a signál byl úplně v pohodě, jen tam nesmí být žádný nastavování, nechal sem si ho udělat přesně u firmy GM a super Citovat
MJSytic Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 To je hrozný, jak máme ty zákazníky vy* Ale, co jsem mluvil s klukama od operátorů, tak je to prý \"běžný postup\", aby si zákazník myslel, že se pro něj dělá něco víc Jinak mám doma Zyxel P-661 a krom prvního konfigurování jsem na něj nemusel šáhnout. Šlape jako hodinky:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.