The_DoctoR Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 Chci se zeptat, jakej mám pořídit olej do převodovky na 206tku? A jaká je vůbec kapacita oleje v převodovce u 206tky? Díky... Citovat
The_DoctoR Odesláno 1. listopad 2009 Autor Odesláno 1. listopad 2009 A kolik se do tý převodovky oleje vejde? Citovat
The_DoctoR Odesláno 1. listopad 2009 Autor Odesláno 1. listopad 2009 Total nedělá dvoulitrový balení? Citovat
Radek 306 Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 a neni ta náplň náhodou doživotní? já nedávno kontroloval stav a je ho tam po max a je krásně čistej a určitě je tam původní, tak proč někdo mění někdo ne? chápu, když se mění gufera na poloosách tak to jinak nejde, ale měnit ho jen tak asi nemá cenu že ne? [upravil dne 1/11/09 Radek 306] Citovat
The_DoctoR Odesláno 1. listopad 2009 Autor Odesláno 1. listopad 2009 No jde o to, že mám v háji těsnění u převodovky a skoro celej olej mi vytekl, tak proto ho pořizuju...A btw co myslíš tou guferou? O tom jsem ještě neslyšel... Citovat
Dakaros Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 Gufero je většinou gumovej těsnící kroužek. U převodovky jsou v místě, kde vychází poloosy z diferáku a zabraňujou oleji aby kolem poloos vytékal :-) Citovat
The_DoctoR Odesláno 1. listopad 2009 Autor Odesláno 1. listopad 2009 Potřebuju někde zejtra sehnat ten olej do převodovky od Totalu, v Praze, na benzinkach ho nemaj, tak jestli nekdo nemate nejaky tip, kde v Praze ten olej sehnat? :-/ Citovat
jkmtrnava Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 počkaj až lamasxxx poskladá tú spojku, povie ti kolko oleja nalial:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 pokud si z P5 tak ve stodulkach u peugeota Citovat
Fakir Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 Tohle potřebuješ: http://www.oleje.cz/eshop/show_prod.php?id=1093 To na benzínkách fakt neseženeš. Radek 306: ano, ta náplň je doživotní vzhledem k tomu, že to auto je projektované na životnost 5 (slovy pět) let. To je v našich podmínkách trochu sci-fi, takže náplň v převodovce rozhodně za doživotní považovat nelze a pokud chceš, aby převodovka spolehlivě řadila a dlouho vydržela, tak ten olej vyměň klidně jen tak. Jednou za řekněme 50 000 km bych ho klidně vyměnil, obzvláště, když to stojí necelé čtyři stovky. Citovat
ozzy56 Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 Původně zaslal: The_DoctoR Potřebuju někde zejtra sehnat ten olej do převodovky od Totalu, v Praze, na benzinkach ho nemaj, tak jestli nekdo nemate nejaky tip, kde v Praze ten olej sehnat? :-/ v Praze není servis Peugeot ? jinak jsou různé shopy na netu,ale do zítřka asi néé Citovat
The_DoctoR Odesláno 1. listopad 2009 Autor Odesláno 1. listopad 2009 Ehm, do servisu do Peugeotu, konkrétně do Stodůlek na Praze 5 jedu, ale jde mi o to, aby mi tam nenaúčtovali dva litry oleje třeba za talíř? Tak řeším, jestli koupit olej sám a dát jim ho tam, nebo to nechat na nich...Co když mi tam ani nedají ten total 75w/80? fakir: To je přesně on no... [upravil dne 1/11/09 The_DoctoR] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.