Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 6 měsíců později...
Odesláno

To jo, umí. :-) Bohužel jsem se s výfukem trošku unáhlil a v blízké době půjde předělat na single koncovku a dozadu přijde nový nárazník s nástavce z bodykitu co patří k předku.

Jinak po dlouhé době dám pár novinek.

Nové vačky 294° a o 1,2mm vyšší zdvih.

3YvPL.jpg

Trošku se odlehčovalo

uaDNL.jpg

PEkpj.jpg

Přišly na řadu nové sedačky

hSx6.jpg

vJTpD.jpg

A nový volant

v6lLR.jpg

Jelikož mistrovi co mi brousil vačky asi trošku ujela ruka, tak místo \"trošku ostřejších\" které jsem chtěl udělat tenhle hardcore a auto absolutně odmítalo držet volnoběh a vůbec i jízda byla ucukaná a auto jelo pocitově hůř než série.

Požádal jsem o pomoc Strakiho, který se toho ochotně ujal a po dlouhém bádání se podařilo načasovat vačky a jakš takš poladit jednotku, takže už se s tím dá celkem i jezdit. Za pomoc mu patří velké díky a je vidět, že opravdu umí. :super

Nicméně jednotka nacházející se v tomhle autě neni zrovna ochotná podstupovat nějaké větší úpravy a v průběhu výkonu je pořád okolo 4t šílený propad a celkově je tam víc věcí co by potřebovali doladit, jako třeba volnoběh a a omezovač. Omězovač už jen z důvodu, že ten motor začíná pořádně jet až někde na 5tisících.

Přišla tedy na řadu nová laditelná jednotka a širokopásmová lambda.

9ugip.jpg

Teď se zrovna peru s kabeláží a příští týden bych rád začal ladit, tak se s tím snad nějak poperu.

Odesláno

F.I.K.u, moc ti fandím. Velmi si vážím toho, žes dorazil na měření výkonu, ač to byla v podstatě tvoje první jízda. Přestože jsi věděl, že auto nedrží volnoběh a celkově nejede, skočil jsi na válce a ladil. Sice ti bylo jasné, že toho moc neodladíš, ale snad ti to trochu pomohlo.

Snad tě potěší, že z tvého auta měl personál největší radost, že to není tuctové auto ... zvláště poté, co tam měli hromada HDiček :D

Odesláno

Kdybys věděl jak dlouho už na tom dělám a stále to nejede jak má, tak by sis to půjčování rychle rozmyslel. :D

Jsem moc rád, že se mi to na to měření povedlo rozhýbat. Sice přišlo velké zklamání, ale aspoň jsem díky tomu tak nějak zjistil co je špatně a už se to snad hýbe správným směrem a počítám, že se tam koncem zimy objevim znovu. :)

Odesláno

Občas se ptám sám sebe, jestli to vůbec stálo za to s takovým projektem začínat, ale ten pocit, když se to pak povede za to stojí. :roker Cabrio stále ještě stojí v garáží a srdce z S16 položený na paletě v dílně. :D Koupil jsem to chvilku před tim, než jsem se pořádně pustil do xsary a teď na to nějak neni čas. Je to ale škoda, s tim motorem v papírech je to řekl bych poměrně unikátní kousek a mě to stojí v garáži. :grr No buď se to za poměrně směšnou cenu prodá, nebo se na něj vrhnu až dodělám tohle.

Duplex sice vypadá parádně, ale v rámci úprav půjde rozřezat a nahradit single koncovkou. Soused byl byl ochotnej, klidně pošli SZ a já ti to domluvim, má hodně lidový ceny. ;) Případně bych ti mohl přenechat muj i s tlumičem a nemusel bych ho řezat... A le v mém případě tam nejde dát rezerva.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Jsem rád, že se líbí. Ono to vlastně je GTi-6, jen v trochu jiné kastli. :-)

Určitě by ho zvládl udělat, jen je to poměrně náročný a já tu variantu nechtěl, protože už by ta druhá větev byla o hodně delší. A ni tohle mi nevyhovovalo. :-D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...