Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

a neni ta náplň náhodou doživotní? já nedávno kontroloval stav a je ho tam po max a je krásně čistej a určitě je tam původní, tak proč někdo mění někdo ne? chápu, když se mění gufera na poloosách tak to jinak nejde, ale měnit ho jen tak asi nemá cenu že ne?

[upravil dne 1/11/09 Radek 306]

Odesláno

Tohle potřebuješ:

http://www.oleje.cz/eshop/show_prod.php?id=1093

To na benzínkách fakt neseženeš. :)

Radek 306: ano, ta náplň je doživotní vzhledem k tomu, že to auto je projektované na životnost 5 (slovy pět) let. To je v našich podmínkách trochu sci-fi, takže náplň v převodovce rozhodně za doživotní považovat nelze a pokud chceš, aby převodovka spolehlivě řadila a dlouho vydržela, tak ten olej vyměň klidně jen tak. Jednou za řekněme 50 000 km bych ho klidně vyměnil, obzvláště, když to stojí necelé čtyři stovky.

Odesláno
Původně zaslal: The_DoctoR

Potřebuju někde zejtra sehnat ten olej do převodovky od Totalu, v Praze, na benzinkach ho nemaj, tak jestli nekdo nemate nejaky tip, kde v Praze ten olej sehnat? :-/

v Praze není servis Peugeot ? :roll

jinak jsou různé shopy na netu,ale do zítřka asi néé

Odesláno

Ehm, do servisu do Peugeotu, konkrétně do Stodůlek na Praze 5 jedu, ale jde mi o to, aby mi tam nenaúčtovali dva litry oleje třeba za talíř? Tak řeším, jestli koupit olej sám a dát jim ho tam, nebo to nechat na nich...Co když mi tam ani nedají ten total 75w/80?

fakir: To je přesně on no...

[upravil dne 1/11/09 The_DoctoR]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...