oni Odesláno 29. říjen 2009 Odesláno 29. říjen 2009 aha, tak to se omlouvam za mistifikaci, to me nenapadlo ze 206 to ma jinak. Ty mas vlastne kontrolku na bocni a celni vid? tudiz ti bude sviti jenom na ty bocni! Ja osobne bych do airbagu vubec nehrabal, aby ti to pak spis neublizilo, ale pokud tam budou dv a ruzny okruhy,tak by celni meli fachat! Citovat
Fakir Odesláno 29. říjen 2009 Autor Odesláno 29. říjen 2009 Původně zaslal: oni Ty mas vlastne kontrolku na bocni a celni vid? tudiz ti bude sviti jenom na ty bocni! Ja osobne bych do airbagu vubec nehrabal, aby ti to pak spis neublizilo, ale pokud tam budou dv a ruzny okruhy,tak by celni meli fachat! Ne, kontrolka je jenom jedna, indikuje libovolnou chybu v celém systému airbagů (doprovázená hláškou AIRBAG FAULT pro ty, co kontrolku nepochopí). Mě furt přijde logičtější, že by se selháním jednoho pytle neměl vyřadit zbytek systému, nicméně jistě to budou nejspíš vědět jen v servisu, tak tam budu muset zajet. Stejně mi ta kontrolka svítí a já bych rád věděl, který z pytlů se mu nelíbí, což bohužel univerzální diagnostikou nevyčtu. Citovat
kovi306 Odesláno 29. říjen 2009 Odesláno 29. říjen 2009 ale ty pyropatrony nemůžou bejt v sedaškách ani u jiných aut to by potom bylo zapínání pásů přidělaný k sedačkám a to by moc nefungovalo.... Citovat
oni Odesláno 29. říjen 2009 Odesláno 29. říjen 2009 u 306 je vse pridelany k sedacce,jak pyropatrona tak zamek pasu, to do ceho pas strkas! Citovat
marko306 Odesláno 29. říjen 2009 Odesláno 29. říjen 2009 toto je zapínanie pásu z 306. Ten šulec je pyropatrón. Je už strelený a stiahnutý [upravil dne 29/10/09 marko306] Citovat
oni Odesláno 29. říjen 2009 Odesláno 29. říjen 2009 taktak a to je pridelany ke konstrukci sedacky a tato uz je vystrelena... Citovat
kovi306 Odesláno 29. říjen 2009 Odesláno 29. říjen 2009 a jak tam teda dáš třeba sportovní skořepiny nebo tak něco, kam dáš pásy když nechceš mít ty vícebodový, omg ty francouzy vymejšlí takový kraviny:bojim:myslim:( Citovat
Fakir Odesláno 29. říjen 2009 Autor Odesláno 29. říjen 2009 Původně zaslal: kovi306 a jak tam teda dáš třeba sportovní skořepiny nebo tak něco, kam dáš pásy když nechceš mít ty vícebodový, omg ty francouzy vymejšlí takový kraviny:bojim:myslim:( Do anatomů patří sportovní pásy (klidně tříbodové, ale přes obě ramena). Používat závodní skořepinové anatomy s klasickým tříboďákem přes rameno je krajně nevhodné a přijde mi, že snad dokonce i nemožné (vzhledem k hloubce sedačky a nutnosti protáhnout pás otvory k tomu určenými). Závodní sedačky se od těch \"jen\" sportovních značně liší: Tohle je závodní sedačka - s klasickým pásem nejde použít. Tohle je sportovní sedačka - klasický pás použít jde. Ukázka sportovního tříbodového pásu. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 31. říjen 2009 Odesláno 31. říjen 2009 Mam blbu otazku, jak moze pyropatron, co dal marko na fotke, natiahnut pas ? Ved je pripojeny len o upinak, nema nic spolocne s pasom ? Citovat
marko306 Odesláno 31. říjen 2009 Odesláno 31. říjen 2009 jj, krásny kindervajcový obrázkový príklad:D Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 31. říjen 2009 Odesláno 31. říjen 2009 To iba o taky kusok ? Ja som myslel ze to nejako navine pas ... Citovat
AnotherOne Odesláno 31. říjen 2009 Odesláno 31. říjen 2009 Pás máš prakticky hneď pri tele, ide o to aby sa ihneď aktivoval zámok, ktorý je v navijáku. Citovat
MatrixChose Odesláno 31. říjen 2009 Odesláno 31. říjen 2009 Je to tak jak píše AnotherOne, nehledejte v tom vědu, stáhne se to o 3 - 4 cm a naviják se prostě okamžitě zasekne. Citovat
Jirka30 Odesláno 7. listopad 2009 Odesláno 7. listopad 2009 čau lidi,mám 406 1,8 16 V 1996r.v.čuměl jsem kam jsem neměl a nabral jsem obrubák.Vystřelila mě pyropatrona u spolujezdce i přesto že jsem byl v autě sám.Nechápu proč u spolujezdce.taky mě svítí kontrolka airbagů.U mě to je vystřelenou pyropatronu u spolujezdce.Pod sedadlem jsem ji odpojil a naletoval tam 2 ohmový odpor a kontrolka stále svítí.Vyřešil už někdo na fóru tento problém bez diagnostiky? Citovat
Fr3sh Odesláno 7. listopad 2009 Odesláno 7. listopad 2009 Kamaradovi svitily airbagy, kdyz mel prave v prdeli zatezovi cidlo na sedacce... [upravil dne 8/11/09 Fr3sh] Citovat
Jirka30 Odesláno 7. listopad 2009 Odesláno 7. listopad 2009 PRO Fr3sh - prosím tě a kde bych měl najít to zátěžové čidlo? Citovat
genzer Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 ale prd,jestli ti strelily pyropatrony musis vymenit nebo dat reaktivovat ridici jednotku airbagu,ktera se nachazi pod stredovym tunelem vedle rucky.To ze ti vystrelila pyropatrona u spolujezdce je v poradku,prave to vyhodnocuje ta jednotka,ktery bag nebo patrona ma vystrelit [upravil dne 8/11/09 genzer] Citovat
Fr3sh Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 Ja netusim jestli tohleto auto to ma nebo nema...jen vim, ze treba u Fiatu se normalne davaji cidla do sedacky, aby nevystrerili prave bagy a pasy u spolujezdce... genzer: ale jak ti muze vystrelit pyropatrona u spolujezdce? Pokud tam nikdo nesedi a ani neni zaplej pas, tak by preci nemela ne?...to je jako ze by tam nemel ani vyletet bag... Citovat
genzer Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 ale peugeot zadny cidla ze tam nikdo nesedi nema! ani to nepozna,ze neni zapnuty pas Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.