Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Když si chladíš bez klimatizace, tak ta teplota se může pohybovat výše, ale 110 je i tak podle mého pozorování nad limitem. U mě to dělá maximálně 10°C.

Guest servisman
Odesláno (upraveno)

Mne leze občas v koloně teplota motoru nahoru řeším to zapnutí klimy a pak mám pokoj. Termostat jsem měnil 2x po sobě a stále to dělalo, odvzdušněno taky ok bitron měněn 2x. Chtěl jsem si udělat malé zlepšení, ale nedostal jsem se k tomu. A to dělalo i když byl chladič nový.

Co se týče relátek a pod  zkoukni toto téma-  je to sice 306 ale hodí se i na 406.

Teplota 110°C záleží zda odpovídá skutečnosti podle dia ,

Zde je schéma zapojení sahar u 406  jen místo bitronu je tam teplotní  spínač dvouteplotní ,který sepne sahary při zvýšení teploty a pak při vyšší  teplotě. Podle tohoto jsem si já zkoušel sepnutí  ventilátoru zda jsou funkční . Schéma je udělané tak jak koukám na sahary zepředu .

Upraveno uživatelem servisman
Odesláno

"pak jsem to otočil na plno na teplej taky bez klimatizace a hned teplota letěla dolů během pár vteřin."
Tak to je logický - začal si ochlazovat okruh pomocí radiátoru topení. Voda přes něj jde stále, ale tím, jak si otevřel klapku, tak mohlo teplo unikat a tím se začal ochlazovat :myslim

Odesláno

"pak jsem to otočil na plno na teplej taky bez klimatizace a hned teplota letěla dolů během pár vteřin."

Tak to je logický - začal si ochlazovat okruh pomocí radiátoru topení. Voda přes něj jde stále, ale tím, jak si otevřel klapku, tak mohlo teplo unikat a tím se začal ochlazovat :myslim

Je mě to jasný :D jen jsem to  zmínil prve že to byla jediná možnost protože sahary se nespustili  ;)

Odesláno (upraveno)

tak som sa lepsie pozrel na schemu dve vrtule s dvojitym tepelnym spinacom a ked su oba  tepelne spinace naskocene naskocia vsetky 3 relatka a bezia obe vrtule,mam aj schemu z bitronom ale tam to tak nejde rozlustit lebo neviem kedy co na relatka bitron  posiela  ale relatka sa budu asi chovat podobne ako s tepelnymi spinacmi

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno

Takže když to shrnu když je zapnutá klimatizace tak se vrtule točí a tím pádem chladí a teplota se nezvedá,pokud je klimatizace vypnutá tak při poskakování v zácpě se teplota zvedá až na těch klidně 110C začne bublat chladící kapalina a vrtule se nespustí.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...