Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosim môže mi niekto poradiť kde sa nachádza čidlo mierky oleja? Od včera mi pri naštartovaní na display zasvieti nádobka s olejom , nápis oil. Je pravda že hladina bola na spodnej ryske ,no vypisuje to aj po doliati oleja.Knižku mám len vo francužštine ,tak neviem či to zobrazenie nehlási aj niečo iné ako výšku hladiny oleja. Ďakujem

Odesláno
Původně zaslal: stefano

Keď si dolial olej ,tak by to malo po niekoľkých štartoch prestať signalizovať, ak v tom nie je iný problém.

Prečo až po niekoľkých naštartovaniach? Nerozumiem, je to čidlo, keď je oleja dosť, musí zhasnúť, nie:myslim

[upravil dne 31/10/09 patko79]

Odesláno

jaky mate nazor na to, ze by to hlidalo i dobu od vymeny oleje? Od patku mi to taky zacalo blikat a olej byl meneny 20.10.2007, najeto na nem je cca 8.000 km, servis to ukazuje az za 12.000 km

Dik za nazory

• O 8 měsíců později...
Odesláno

ahojte,mne sa dnes stalo,ze asi po 23km jazde do mesta mi na ceste spat po nastartovani zahlasilo,aby som skontroloval hladinu oleja a na palubnom displeji sa mi ukazala akasi cervena mierka oleja.Asi po minute to zhaslo.Hladina oleja je ale v poriadku,medzi riskami a olej a filtre som menil pred dvomi mesiacmi.Skusal som to este par krat ale to upozornenie mi stale vypisuje.Nevypise ze \"OIL OK\" ale len zablika \"OIL\" a vyhodi tu hlasku o kontrole hladiny.V com moze byt chyba? Nejake cidlo alebo senzor?:myslim Pocitadlo servisnych kilometrov som pri vymene nuloval,este ukazuje cez 19000 km.Dik :papa

Odesláno

Sem tam sa to stane aj mne. Zrejme chyba v tej elektronickej mierke, najmä keď stojíš na kopci. Pokiaľ je na ručnej hladina ok tak to nerieš. Skús ešte doplniť olej po hornú rysku ručnej mierky.

Odesláno

noo,stal som do kopca,tak to bude asi ozaj tym...ale stal som tam na tom mieste aj castokrat predtym a zaobislo sa to bez tej hlasky.Nenavidim tie elektronicke muchy!!Clovek aby sa stresoval pri kazdej hovadine:bojim Tak to teda este skusim doplnit pod horny okraj,dik za tip:papa

Odesláno

100%, mě se to taky stalo a bylo to tím kopcem. Taky to je tim že v průběhu servisního intervalu olej zpravidla ubývá. Můžeš pul roku stát na stejném místě (v kopci) a žádná hláška se neobjeví, po půl roce ti to začne hlásit i když ruční měrka ukazuje že je hladina v normě. Stačí 1/2 litu což na měrce nepoznáš ale čidlo jo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...