Almanil Odesláno 17. březen 2015 Odesláno 17. březen 2015 Když si chladíš bez klimatizace, tak ta teplota se může pohybovat výše, ale 110 je i tak podle mého pozorování nad limitem. U mě to dělá maximálně 10°C. Citovat
Guest servisman Odesláno 17. březen 2015 Odesláno 17. březen 2015 (upraveno) Mne leze občas v koloně teplota motoru nahoru řeším to zapnutí klimy a pak mám pokoj. Termostat jsem měnil 2x po sobě a stále to dělalo, odvzdušněno taky ok bitron měněn 2x. Chtěl jsem si udělat malé zlepšení, ale nedostal jsem se k tomu. A to dělalo i když byl chladič nový. Co se týče relátek a pod zkoukni toto téma- je to sice 306 ale hodí se i na 406. Teplota 110°C záleží zda odpovídá skutečnosti podle dia , Zde je schéma zapojení sahar u 406 jen místo bitronu je tam teplotní spínač dvouteplotní ,který sepne sahary při zvýšení teploty a pak při vyšší teplotě. Podle tohoto jsem si já zkoušel sepnutí ventilátoru zda jsou funkční . Schéma je udělané tak jak koukám na sahary zepředu . Upraveno 17. březen 2015 uživatelem servisman Citovat
MJSytic Odesláno 17. březen 2015 Odesláno 17. březen 2015 "pak jsem to otočil na plno na teplej taky bez klimatizace a hned teplota letěla dolů během pár vteřin."Tak to je logický - začal si ochlazovat okruh pomocí radiátoru topení. Voda přes něj jde stále, ale tím, jak si otevřel klapku, tak mohlo teplo unikat a tím se začal ochlazovat Citovat
Nick406 Odesláno 17. březen 2015 Odesláno 17. březen 2015 "pak jsem to otočil na plno na teplej taky bez klimatizace a hned teplota letěla dolů během pár vteřin." Tak to je logický - začal si ochlazovat okruh pomocí radiátoru topení. Voda přes něj jde stále, ale tím, jak si otevřel klapku, tak mohlo teplo unikat a tím se začal ochlazovat Je mě to jasný jen jsem to zmínil prve že to byla jediná možnost protože sahary se nespustili Citovat
krtek 2 Odesláno 17. březen 2015 Odesláno 17. březen 2015 (upraveno) tak som sa lepsie pozrel na schemu dve vrtule s dvojitym tepelnym spinacom a ked su oba tepelne spinace naskocene naskocia vsetky 3 relatka a bezia obe vrtule,mam aj schemu z bitronom ale tam to tak nejde rozlustit lebo neviem kedy co na relatka bitron posiela ale relatka sa budu asi chovat podobne ako s tepelnymi spinacmi Upraveno 17. březen 2015 uživatelem krtek 2 Citovat
Nick406 Odesláno 17. březen 2015 Odesláno 17. březen 2015 Takže když to shrnu když je zapnutá klimatizace tak se vrtule točí a tím pádem chladí a teplota se nezvedá,pokud je klimatizace vypnutá tak při poskakování v zácpě se teplota zvedá až na těch klidně 110C začne bublat chladící kapalina a vrtule se nespustí. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.