Radek Hurvajz Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 Není vadnej Kabel?? Zkus je prohodit. Jinak obě zvukovky by normálně šli, ve zvukových nastaveních programů by se dala vybrat jedna nebo druhá, to není problem, ale to jen tak mimo aby bylo jasno Citovat
enikybeniky Odesláno 4. listopad 2009 Autor Odesláno 4. listopad 2009 Když jsem postupně povytahoval kanály ze subwooferu, tak to hučelo na vyšší hlasitost furt, kromě předního pravýho, ale ten má na sobě i ovládání hlasitosti.... Citovat
AnotherOne Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 To vyzerá na vadné repro. Dve a viac zvukoviek v pc normálne funguje. Jedného času som prevádzkoval dve v PCI slote. Citovat
enikybeniky Odesláno 4. listopad 2009 Autor Odesláno 4. listopad 2009 No snad ne, toho se bojim nejvíc, to bych byl pěkně nakakanej. Tak ta radost mi fakt nevydržela dlouho... No jo, příště pošetřit korunky a koupit nový, ať je jistota... Citovat
PnR Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 nahodou kondenzatoriky nemozu byt odpalene? pripadne : http://www.pc.sk/modules.php?name=article&what=read&v=1075422349 // aha creative, budu to potom asi tie kondiky, mam t5900 a robia to tiez [upravil dne 4.11.2009 PnR] Citovat
enikybeniky Odesláno 4. listopad 2009 Autor Odesláno 4. listopad 2009 Já mám t6100.... No, bylo mi řečeno, že jsou skoro nepoužité, ale věřit tomu... Já doufám, že nová zvukovka to vyřeší, je fakt, že u těch Geniusů jsem slýchával takový tepání a reagovalo to i třeba na odesílání mejlu přes poštovního klienta takovým vrčením... Citovat
peugeot09 Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 Asi vím, čím to je. S \"kondíkama\" to nemá nic společného... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 Tak když víš tak proč to neřekneš? Citovat
Qcko Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 No ja mam P5800, mam ich zapojene v integrovanej zvukovke uz 6 rokov, hraju stale ako nove, inak neviem si predstavit ako znie ten hukot, mne napriklad robili hukot, ked som sa hral so \"sound effects\" a dal som si priestorovy zvuk + bathroom efekt, tak to bol hnusny zvuk ze az . . . ...kazdopadne prajem vela stastia s riesenim problemu, ak by si byval blizsie, tak by som ti pozical na odskusanie zvukovku Creative SoundBlaster, sice len 5.1 zvuk, ale EAX a vsetko frci...aj ked som ju nikdy nepouzil, zavadzala vyssim cielom (grafike:D)... [upravil dne 4.11.2009 Qcko] Citovat
enikybeniky Odesláno 5. listopad 2009 Autor Odesláno 5. listopad 2009 peugeot09: Tak to by mně taky zajímalo, jseš moc hodnej, že ses o svůj názor s námi podělil. Citovat
enikybeniky Odesláno 5. listopad 2009 Autor Odesláno 5. listopad 2009 Ježiši, já jsem debil, tak to fakt něco rušilo a byl to - světe div se - mikrofon moc blízko... Půjčil jsem si z krámu zvukovku, ale už si jí i zaplatim a nechám, nechce se mi už otvírat bedna a vyndavat to. Za ty 3 stovky.... Takže díky všem a neukamenujte mě! Citovat
punkac Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 hehehe, prosím o přesun tohohle vlákna do sekce srandičky Citovat
enikybeniky Odesláno 5. listopad 2009 Autor Odesláno 5. listopad 2009 No co, aspoň jste zapojili své mozkové závity... Ne, fakt se omluvuju, nebyl to záměr, samotnýho mě úplně bolí ušiska od toho věčnýho hukotu. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 No ty si ale hovááádo :D:D:D:D:D Citovat
Marcel505 Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Možná by stačilo pro příště upravit v Ovládání hlasitosti - Mikrofon - Ztlumit... Ale dobře se tu chlapci zapotili. Citovat
enikybeniky Odesláno 6. listopad 2009 Autor Odesláno 6. listopad 2009 No já jsem úplně zapomněl, že jsem ho nechal zapnutej a až když jsem se ho nechtěně dotkl, když ležel na bedně, tak mě to trklo. Nu což, kdyžtak mají u mě chlapcí pívo na nějakém to srazu, ať se o něj potom přihlásí. Teda pokud to bude ještě pivo a ne kvasné víno, jak jsem se včera dozvěděl ze zpráv. Citovat
Andreww Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 Teď by mě zajímalo, jestli to je přesně to, co myslel peugeot09. Dost pochybuju... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.