enikybeniky Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 Nesetkal jste se s tím už někdo? Dneska mi přišly nově zakupené (nikoli úplně nové) repro 5.1 Creative a když dám třeba při filmu větší hlasitost, tak to strašně hučí. Co s tím? [upravil dne 4/11/09 enikybeniky] Citovat
AnotherOne Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 Keď nie sú pripojené k PC tak nehučia? Citovat
enikybeniky Odesláno 4. listopad 2009 Autor Odesláno 4. listopad 2009 Když jsem je odpojil od zvukovky, tak ne. Když zapnu jenom kanály, tak v poho, jakmile subwoofer, tak to hučí. A i když připojim center, tak to hučí. [upravil dne 4/11/09 enikybeniky] Citovat
AnotherOne Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 Pozri sa, či nemáš v programe pre ovládanie zvukovky nastavné nejaké zvukové prostredie. Pri iných zdrojoch zvuku (hra, zvuky windows) to robí tiež? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 Nejspiš špatná zem na zvukovce, máš integrovanou?? Pokud ano doporučuji koupit nějakou lepší např od Creative a bude klid. Jo a ještě něco, máš tam taky TV kartu?? [upravil dne 4/11/09 Radek Hurvajz] Citovat
AnotherOne Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 Ešte skontroluj či máš nastavený správny počet repro v programe od zvukovky. Zvykne tam byť aj testovanie či sú pripojené správne. Citovat
enikybeniky Odesláno 4. listopad 2009 Autor Odesláno 4. listopad 2009 Při hudbě to dělá taky. Ta integrovaná zvukovka se dá nějak vyjmout nebo tam pak budou 2 zároveň? TV-kartu nemám. Testování ok, měl jsem do dneška 5.1, ale Genius a bylo to v pohodě. S tím Creativem si to nějak netyká. [upravil dne 4/11/09 enikybeniky] Citovat
AnotherOne Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 V biose by mala byť voľba na vypnutie, ale môžu fungovať aj obe súčasne. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 Zvukovka pokud je integrovaná tak tam zustane a budou tam dvě, mužeš ji v biosu vypnout, ale než zainvestuješ tak nějak vyzkoušej repraky na jinym počitači, nebo si zvukovku puhč proti zaplacené ceně a domluv se na vrácení kdyby to nepomohlo, většinou prodejce vyhoví. Citovat
enikybeniky Odesláno 4. listopad 2009 Autor Odesláno 4. listopad 2009 Ok, zítra zkusim nějakou zvukovku v krámu splašit, už mi tam půjčili na zkoušku i zdroj, tak by neměl být problém. A já se tak těšil.... Příjde mi divný, že u těch Geniusů to nedělalo... Citovat
AnotherOne Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 Nemáš na equalizeri prebudené basy? Citovat
enikybeniky Odesláno 4. listopad 2009 Autor Odesláno 4. listopad 2009 Dělá to, i když dám v nastavení zvuků subwoofer na minimum. Ale když na subwooferu uberu výkon na minimum, tak to nedělá. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 No skus k tomu připojit MP3 přehrávač nebo něco podobnýho, tak otestuješ ty bedny Citovat
enikybeniky Odesláno 4. listopad 2009 Autor Odesláno 4. listopad 2009 K čemu mám připojit MP3-ku? Citovat
enikybeniky Odesláno 4. listopad 2009 Autor Odesláno 4. listopad 2009 MP3 mám, kterej káblík do ní mám strčit? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 No jack 3,5 co vededo beden, vždycky samozřejmě jen jeden, do kompu strkáš všechny tři Citovat
enikybeniky Odesláno 4. listopad 2009 Autor Odesláno 4. listopad 2009 Takže: MP3 přes center - super, přes boční kanály - hukot Nové poznatky: do mp3 zapojeny boční kanály, subwoofer nechán ve zvukovce - dobrý, jakmile připojim i center - hukot. Když zapojim do mp3 kanály a ve zvukovce center - dobrý. Přidám sub - hukot. [upravil dne 4/11/09 enikybeniky] Citovat
Marcel505 Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 Obě najednou fungovat nebudou! Aby fungovala ta ve slotu, musíš v Biosu zakázat tu integrovnou (Sound OnBoard - Off). Když ji nezakážeš, buď se budou hádat nebo to tu novou nenajde... A k tomu hučení - jestli to něco neruší. Ty kabely jsou dost slabý... A taky pozor na připojení jacků do zvukovky - jestli se to ve zvukovce nějak nezkratuje, ty integrovaný nemaj vždycky tři oddělený kontakty... Citovat
enikybeniky Odesláno 4. listopad 2009 Autor Odesláno 4. listopad 2009 Zkusím tu zvukovku vyměnit, uvidí se... Zatím díky, ozvu se. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.