Pe.Tr Odesláno 19. srpen 2013 Autor Odesláno 19. srpen 2013 šli krasne a sli by i lip kdybych mel vetsi kladivo Citovat
MJSytic Odesláno 20. srpen 2013 Odesláno 20. srpen 2013 A nebo větší mrazák Tak hlavně, že se povedlo Citovat
marko306 Odesláno 20. srpen 2013 Odesláno 20. srpen 2013 Som zvedavý na tvoje dojmi z jazdy po výmene všetkých vecí a aj brzdičov. Citovat
Pe.Tr Odesláno 20. srpen 2013 Autor Odesláno 20. srpen 2013 určo dam echo tak naprava je na místě, zítra vyzvednu brzdiče a trubky a snad to zavečer dám do kupy abych se ve čtvrtek mohl věnovat přípravě 207+ na sraz Citovat
Pe.Tr Odesláno 21. srpen 2013 Autor Odesláno 21. srpen 2013 tak hotovo, i přes dukladne odvzdusneni mi prijde pedal mekci ale brzdi , no uvidíme zítra. když tak to odvzdušním ještě jednou a komplet. jinak auto zase krasne francouzky houpe (ikdyz je to v podstate ital ) a zadne rany neslyšet. jinak jsem ipou vyplnil i mezeru mezi nadrzi a jeji klecí , to taky bouchalo . Citovat
Pe.Tr Odesláno 22. srpen 2013 Autor Odesláno 22. srpen 2013 tak hotovo, i přes dukladne odvzdusneni mi prijde pedal mekci ale brzdi , no uvidíme zítra. když tak to odvzdušním ještě jednou a komplet. tak dnes se potvrdilo co jsem si myslel , hlavni brzdový válec nerozdýchal nove brzdy , resp. zadni okruh zrejme nebrzdil dele nez sem si myslel proto ty ko brzdice a ted valec. jde se shanet. Citovat
ozzy1 Odesláno 23. srpen 2013 Odesláno 23. srpen 2013 a to už ti to takto blbě brzdilo i tehdá, jak jsi s námi letěl po dálnici:D:myslim? Citovat
marko306 Odesláno 23. srpen 2013 Odesláno 23. srpen 2013 Zadok veľmi neprekáža, že nejde, jazdou dopredu pri brzdení absorbujú takmer všetko predné brzdy, tam sa prenáša vtedy všetka sila, takže to bolo z cela bezpečné Okrem toho, zadné kotúče sa podľa obrázku celkom lesknú, takže čo to určite brzdili [upravil dne 23/8/13 09:33 od marko306] Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. srpen 2013 Autor Odesláno 23. srpen 2013 kotouče jsou novejsi, vysvelovalo by to dvoje sjete predni desky a dvoje kotouče za 45000km Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. srpen 2013 Autor Odesláno 23. srpen 2013 a to už ti to takto blbě brzdilo i tehdá, jak jsi s námi letěl po dálnici:D:myslim? ano:nevim Citovat
Pe.Tr Odesláno 26. srpen 2013 Autor Odesláno 26. srpen 2013 takze opravna sada se sklada z gumiček pod nádobku s brzdovku:roll takze snazim se sehnat celej brzd valec coz se mi nedarí a ve ct mame rano odjizdet na dovcu Citovat
radim.1008 Odesláno 26. srpen 2013 Odesláno 26. srpen 2013 Škoda, že jsi se s Babisakem nedomluval dřív. Jel jsem v pátek téměř okolo jeho bydliště na sraz. S Jardou se dá dohodnout i předání z ručky do ručky přímo před jeho domem. Jinak přeji, aby dovolená mohla proběhnout. Citovat
Pe.Tr Odesláno 26. srpen 2013 Autor Odesláno 26. srpen 2013 no uz shanim nahradni auto páč ten valec neorigu nikde není jen je na sklade jako origo a to az ve francii takze to nestiham. Citovat
adraj Odesláno 26. srpen 2013 Odesláno 26. srpen 2013 ti půjčím 806 :D:D,ale s tím neumíš Ale je to jen 1.8,skoro o polovinu méně než máte,takže požitek z jízdy žádný pro Tebe,ale aspoň by jste dojeli:D.Ale spotřeba zase o skoro půlku menší. Jo a automat to taky není. Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. září 2013 Autor Odesláno 5. září 2013 takže namontován novej hlavni brzdovej valec odvzdusneno přes diagnostiku a brzdí to jak za mlada! konečně se budu moct vrhnout na detaily v aute abych to dodelal. Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. září 2013 Autor Odesláno 6. září 2013 tak jen si zas vyplnim deniček 247000km +/- výměna předních destiček a kotoučů výměna silentbloku zadní nápravy výměna zadních tlumičů a pružin výměna hlavního brzdového válce výměna zadních brzdových trubek výměna předních tlumičů a pružin včetně uložení a ložisek výměna pravé tyčky stabilizatoru výměna brzdové kapaliny vše oem díly dále vyměněny zadní brzdiče (TRW-autobenex) konečně deaktivovány přední ostřiky světel vyměněny xenony DS1 4300k za D1S 6000k Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.