Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám jeden malý dotaz k zapojení vstupních konektorů autorádia RD4. Teď mám povolený jeden vstup a v něm zapojený originální AUX krabičku s cinch konektory. Chci, ale tuto krabičku nahradit xCarLink USB Adaptérem a chtěl bych vědět jestli je možné tento USB Adaptér připojit do konektoru na RD4 místo původní originální AUX krabičky a nebo je pro USB Adaptér určen jen ten druhý vstup, který bude asi třeba ještě povolit diagnostikou?

Co pak s tím volným konektorem po původní AUX krabičce bude potřeba diagnostikou zakázat, aby se nezobrazovalo při změně vstupu na rádiu nebo se tam nebude zobrazovat automaticky pokud tam nebude nic zapojené?

DÍKY VŠEM ZA RADY

Odesláno

Tohle mi moc nepomůže nikde jsem se tam nedočetl jestli oba vstupy na autorádiu RD4 jsou schodné a je jedno do kterého USB Adaptér připojím a když ho připojím do aktivovaného vstupu kde je teď originální AUX vstup bude v něm fungovat i USB Adaptér tak abych nemusel jet do servisu na aktivaci druhého vstupu.

Odesláno

USB adaptér pokud vím, se zapojuje místo CD changeru, a tak nemusíš rušit AUX vstup. Samozřejmě se to musí aktivovat přeš dia, pokud tam nebyl CD changer.

Odesláno
Původně zaslal: HonzaZ

USB adaptér pokud vím, se zapojuje místo CD changeru, a tak nemusíš rušit AUX vstup. Samozřejmě se to musí aktivovat přeš dia, pokud tam nebyl CD changer.

Já jej právě zrušit chci je mi na nic a na jeho místo v odkládací schránce chci umístit toto zařízení.

Odesláno
Původně zaslal: HonzaZ

Tak si ho klidně zruš, ale ten XcarLink budeš muset nechat aktivovat jako CD changer na diagnostice, pokud už tam náhodou nebyl.

CD Changer nemám vůbec, ale do odkládací schránky chci místo AUX vstupu dát USB Adaptér na místo kde je teď krabička AUX vstupu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...