janou Odesláno 31. říjen 2009 Odesláno 31. říjen 2009 Prosim môže mi niekto poradiť kde sa nachádza čidlo mierky oleja? Od včera mi pri naštartovaní na display zasvieti nádobka s olejom , nápis oil. Je pravda že hladina bola na spodnej ryske ,no vypisuje to aj po doliati oleja.Knižku mám len vo francužštine ,tak neviem či to zobrazenie nehlási aj niečo iné ako výšku hladiny oleja. Ďakujem Citovat
stefano Odesláno 31. říjen 2009 Odesláno 31. říjen 2009 Keď si dolial olej ,tak by to malo po niekoľkých štartoch prestať signalizovať, ak v tom nie je iný problém. Citovat
patko79 Odesláno 31. říjen 2009 Odesláno 31. říjen 2009 Původně zaslal: stefano Keď si dolial olej ,tak by to malo po niekoľkých štartoch prestať signalizovať, ak v tom nie je iný problém. Prečo až po niekoľkých naštartovaniach? Nerozumiem, je to čidlo, keď je oleja dosť, musí zhasnúť, nie:myslim [upravil dne 31/10/09 patko79] Citovat
MatrixChose Odesláno 31. říjen 2009 Odesláno 31. říjen 2009 Mě taky ukazuje pokaždý jinak, neřeším to. Citovat
janou Odesláno 1. listopad 2009 Autor Odesláno 1. listopad 2009 Na 406 sa pri štarte zobrazuje na display množstvo, na 407 neukazuje nič. Keď je na 407 olejna hranici hlási to pc . Citovat
jardas Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 jaky mate nazor na to, ze by to hlidalo i dobu od vymeny oleje? Od patku mi to taky zacalo blikat a olej byl meneny 20.10.2007, najeto na nem je cca 8.000 km, servis to ukazuje az za 12.000 km Dik za nazory Citovat
stefano Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Mne tak isto niekoľko týždňov pred uplynutím dvoch rokov začalo signalizovať servis. prehliadku, aj keď som mal najazdených len 14000 km. Citovat
jardas Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 Takze info i pro ostatni - opravdu to hlida ty 2 roky od vymeny. Prehodil jsem datum o rok zpatky a pri druhem startovani uz to nehlasilo. Citovat
stanchez Odesláno 20. červenec 2010 Odesláno 20. červenec 2010 ahojte,mne sa dnes stalo,ze asi po 23km jazde do mesta mi na ceste spat po nastartovani zahlasilo,aby som skontroloval hladinu oleja a na palubnom displeji sa mi ukazala akasi cervena mierka oleja.Asi po minute to zhaslo.Hladina oleja je ale v poriadku,medzi riskami a olej a filtre som menil pred dvomi mesiacmi.Skusal som to este par krat ale to upozornenie mi stale vypisuje.Nevypise ze \"OIL OK\" ale len zablika \"OIL\" a vyhodi tu hlasku o kontrole hladiny.V com moze byt chyba? Nejake cidlo alebo senzor? Pocitadlo servisnych kilometrov som pri vymene nuloval,este ukazuje cez 19000 km.Dik Citovat
AnotherOne Odesláno 20. červenec 2010 Odesláno 20. červenec 2010 Sem tam sa to stane aj mne. Zrejme chyba v tej elektronickej mierke, najmä keď stojíš na kopci. Pokiaľ je na ručnej hladina ok tak to nerieš. Skús ešte doplniť olej po hornú rysku ručnej mierky. Citovat
stanchez Odesláno 20. červenec 2010 Odesláno 20. červenec 2010 noo,stal som do kopca,tak to bude asi ozaj tym...ale stal som tam na tom mieste aj castokrat predtym a zaobislo sa to bez tej hlasky.Nenavidim tie elektronicke muchy!!Clovek aby sa stresoval pri kazdej hovadine:bojim Tak to teda este skusim doplnit pod horny okraj,dik za tip:papa Citovat
stanchez Odesláno 22. červenec 2010 Odesláno 22. červenec 2010 Takze posledne dva dni sa mi uz to hlasenie neobjavilo ,takze je to zrejme v poriadku a bolo to asi ozaj sposobene tym statim v kopci Citovat
Brizan Odesláno 22. červenec 2010 Odesláno 22. červenec 2010 100%, mě se to taky stalo a bylo to tím kopcem. Taky to je tim že v průběhu servisního intervalu olej zpravidla ubývá. Můžeš pul roku stát na stejném místě (v kopci) a žádná hláška se neobjeví, po půl roce ti to začne hlásit i když ruční měrka ukazuje že je hladina v normě. Stačí 1/2 litu což na měrce nepoznáš ale čidlo jo. Citovat
AnotherOne Odesláno 22. červenec 2010 Odesláno 22. červenec 2010 Rozdiel medzi min a max na mierke je cca 1l. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.