F.I.K Odesláno 13. říjen 2013 Autor Odesláno 13. říjen 2013 To jo, umí. :-) Bohužel jsem se s výfukem trošku unáhlil a v blízké době půjde předělat na single koncovku a dozadu přijde nový nárazník s nástavce z bodykitu co patří k předku. Jinak po dlouhé době dám pár novinek. Nové vačky 294° a o 1,2mm vyšší zdvih. Trošku se odlehčovalo Přišly na řadu nové sedačky A nový volant Jelikož mistrovi co mi brousil vačky asi trošku ujela ruka, tak místo \"trošku ostřejších\" které jsem chtěl udělat tenhle hardcore a auto absolutně odmítalo držet volnoběh a vůbec i jízda byla ucukaná a auto jelo pocitově hůř než série. Požádal jsem o pomoc Strakiho, který se toho ochotně ujal a po dlouhém bádání se podařilo načasovat vačky a jakš takš poladit jednotku, takže už se s tím dá celkem i jezdit. Za pomoc mu patří velké díky a je vidět, že opravdu umí. Nicméně jednotka nacházející se v tomhle autě neni zrovna ochotná podstupovat nějaké větší úpravy a v průběhu výkonu je pořád okolo 4t šílený propad a celkově je tam víc věcí co by potřebovali doladit, jako třeba volnoběh a a omezovač. Omězovač už jen z důvodu, že ten motor začíná pořádně jet až někde na 5tisících. Přišla tedy na řadu nová laditelná jednotka a širokopásmová lambda. Teď se zrovna peru s kabeláží a příští týden bych rád začal ladit, tak se s tím snad nějak poperu. Citovat
Mizlerek007 Odesláno 13. říjen 2013 Odesláno 13. říjen 2013 tak tomuhle už je jinej level ... jen tak dál, pak ti pujčim coupe Citovat
MilanF1 Odesláno 13. říjen 2013 Odesláno 13. říjen 2013 F.I.K.u, moc ti fandím. Velmi si vážím toho, žes dorazil na měření výkonu, ač to byla v podstatě tvoje první jízda. Přestože jsi věděl, že auto nedrží volnoběh a celkově nejede, skočil jsi na válce a ladil. Sice ti bylo jasné, že toho moc neodladíš, ale snad ti to trochu pomohlo. Snad tě potěší, že z tvého auta měl personál největší radost, že to není tuctové auto ... zvláště poté, co tam měli hromada HDiček Citovat
F.I.K Odesláno 15. říjen 2013 Autor Odesláno 15. říjen 2013 Kdybys věděl jak dlouho už na tom dělám a stále to nejede jak má, tak by sis to půjčování rychle rozmyslel. Jsem moc rád, že se mi to na to měření povedlo rozhýbat. Sice přišlo velké zklamání, ale aspoň jsem díky tomu tak nějak zjistil co je špatně a už se to snad hýbe správným směrem a počítám, že se tam koncem zimy objevim znovu. Citovat
vinorak Odesláno 16. říjen 2013 Odesláno 16. říjen 2013 palec nahoru za to jak s tim bojuješ a nevdáváš a co kabrio S16 ? Citovat
Kennbell Odesláno 16. říjen 2013 Odesláno 16. říjen 2013 Ten duplex je perfektni Co myslis byl by soused ochotnej to vytvorit i na me cabrio ? Jedna se mi jenom o zadni dil Citovat
F.I.K Odesláno 16. říjen 2013 Autor Odesláno 16. říjen 2013 Občas se ptám sám sebe, jestli to vůbec stálo za to s takovým projektem začínat, ale ten pocit, když se to pak povede za to stojí. Cabrio stále ještě stojí v garáží a srdce z S16 položený na paletě v dílně. Koupil jsem to chvilku před tim, než jsem se pořádně pustil do xsary a teď na to nějak neni čas. Je to ale škoda, s tim motorem v papírech je to řekl bych poměrně unikátní kousek a mě to stojí v garáži. No buď se to za poměrně směšnou cenu prodá, nebo se na něj vrhnu až dodělám tohle. Duplex sice vypadá parádně, ale v rámci úprav půjde rozřezat a nahradit single koncovkou. Soused byl byl ochotnej, klidně pošli SZ a já ti to domluvim, má hodně lidový ceny. Případně bych ti mohl přenechat muj i s tlumičem a nemusel bych ho řezat... A le v mém případě tam nejde dát rezerva. Citovat
F.I.K Odesláno 24. leden 2014 Autor Odesláno 24. leden 2014 Zase trošku pokrok. I když jak se to vezme. Přivezl sem náhradní motor na hraní. Citovat
F.I.K Odesláno 24. leden 2014 Autor Odesláno 24. leden 2014 A další xsaru na takové to běžné ježdění. Citovat
F.I.K Odesláno 24. leden 2014 Autor Odesláno 24. leden 2014 A nějaká novinka k motoru, už se na tom pracuje. Citovat
Mizlerek007 Odesláno 24. leden 2014 Odesláno 24. leden 2014 jako xary se mi nikdy nelíbili, ale tohle je pecka Citovat
branislav89 Odesláno 25. leden 2014 Odesláno 25. leden 2014 kurna to bude ina strela ked sa to podari drzim palec (skoda ze to neni gti6) Citovat
Borri28 Odesláno 25. leden 2014 Odesláno 25. leden 2014 Cau hele a zvladl by udelat ten tvuj soused aji buplex aby tam sla rezerva ? Citovat
F.I.K Odesláno 30. leden 2014 Autor Odesláno 30. leden 2014 Jsem rád, že se líbí. Ono to vlastně je GTi-6, jen v trochu jiné kastli. :-) Určitě by ho zvládl udělat, jen je to poměrně náročný a já tu variantu nechtěl, protože už by ta druhá větev byla o hodně delší. A ni tohle mi nevyhovovalo. :-D Citovat
vinorak Odesláno 30. leden 2014 Odesláno 30. leden 2014 z čeho pak si sehnal tu čtyřklapku ? jo z toho vtsco máš motor sem taky pár věcí vyraboval:D Citovat
F.I.K Odesláno 30. leden 2014 Autor Odesláno 30. leden 2014 Jojo, slyšel sem. Vůbec sem nepátral z čeho to je, ale to 42mm z nějakýho litru. Citovat
Borri28 Odesláno 1. únor 2014 Odesláno 1. únor 2014 Aha takze to asi nic no kdyz ja porad nevim zda mam sehnat jen nejakej ladak ci nechat udelat nejakej ten dvojtej no Citovat
F.I.K Odesláno 1. únor 2014 Autor Odesláno 1. únor 2014 A nechceš ten musketier? Stačil by přeplášťovat a bude sloužit slušně. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.