Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dočasné odpojení některých airbagů

Recommended Posts

Odesláno

aha, tak to se omlouvam za mistifikaci, to me nenapadlo ze 206 to ma jinak. Ty mas vlastne kontrolku na bocni a celni vid? tudiz ti bude sviti jenom na ty bocni! Ja osobne bych do airbagu vubec nehrabal, aby ti to pak spis neublizilo, ale pokud tam budou dv a ruzny okruhy,tak by celni meli fachat!

Odesláno
Původně zaslal: oni

Ty mas vlastne kontrolku na bocni a celni vid? tudiz ti bude sviti jenom na ty bocni! Ja osobne bych do airbagu vubec nehrabal, aby ti to pak spis neublizilo, ale pokud tam budou dv a ruzny okruhy,tak by celni meli fachat!

Ne, kontrolka je jenom jedna, indikuje libovolnou chybu v celém systému airbagů (doprovázená hláškou AIRBAG FAULT pro ty, co kontrolku nepochopí). Mě furt přijde logičtější, že by se selháním jednoho pytle neměl vyřadit zbytek systému, nicméně jistě to budou nejspíš vědět jen v servisu, tak tam budu muset zajet. Stejně mi ta kontrolka svítí a já bych rád věděl, který z pytlů se mu nelíbí, což bohužel univerzální diagnostikou nevyčtu.

Odesláno

ale ty pyropatrony nemůžou bejt v sedaškách ani u jiných aut to by potom bylo zapínání pásů přidělaný k sedačkám a to by moc nefungovalo....:nevim

Odesláno

a jak tam teda dáš třeba sportovní skořepiny nebo tak něco, kam dáš pásy když nechceš mít ty vícebodový, omg ty francouzy vymejšlí takový kraviny:bojim:myslim:(

Odesláno
Původně zaslal: kovi306

a jak tam teda dáš třeba sportovní skořepiny nebo tak něco, kam dáš pásy když nechceš mít ty vícebodový, omg ty francouzy vymejšlí takový kraviny:bojim:myslim:(

Do anatomů patří sportovní pásy (klidně tříbodové, ale přes obě ramena). Používat závodní skořepinové anatomy s klasickým tříboďákem přes rameno je krajně nevhodné a přijde mi, že snad dokonce i nemožné (vzhledem k hloubce sedačky a nutnosti protáhnout pás otvory k tomu určenými).

Závodní sedačky se od těch \"jen\" sportovních značně liší:

ompgriplaminatzavodnise.th.jpg

Tohle je závodní sedačka - s klasickým pásem nejde použít.

ompdesign2tuningsportov.th.jpg

Tohle je sportovní sedačka - klasický pás použít jde.

ompstrada3pasyda509red.th.jpg

Ukázka sportovního tříbodového pásu.

Odesláno

Mam blbu otazku, jak moze pyropatron, co dal marko na fotke, natiahnut pas ? Ved je pripojeny len o upinak, nema nic spolocne s pasom ?

Odesláno

čau lidi,mám 406 1,8 16 V 1996r.v.čuměl jsem kam jsem neměl a nabral jsem obrubák.Vystřelila mě pyropatrona u spolujezdce i přesto že jsem byl v autě sám.Nechápu proč u spolujezdce.taky mě svítí kontrolka airbagů.U mě to je vystřelenou pyropatronu u spolujezdce.Pod sedadlem jsem ji odpojil a naletoval tam 2 ohmový odpor a kontrolka stále svítí.Vyřešil už někdo na fóru tento problém bez diagnostiky?

:myslim

Odesláno

ale prd,jestli ti strelily pyropatrony musis vymenit nebo dat reaktivovat ridici jednotku airbagu,ktera se nachazi pod stredovym tunelem vedle rucky.To ze ti vystrelila pyropatrona u spolujezdce je v poradku,prave to vyhodnocuje ta jednotka,ktery bag nebo patrona ma vystrelit

[upravil dne 8/11/09 genzer]

Odesláno

Ja netusim jestli tohleto auto to ma nebo nema...jen vim, ze treba u Fiatu se normalne davaji cidla do sedacky, aby nevystrerili prave bagy a pasy u spolujezdce...

genzer: ale jak ti muze vystrelit pyropatrona u spolujezdce? Pokud tam nikdo nesedi a ani neni zaplej pas, tak by preci nemela ne?...to je jako ze by tam nemel ani vyletet bag...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...