Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

IT: hučení reproduktorů při vyšší hlasitosti

Recommended Posts

Odesláno

Já mám t6100.... No, bylo mi řečeno, že jsou skoro nepoužité, ale věřit tomu...

Já doufám, že nová zvukovka to vyřeší, je fakt, že u těch Geniusů jsem slýchával takový tepání a reagovalo to i třeba na odesílání mejlu přes poštovního klienta takovým vrčením...

Odesláno

No ja mam P5800, mam ich zapojene v integrovanej zvukovke uz 6 rokov, hraju stale ako nove, inak neviem si predstavit ako znie ten hukot, mne napriklad robili hukot, ked som sa hral so \"sound effects\" a dal som si priestorovy zvuk + bathroom efekt, tak to bol hnusny zvuk ze az . . .

...kazdopadne prajem vela stastia s riesenim problemu, ak by si byval blizsie, tak by som ti pozical na odskusanie zvukovku Creative SoundBlaster, sice len 5.1 zvuk, ale EAX a vsetko frci...aj ked som ju nikdy nepouzil, zavadzala vyssim cielom (grafike:D)...

[upravil dne 4.11.2009 Qcko]

Odesláno

Ježiši, já jsem debil, tak to fakt něco rušilo a byl to - světe div se - mikrofon moc blízko... :mad: Půjčil jsem si z krámu zvukovku, ale už si jí i zaplatim a nechám, nechce se mi už otvírat bedna a vyndavat to. ;) Za ty 3 stovky....

Takže díky všem a neukamenujte mě! :papa

Odesláno

Možná by stačilo pro příště upravit v Ovládání hlasitosti - Mikrofon - Ztlumit...

Ale dobře se tu chlapci zapotili.

Odesláno

No já jsem úplně zapomněl, že jsem ho nechal zapnutej a až když jsem se ho nechtěně dotkl, když ležel na bedně, tak mě to trklo.

Nu což, kdyžtak mají u mě chlapcí pívo na nějakém to srazu, ať se o něj potom přihlásí. :papa Teda pokud to bude ještě pivo a ne kvasné víno, jak jsem se včera dozvěděl ze zpráv. :roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...