bubakkaja Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 Ahoj na brachove xsare hdi 90ps je zajimavy ukaz.Do prave i mirne zatacky auto chcipne pokud ma neco pod pul nadrze.Nedavno jsem rozebral plovak protoze jsem si myslel ze bude zasrany kos a kdyz je plna tak to do neho natika zvrchu.Byl tam bordel jaxfina tak jsem to vycistil jenomze mel plnou tak to neslo vyzkouset a jak mel pulku tak mu to hned udelalo.Poradte Citovat
marko306 Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 kontakty na čerpadle v nádrži si pozrel? Či sa odstredivou silou neuvolní nejaký káblik nachvíľu a čerpadlo prestane ťahať naftu Inak zaujímavý úkaz Citovat
bubakkaja Odesláno 4. listopad 2009 Autor Odesláno 4. listopad 2009 Ale 90ti konove hdi nema podavaci cerpadlo v nadrzi aspon ne tady to. Citovat
marko306 Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 v 306 HDi ho má tak preto tá úvaha:myslim Citovat
shark734 Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 307 HDI ho tiez ma v nadrzi...a kamarat ma xaru picasso je tam uplne rovnaky motor, aspon sa tak zda Citovat
bubakkaja Odesláno 5. listopad 2009 Autor Odesláno 5. listopad 2009 maji to 110ti konovky a asi nektere 90ky Citovat
vlado-.m Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 Ked nemas cerpadlo / prave vcera som opravoval zastrcku na cerpadle C5. Motor 1x chcipol pocas jazdy. Tuknutim do zastrcky, aj pocas tlakovania prestalo ist cerpadlo. +kontakt bol nejaky vyzihany a volny, prihnutim sa to odstranilo/ tak hladaj pri motore, ci ti odstredivou silou motora niekde neprestavaju tiect elektrony, napr. k ventilu uzavretia paliva ci co tam mas... Citovat
marsalek Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 Ma to v nadrzi saci kos s Venturiho tryskou, ktera vhani tlakem z vracecky naftu do kose? Mozna ze je tryska ucpana a strika to mimo, anebo je hadicka z trysky uplne spadla. Kaja Citovat
bubakkaja Odesláno 25. listopad 2009 Autor Odesláno 25. listopad 2009 No to jo ale proc to chcipne hned kdyz to ma naftu jeste ve filtru prece toho nemuze sezrat za 100m plnou nadobku s naftovym filtrem. Citovat
jofo Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 A robi to len ked je menej nez pol nadrze? Ked je plna tak nic? Citovat
PecaTu Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 Skus se podívat jestli si čerpadlo při tom náklonu náhodou nenatáhne vzduch, odpovídalo by to tomu že to hned zdechne. Něco podobnýho jsem kdysi řešil na jednom renaultu, byl tam nalomenej vívod z plováku a jak se to zavzdušnilo tak to hned zdechlo a rozsvítila se kontrolka \"závad elektroinstalace\". Citovat
Qcko Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 Alebo s nim zacni jazdit Nascar, to mas stale dolava:mrk Citovat
marsalek Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 Původně zaslal: bubakkaja No to jo ale proc to chcipne hned kdyz to ma naftu jeste ve filtru prece toho nemuze sezrat za 100m plnou nadobku s naftovym filtrem. Pokud to auto ma v nadrzi cerpadlo a to nasaje vzduch, klesne tlak na vstupu common rail pumpy a na to zareaguje ridici jednotka motoru a motor zdechne - aby se prave common rail pumpa bez nafty nezadrela. Tomu motoru tudiz nestaci pouze nafta ve filtru, ona musi byt navic pod urcitym minimalnim tlakem. Nechci ale obhajovat, ze pricina musi byt jedine v nadrzi. Je to ale jedna z moznosti, kterou je potreba vyloucit nebo potvrdit. Kaja Citovat
bubakkaja Odesláno 27. listopad 2009 Autor Odesláno 27. listopad 2009 Privody prave vypadaji v pohode a dela to jen kdyz ma kolem pulky nadrze. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.