Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: georgegg

Původně zaslal: Edison

Formát C: nestačí. Je nutný FDISK

Je implementovaný v každý normální instalačce OS....

to jo ale to udělá až po vložení instalačního cd

fdisk může udělat i z CMD.
Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Dostat JehoVistu z PC je brutal, nie je to len tak, to mi hovori kazdy, nastastie som to este nemusel skusat, neznasam ten OS:zuri

Já s tím fakt problém neměl... Jinak toshiba při startu biosu nabízí rychlým menu výběr odkud má bootovat. Prostě bootnout z CD jít musí...
Odesláno

A ještě k tomu, jestli KP nebo 7. Jde o to, že pokud mám legálně XP a ne 7 dám XP. Já měl na svym NTB přrdinstalovaný jehowisty a dostal jsem ten DWN na XP v ceně. Volba byla jasná. Jiný dodávaj s předinstalovanýma jehowistama a UP na 7 v ceně. Volba by taky byla jasná. Prodejci už přišli na to, že lidi jehowisty nechtěj a daj si raději COKOLI jinýho, byť nižší XP.

Odesláno

K tomu bootu z CD. Je možné, že čaká na stlačenie klávesy (hláška Press any key to boot from CD) ale displey pomaly reaguje na preobrazenie a nemáš to tam viditeľné, trvá to iba chvíľu. Keď nič nestlačíš pokračuje boot z HDD. Ale videl som už aj mechaniky, ktoré nedokázali bootovať hoci to bolo v biose povolené. Skús mechaniku v inom PC ako sa bude chovať.

Odesláno
Původně zaslal: Edison

Původně zaslal: Qcko

Dostat JehoVistu z PC je brutal, nie je to len tak, to mi hovori kazdy, nastastie som to este nemusel skusat, neznasam ten OS:zuri

Já s tím fakt problém neměl... Jinak toshiba při startu biosu nabízí rychlým menu výběr odkud má bootovat. Prostě bootnout z CD jít musí...

Vacsinou (vlastne zatial vzdy) sa jednalo o HP a tam je akysi druhy disk a blbo sa s tym pracuje, ale ked pises ze Toshiba v pohode, mozno je problem v NTB:myslim

Odesláno

Ve firmě mi vnucovali HP. Naštěstí se mi povedlo je ukecat... Ale i tam to jít musí.. Někteříkolegové HP maj taky a šlo to.. Já osobně jsem to dělal jednou.

Odesláno

Pokud propojím 2pc pomocí sítě a budu mít dostatečné oprávnění,tak budu moci v NB visty smazat nebo se pletu?

Zase tolik tomu nerozumím nějaké základy jsem pochytal no na IP mechanika to není,ale jako uživatele Vás berem :-)

Odesláno

U HP to prostě jit musí, napiš model kterej máš, zatím jsem se nesetkal s tím že by to nešlo u žadnýho NTB

Jen si ted vzpomínám že na některý Paviliony byl problem s ovladači na XP z webu HP, scháněli jsme je po všech čertech protože na HP byli tak dva

[upravil dne 8/11/09 Radek Hurvajz]

Odesláno

U některých NB od HP je skutečně problém s ovladačema pro XP a to z jednoduchého důvodu - prostě nejsou. HP určitý typy dodává pouze s W Vista a jediná možnost je potom ty ovladače shánět u výrobců komponent. Jinak pokud se smaže ten recovery oddíl a nemáš Recovery CD tak si ty CD můžeš objednat u HP, za malý poplatek (cca 200-300,-) ti je pošlou.

Odesláno
Původně zaslal: Driver

U některých NB od HP je skutečně problém s ovladačema pro XP a to z jednoduchého důvodu - prostě nejsou. HP určitý typy dodává pouze s W Vista a jediná možnost je potom ty ovladače shánět u výrobců komponent. Jinak pokud se smaže ten recovery oddíl a nemáš Recovery CD tak si ty CD můžeš objednat u HP, za malý poplatek (cca 200-300,-) ti je pošlou.

Ale jsou ovladače... Oni se ty compy stejně matlaj v thaiwanu. Jen evropští distributoři to prostě dodávaj s jehowistama, tak se neobtěžujou k tomu nakoupit drivery pro XP. Jak říkám, kolega zatelefonoval do thaiwanu a ovladače pro XP dostal mailem do hodiny.
Odesláno

NJ, jenže 1. se domluvit z Taiwancema, 2. mit ty prachy na ten hovor, to je jednodušší chvilka hledání po forech a ovladače najdeš taky, ale dost už, ovladače v tomto případě jsou na webu výrobce takže no problemo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...