Michael coupé Odesláno 7. listopad 2009 Autor Odesláno 7. listopad 2009 Je někdo z mého okolí kdo by to chtě zkusit? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. listopad 2009 Odesláno 7. listopad 2009 No pokud máš externí vypalovačku tak musíš dát Boot z USB, ovšem pokud ji notes vidí a pokud to bios podporuje A další věc je jestli je to CD čitelný [upravil dne 7/11/09 Radek Hurvajz] Citovat
Michael coupé Odesláno 7. listopad 2009 Autor Odesláno 7. listopad 2009 Vidí a Cd s w mám dvě ve stolním PC bez problému i s externí CDromkou,tam nemám visty byly tam 98 u známého a šlo to.Někam to odnesu do speciálky a ať si drbou hlavu oni :-D Citovat
Qcko Odesláno 7. listopad 2009 Odesláno 7. listopad 2009 Dostat JehoVistu z PC je brutal, nie je to len tak, to mi hovori kazdy, nastastie som to este nemusel skusat, neznasam ten OS:zuri Citovat
Edison Odesláno 7. listopad 2009 Odesláno 7. listopad 2009 Původně zaslal: georgegg Původně zaslal: Edison Formát C: nestačí. Je nutný FDISK Je implementovaný v každý normální instalačce OS.... to jo ale to udělá až po vložení instalačního cd fdisk může udělat i z CMD. Citovat
Edison Odesláno 7. listopad 2009 Odesláno 7. listopad 2009 Původně zaslal: Qcko Dostat JehoVistu z PC je brutal, nie je to len tak, to mi hovori kazdy, nastastie som to este nemusel skusat, neznasam ten OS:zuri Já s tím fakt problém neměl... Jinak toshiba při startu biosu nabízí rychlým menu výběr odkud má bootovat. Prostě bootnout z CD jít musí... Citovat
Edison Odesláno 7. listopad 2009 Odesláno 7. listopad 2009 A ještě k tomu, jestli KP nebo 7. Jde o to, že pokud mám legálně XP a ne 7 dám XP. Já měl na svym NTB přrdinstalovaný jehowisty a dostal jsem ten DWN na XP v ceně. Volba byla jasná. Jiný dodávaj s předinstalovanýma jehowistama a UP na 7 v ceně. Volba by taky byla jasná. Prodejci už přišli na to, že lidi jehowisty nechtěj a daj si raději COKOLI jinýho, byť nižší XP. Citovat
AnotherOne Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 K tomu bootu z CD. Je možné, že čaká na stlačenie klávesy (hláška Press any key to boot from CD) ale displey pomaly reaguje na preobrazenie a nemáš to tam viditeľné, trvá to iba chvíľu. Keď nič nestlačíš pokračuje boot z HDD. Ale videl som už aj mechaniky, ktoré nedokázali bootovať hoci to bolo v biose povolené. Skús mechaniku v inom PC ako sa bude chovať. Citovat
Qcko Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 Původně zaslal: Edison Původně zaslal: Qcko Dostat JehoVistu z PC je brutal, nie je to len tak, to mi hovori kazdy, nastastie som to este nemusel skusat, neznasam ten OS:zuri Já s tím fakt problém neměl... Jinak toshiba při startu biosu nabízí rychlým menu výběr odkud má bootovat. Prostě bootnout z CD jít musí... Vacsinou (vlastne zatial vzdy) sa jednalo o HP a tam je akysi druhy disk a blbo sa s tym pracuje, ale ked pises ze Toshiba v pohode, mozno je problem v NTB:myslim Citovat
Edison Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 Ve firmě mi vnucovali HP. Naštěstí se mi povedlo je ukecat... Ale i tam to jít musí.. Někteříkolegové HP maj taky a šlo to.. Já osobně jsem to dělal jednou. Citovat
Michael coupé Odesláno 8. listopad 2009 Autor Odesláno 8. listopad 2009 Pokud propojím 2pc pomocí sítě a budu mít dostatečné oprávnění,tak budu moci v NB visty smazat nebo se pletu? Zase tolik tomu nerozumím nějaké základy jsem pochytal no na IP mechanika to není,ale jako uživatele Vás berem :-) Citovat
Edison Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 Jestli Ti nejde přepnout BOOT na CD, nebo USB, po IP to půjde o to hůře... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 U HP to prostě jit musí, napiš model kterej máš, zatím jsem se nesetkal s tím že by to nešlo u žadnýho NTB Jen si ted vzpomínám že na některý Paviliony byl problem s ovladači na XP z webu HP, scháněli jsme je po všech čertech protože na HP byli tak dva [upravil dne 8/11/09 Radek Hurvajz] Citovat
Edison Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 No.. s ovladačema jeden kolega měl taky problém. Nakonec zatelefonoval výrobci do thaiwanu... Obratem pslali ovladače mailem... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 No tak to vypadá že by ovladače měli bejt - http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&dlc=cs&cc=cz&lang=cs&product=1842155 Citovat
Driver Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 U některých NB od HP je skutečně problém s ovladačema pro XP a to z jednoduchého důvodu - prostě nejsou. HP určitý typy dodává pouze s W Vista a jediná možnost je potom ty ovladače shánět u výrobců komponent. Jinak pokud se smaže ten recovery oddíl a nemáš Recovery CD tak si ty CD můžeš objednat u HP, za malý poplatek (cca 200-300,-) ti je pošlou. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 Já ty CD od nich dostal poštou zdarma, prostě jsem si o ně napsal z webovýho formuláře a přišli mi do schránky, nikdo nic platit nechtěl:) Citovat
Edison Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 Původně zaslal: Driver U některých NB od HP je skutečně problém s ovladačema pro XP a to z jednoduchého důvodu - prostě nejsou. HP určitý typy dodává pouze s W Vista a jediná možnost je potom ty ovladače shánět u výrobců komponent. Jinak pokud se smaže ten recovery oddíl a nemáš Recovery CD tak si ty CD můžeš objednat u HP, za malý poplatek (cca 200-300,-) ti je pošlou. Ale jsou ovladače... Oni se ty compy stejně matlaj v thaiwanu. Jen evropští distributoři to prostě dodávaj s jehowistama, tak se neobtěžujou k tomu nakoupit drivery pro XP. Jak říkám, kolega zatelefonoval do thaiwanu a ovladače pro XP dostal mailem do hodiny. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 NJ, jenže 1. se domluvit z Taiwancema, 2. mit ty prachy na ten hovor, to je jednodušší chvilka hledání po forech a ovladače najdeš taky, ale dost už, ovladače v tomto případě jsou na webu výrobce takže no problemo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.