Otan Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 Jelikož jsem toto téma v hledání nenašel a dosti mne zajímá, chci se zeptat na zkušenosti s použitím spreje na pneu. Recenze jsou dosti špatné, dokonce prý se může pneu po použití vyhodit. :myslim Upřesněn název tématu. Ferry [upravil dne 11/11/09 Ferry] Citovat
mr.SM Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 Původně zaslal: Otan Jelikož jsem toto téma v hledání nenašel a dosti mne zajímá, chci se zeptat na zkušenosti s použitím spreje na pneu. Recenze jsou dosti špatné, dokonce prý se může pneu po použití vyhodit. :myslim Upresni otazku... Citovat
Otan Odesláno 8. listopad 2009 Autor Odesláno 8. listopad 2009 Existuje tak zvaný sprej na zalepení pneumatiky, který při menším defektu se dá našroubovat na ventilek a tlakem se do pneu dostane lepící hmota, která by měla vzniklou dírku zalepit a má se dát dojet domů. Nu a má otázka je, jaké máte s tímto sprejem zkušenosti. Dokonce se uvažuje, že bude povinný, když nebudou nutná rezervní kola. Citovat
mr.SM Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 Původně zaslal: Otan Existuje tak zvaný sprej na zalepení pneumatiky, který při menším defektu se dá našroubovat na ventilek a tlakem se do pneu dostane lepící hmota, která by měla vzniklou dírku zalepit a má se dát dojet domů. Nu a má otázka je, jaké máte s tímto sprejem zkušenosti. Dokonce se uvažuje, že bude povinný, když nebudou nutná rezervní kola. Aj tak, ja myslel treba na cisteni pneu, nebo lesk pneu. Ale jinak co jsem nasel na netu: Prostředek utěsní defektní pneumatiku a nafoukne ji. Obsah stačí pro střední až velký osobní automobil nebo karavan. Pro všechny typy pneumatik s duší i pro bezdušové. Nelze použít na roztržené vzdušnice a bočně poškozené pneumatiky, nebo když je pneumatika uvolněna z ráfku. Takto vyplněnou pneumatiku lze následně v servisu bezproblémově opravit. Jinak tady je taky peknej clanek: http://www.infojet.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=960:kupedu-bez-gumy&catid=57:miniblog [upravil dne 8.11.2009 mr.SM] Citovat
Otan Odesláno 8. listopad 2009 Autor Odesláno 8. listopad 2009 Díky, samozřejmě jsem taky bádal na inetu, to co píšeš jsem četl, mám pocit, že s tím asi zkušenosti nebudou, protože kdo má rozum a není ve svatebních šatech, asi kolo vymění za rezervu. Zde něco na přečtení - http://scooter-tuning.cz/forum/viewtopic.php?p=211484&sid=0227cd52c002acf3f286b26826f98730:myslim:myslim Citovat
pastorek Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 Mám s tým skúsenosti a dobré. V každom aute jeden vozím. Osvedčil sa mi pri drobných defektoch kedy pomohol, ušetril čas a v dvoch prípadoch i návštevu pneuservisu. Citovat
Otan Odesláno 8. listopad 2009 Autor Odesláno 8. listopad 2009 A nezničí to vnitřek pneu tak, že není k použití? Citovat
pastorek Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 Pri správnom použití nie. Po aplikácii sa má hneď ísť aby sa odstredivou silou dostal iba do oblasti behúňa. Po rozobratí pneumatiky ide temer všetko odstrániť i keď to nieje nutné. Pneumatike to vôbec neublíži a disku už vôbec nie. Stalo sa mi že zostal zalepený ventil ale stačilo vymeniť vnútro a bol v poriadku. Väčšinou som krátko po použití šiel do pneuservisu kde oprava prebehla bez problémov a vždy mi dali i nový ventil. V dvoch prípadoch sa jednalo o malé dierky od klinca a s tým som ani do pneuservisu nemusel ísť. Nepovažoval by som to za plnohodnotnú náhradu rezevného kolesa ale ako pomôcku odporúčam. Citovat
kmotrik Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 jak píše pastorek, použil jsem tyto spreje asi 2x a v pohodě, jen mě pak kluci z dílny neměli rádi protože se ten sajrajt pěkně táhnul, když to kolo zouvali. Jinak je to šikovná věcička třebas pro ženský. Místo toho aby stopovali nasadí hadičku a pustí sprej, kolo se nafoukne a může zajet do servisu... Citovat
Fakir Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 Původně zaslal: Otan kdo má rozum a není ve svatebních šatech, asi kolo vymění za rezervu. Jsou auta, která rezervu vůbec nemají, např. 206 RC. Tam je už od výroby sprej. Citovat
Qcko Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 A ak sa nemylim, ak mas tento spray v aute, nemusis mat rezervu, vyhodne pre LPG a auta ktore vyuzivaju priestor pre hudbu atd:roker Citovat
Šalda Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 Taky ten spray na píchlí kolo vozím sebou ale nechcu ho použít protože si říkám že by mě v pneuservise neměli rádi a za další že by to mohlo stát víc, protože musí tu pěnu potom vydělat ven:myslim A to sem píchl minulou sobotu a tuhle sobotu zase:grr, ale vždy sem radši vyměnil kolo a je to;) Citovat
Čeněk Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 Původně zaslal: kmotrik jak píše pastorek, použil jsem tyto spreje asi 2x a v pohodě, jen mě pak kluci z dílny neměli rádi protože se ten sajrajt pěkně táhnul, když to kolo zouvali. Jinak je to šikovná věcička třebas pro ženský. Místo toho aby stopovali nasadí hadičku a pustí sprej, kolo se nafoukne a může zajet do servisu... Jenom jedna otázečka, ten tlak co je v té nádobce bezproblému dofoukne pneu? Nebo se potom musí dohustit? Díky Citovat
koblih69 Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 Bezproblémů dofoukne pneu tak, že ji velmi opatrným dojetím k benzínce nezničíš. Samozřejmě musíš mít správný obsah nádobky. Pro kolo 195/65 R15 je to tuším 450-500 ml. Jinými slovy jedeš opatrně po skoro prázdný gumě. Za posledních 10 let jsem píchnul 2x 1x to byl bok, podruhé velká díra - v obou případech je sprej k ničemu. Osobně považuju za velmi výrazně rozumnější normálni sadu s konotama + malej kompresorek za 150,- ... nicméně tak jako tak je prakticky nejrychlejší ( když počítám, že pak pomalu pojedeš k benzině... ) tam hodit rezervu. Vozím sprej na Moto spolu se sadou knotů a má ho manželka v autě kdyby něco tak aby nemusela vyměňovat kolo. Citovat
tomikku Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 momentálně jsme nafasavali nové auto (Škoda Fobia 1.4 TDI), při kontrole vybavení jsem zjistil že místo rezervy a heveru mám opravnou sadu tj. bandaska s nečím so se z ní dostane do pneumatiky a kompresor. Na kompresor jsem se tvářil nejistě, ale přesvědčil mě svým výkonem opravdu je dobrý. Bohužel ještě jsem nebyl nucen použí opravnou sadu jako komplex. Citovat
.mycTD Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 myslim, ze sluzebni fabie je idealni obet na uzivatelsky test teto sady Citovat
tomikku Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 to je ale bohužel jěště jsem nechytil defekt, test kompresoru byl provede dofoukáním čtyřech zimních kol jelikož dodavatel je dodal nedohuštěné cca 1 atmosféra za deset minut byly dofoukané všecky čtyři. Citovat
Kekros Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 mam dotaz, protože se mi to ještě nikdy nestalo: Když na dálnici dostanu defekt, bude ještě co tím sprejem nahustit, než zastavím? Vždycky jsem píchnul na okreskách v malé rychlosti, tak nevím, jak to je při velké rychlosti. Citovat
razzo Odesláno 23. listopad 2009 Odesláno 23. listopad 2009 ked vo velkej rychlosti dostanes defekt tak pneumatika odstredivou silou drzi svoj tvar - nie uplne ale drzi , strati ho az pri znizeni rychlosti alebo zastaveni... mne osobne sa to stalo uz dvakrat, isiel som auta na mna blikaju a ked som zastavil tak som zistil ze mam defekt... potom uz som nemohol ist dalej, keby som nestal tak by som mozno dosiel az domov... ale k tvojej otazke - ak tu gumu neroztrhne hned, tak po zastaveni este bude celistva - zalezi aka pneu, na kolko nahustena, aka teplota pneu, ako opotrebena... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.