Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: mares

Před nedávnem jsem testoval P 3008 .

1. místo 1,6 THP 150 k :super

2. místo 1,6 HDI 110 k :myslim

3. místo 1,6 THP 120 k :bacha

škoda, že si nemohol vyskúšať 2.0HDi... To je vážny kanón s týmto motorom...

poviem to takto: do 308 (HB aj SW) určite odporúčam 1.6THP, do 3008 jednoznačne 2.0HDi. Naopak, pri 308 by som sa vyhol 2.0HDi (starší typ motora s výkonom 100kW) a pri 3008 by som o 1.6VTi ani neuvažoval - výkon a krútiaci moment sú pre takto ťažké auto nepostačujúce...

Odesláno

S dvoulitrem jsem maximálně spokojenej,auto jede jako ďas,akorát jsem trošku zklamanej se záběrem odspoda,auto žije od 1800 otáček,do týhle hodnoty je to mrtvola.Spotřeba se mi po 30000 ustálila na 5,7 l,což je při mojem stylu jízdy trošku nepochopitelný:myslim,ale je tomu tak.Při přejezdu přes DDR si řekne tak o 7 litrů,což je při 200 km rychlosti trochu pochopitelný.:D

Odesláno
Původně zaslal: MartinR

Jakou máte spotřebu s tímto motorem?Myslím 1,6THP.Předpokládám, že to bude kolem 7l benzínu.Má to někdo v SW?

s mojou veľmi ale naozaj veľmi ťažkou nohou priemerná spotreba 7,6 l/100 km...

Odesláno
Původně zaslal: Modzillo

Je mi jasne ze s tym autom clovek lieta nad povolenou rychlostou hned, ale tazka noha je pre mna 2, 3 a mozno 4. stupen a beham aspon do 5k rpm a tam to 7.6 na 1000% nebude.

Takze z mojho pohladu by chcelo pre ziadatela uviest, co je v tvojom pripade tazka noha, pretoze inac ta hodnota ma nulovu vypovednu hodnotu :)

Odesláno
Původně zaslal: jojo_benco

Je mi jasne ze s tym autom clovek lieta nad povolenou rychlostou hned, ale tazka noha je pre mna 2, 3 a mozno 4. stupen a beham aspon do 5k rpm a tam to 7.6 na 1000% nebude.

Takze z mojho pohladu by chcelo pre ziadatela uviest, co je v tvojom pripade tazka noha, pretoze inac ta hodnota ma nulovu vypovednu hodnotu :)

takže pre všetkých a hlavne pre jojo_benco: 50% môjho jazdenia je rýchla mestská premávka (čas je drahý, treba byť rýchly), 20% okresné cesty a zvyšok diaľnice (väčšinou okolo 150-160 km/h, v noci keď nie je áut aj 200 km/h)... Nemachrujem, konštatujem!!!

Odesláno

ja som mal peugeot 206 ku 2,0 benzin 130kw, a bola to parada, neskor som spekuloval a kupil som 407 mu 2,0hdi 100kw , ako ide super ta 407 hdi, spotreba je ok, ale dalsie auto ktore budem kupovat , urcite uz bude benzin , diesel je to trosku nuda :) a servis je urcite o dost drahsi, ako napr tu uz bolo pisane, fap filter , ten tam naozaj nemusel byt, stoji to kopec penazi.

pre mna jednoznacne 1,6thp ci uz 150 k alebo 120. Skor priplatit a 150k,

Odesláno
Původně zaslal: denoo

ja som mal peugeot 206 ku 2,0 benzin 130kw, a bola to parada, neskor som spekuloval a kupil som 407 mu 2,0hdi 100kw , ako ide super ta 407 hdi, spotreba je ok, ale dalsie auto ktore budem kupovat , urcite uz bude benzin , diesel je to trosku nuda :) a servis je urcite o dost drahsi, ako napr tu uz bolo pisane, fap filter , ten tam naozaj nemusel byt, stoji to kopec penazi.

pre mna jednoznacne 1,6thp ci uz 150 k alebo 120. Skor priplatit a 150k,

thp je u peugeotu pouze 150 a 175k:D.120k je bez turba.

Odesláno

Původně zaslal: MartinR

Jakou máte spotřebu s tímto motorem?Myslím 1,6THP.Předpokládám, že to bude kolem 7l benzínu.Má to někdo v SW?

ja mam lehkou nohu;)a jezdim za 6.8.chorvatsko jsem udelal ve 2 za 6.6,pri dodrzovani predpisu,puze dalnice vzdy cca 150,takze tech 7.6 na SW je slusnych.

Odesláno

benzin bude vzdy lacnejsi v servise, zo vseho najviac bych bral ako som mal daky benzin bez turba s vyssim vykonom, ako je napr 206 rc, ani nepotrebuje turbo a ide ako raketa :papa

ale po novom skor robia nizzsi obsah s turbom, ale kolko vydrzi to turbo v aute :nevim

[upravil dne 3.12.2009 denoo]

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...