Šalda Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 Čau lidi, mám teď modem od O2 D-LINK dsl 584t a mám možnost ho vyměnit za novej modem jakej O2 nabízí, a to jest buď: http://www.cz.o2.com/osobni/modemy-a-data/detail.html?phoneId=595 a nebo : http://www.cz.o2.com/osobni/modemy-a-data/detail.html?phoneId=524 Oba jsou totiž i na wifi a to bych docela využil, jen nikde nemůžu najít jakou mají výše uvedený modemy vzdálenost wifi:nevim A taky jestli jsou třeba v něčem lepší a podobně. Nemáte někdo náhodou jeden z nich??a pokud ano jak jste s ním spokojeni?? nějaký recenze sem už četl ale moc moudrej z nich nejsu:nevim Citovat
Kurt Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 Čau lide, jestli s tím D-Linkem máš problémy, tak ber ten ZyXEL. Jestli nemáš, neřeš to a nech si D-Link. Mimochodem - WiFinu neplánuješ? Citovat
Šalda Odesláno 10. listopad 2009 Autor Odesláno 10. listopad 2009 ten d-link fachčí bez problému, jen není na wifi, a ten zyxel je i na kábl i na wifi, wifinu bych potřeboval na book, abych nemusel pořád připojovat kábl, a taky bych ju využil abych si mohl přes léto vzít book třeba ven do altánku, proto mě zajímá jakou má vzdálenost wifi:( Citovat
zzipCZ Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 no já mám Ovislink WL-5460AP a ten má dosach kolem 50m řekl bych že to bude u většiny podobný Citovat
Šalda Odesláno 10. listopad 2009 Autor Odesláno 10. listopad 2009 tipoval sem těch 50m, ale radši bych 100m:D Citovat
zzipCZ Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 tak určitě něco bude nebo nějaký zesilovače moc se v tom neorientuju ale určo ti poradí někdo zkušenej Citovat
peugeot09 Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 Tož děcka, vzhledem k tomu, že jsem v podstatě i dealerem O2 s poměrně bohatými zkušenostmi, tak říkám \"Huawei NE\"! Sám už nějakou dobu používám Wi-Fi ADSL router zn. Airlive. Po přeflashnutí firmwaru je to parádně spolehlivý kousek za pár kaček. Ještě lepší je ovšem značka SMC. Než uvidím vadný router od téhle značky, nejspíš už budu mít plnovous. Šaldo, je 50m a 50m. Pokud máš v cestě zdi, připrav se (v každém případě) na silné výkyvy v signálu. Čím více překážek, tím více \"haprující\" síla signálu. Pokud v cestě pořádně nic není, pak ten Zyxel splní svůj účel dokonale, jestli se ale nepletu, tak konkrétně tenhle typ nemá odnímatelnou anténu, což je (nejen) pro mě nepřekonatelný problém. [upravil dne 10/11/09 peugeot09] Citovat
peugeot09 Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 Ber ho všema deseti. Je to neskutečnej držák. Stejně tak prakticky libovolný kousek od SMC. Citovat
Šalda Odesláno 10. listopad 2009 Autor Odesláno 10. listopad 2009 o.k. škoda, mě se víc libil ten bílej huavei :aut ale je mě jasný že na vzledu ten modem nepojede Když už seš ten dealer O2, chcu si teď zase prodloužit smlouvu na net, mají to teď za 500.- ale musím prej někam zavolat, nejde to i nějak jinak?? Citovat
AnotherOne Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 Dosah wifi ovplyňuje nie len modem ale aj druhá strana. Modem môže mať sebelepší dosah, ale ta wifina v nb to primerane skráti. Vysiela sa totiž nielen smerom k nb ale aj opačne. Citovat
peugeot09 Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 Z pohledu obchodníka je nejlepší napsat mejla na osobu z O2, která se stará o jeho potřeby, nebo vyplnit formulář pro prodejce O2. Z pohledu obyčejného zákazníka ti nejspíš nezbyde nic jiného, než se buď osobně stavit na prodejně O2, nebo tam prostě a jednoduše zavolat. Na číslo: 800 184 084 Je to linka určená přímo pro ADSL a jiné datové služby. Pokud ti automat nenabídne přímo volbu pro prodloužení smlouvy, jdi po technické podpoře. Mě to většinou přepojilo na nějakou sympatickou slečnu, kterou jsem svými dotazy a návrhy občas přiváděl do rozpaků. AnotherOne: Souhlas. [upravil dne 10/11/09 peugeot09] Citovat
wooody Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 no se zixelama pracuje denně v práci, máme je na každý herně a ze 200 heren nám zlobí jedna z wifi připojním, zbytek jede krásně....... nejsem si tím 100% jistej, ale mám pocit že ze zixela jde sundat anténa Citovat
Šalda Odesláno 10. listopad 2009 Autor Odesláno 10. listopad 2009 právěže na prodejně jsem byl a tam mě odkázali na nějaký číslo kam si mám zavolat:( Citovat
peugeot09 Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 Šalda: V Táboře to tak běžně funguje, nevím proč je to v Brně jinak. Šalda: Jestli chceš, tak ti to vyřídím, jenom bych potřeboval pár informací o lince. [upravil dne 10/11/09 peugeot09] Citovat
Šalda Odesláno 10. listopad 2009 Autor Odesláno 10. listopad 2009 to taky nevím, zajímavý je, že když sem si před 2 lety na prodejně objednával mobilní internet, tak když sem byl teď po skončení smlouvy na prodejně s tím, že tu smlouvu chcu zrušit, tak sem si taky musel někam zavolat:( A s tím prodloužením smlouvy na adsl tak mě taky odkázali na telefon, že oni nemůžou, a to sem byl na 2 různých prodejnách:( Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 Huawei jsem dostal od O2 Taky, nebo teda dostal musel jsem si ho koupit, po týdnu trápení jsem ho na Aukru prodal za 600 a koupil WELL PTI-8411G a mám pokoj a všechno jede jak má, předtím výpadky a děs, konfigurace toho Chuaweje byla neskutečně pomalá, prostě hrozný, po tom co jsem tohle provedl nasledoval soused kterej když to slyšel tak udělal to samý. Takže Huawei už nikdy více:bojim A k ty akci za 500,- vim jen to že je to pouze pro nový zákazníky, takže zrušit a znovu uzavřít smlouvu, jen se ti změní telefonní číslo pokud používáš telefon, ale tady jde taky jedna fičůra a to ta že prostě řekneš že když nechtějí udělat pro zakazníka první poslední tak že jdeš pryč a s tebou celá rodina, většinou radši sleví než by přichazeli o zakazníky, T mobile nabizi to samý za 450,- myslim, odkoupil Radiokomunikace tak jede ADSL i tam;) Víc ti řekne asi Peugeot09 [upravil dne 10/11/09 Radek Hurvajz] Citovat
peugeot09 Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 RH: Přesně tak. Šalda: Jak říkám, jestli se na to necejtíš, hoď mi údaje do SZ a já se ti o to postarám. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 Sorry za ten EDIT, ale ted to vypadá že souhlasíš se všim co pišu, mrkni na to radši, možná že v druhym odstavci kecám Jo nabidka T-Mobile je tady - http://www1.t-mobile.cz/web/cz/residential/internet/internet-adsl [upravil dne 10/11/09 Radek Hurvajz] Citovat
peugeot09 Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 Však souhlasím, jenom bych dodal, že internet od Radiokomunikací či od jiného poskytovatele vyjma O2 nemusí být úplně všude dostupný. Než ušetřit pár korun, radši si připlať a máš jistotu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.