Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

pagot: Já jsem za sebe fakt nejspokojenější s těmi Klebery. Překvapilo mě, že právě nejsou ani tvrdé, ani hlučné - teď to porovnávám s letníma Michellin Energy Saver, ze kterých jsem přezouvala na zimu a nezdá se mi jízda nijak míň pohodlná. (A to jsem v 8.měsíci, takže cítím kdeco:D )

Edit: A horší cesty tady máme všude kolem, naopak musíme trochu popojet, abychom se dostali na lepší cesty;)

[upravil dne 26/10/09 permonik7]

Odesláno

ja prave na tech horsich ted jezdim stale a dunlop M3 je na ne totalni krize ,jinak jsou ale tiche a sedej jako letni ...

je to ale slozite kamarad me veze v novej koze \"VW\" na 18kach a je plne spokojen :D ,ja jsem z toho byl uplne v prdely :) ,zlatej peugeotek

takze se ted radeji vicekrat ptam a pak budu kupovat ...

Odesláno
Původně zaslal: destiny

No, zatím jste mi moc nepomohli. Buď jsou tu spokojené názory nebo naopak značně nespokojené. :nevim

a co jsi cekal ??? jako bys nas neznal :D:aut

jinak polarisy jsem jezdil na partneru dve zimy, v jinem rozmeru, ale jizda hrozna, pripadal jsem si jak na bruslich ... u nas nasnezi v listopadu a snih tu je do kvetna :), takze zkusenosti na snehu a v brecce s nima opravdu mam, kdyz jsem chtel zatocit, jel jsem rovne, kdyz jsem brzdil, jel jsem dal ... takze za me ne :bojim

Odesláno
Původně zaslal: ozzy56

Autoklub CR dělal testy se zimníma gumama ve Svýcarsku (četl jsem minulý týden),ta nejlepší měla 100 %,už nevím značku--myslím Michelin a Barumka polaris dostala 96 %.:ticho

bych se divil, kdyby barumka propadla :papa:ticho

Odesláno

Barum Polaris nebrat, horší zimáky snad nejsou. Pokud to má něco vyjet, tak doporučuju Debica Navigator 2, pokud jen běžné ježdění po městě tak Sava Eskimo S3, nevyjedou sice tolik co ty Debice, ale míň hučí.

Odesláno

Jinak Debica Frigo2 není taky špatná, odjezdil jsem na nich 3 zimy a na sníh paráda, na mokru a suchu je to trochu horší, ale za ty peníze myslím dobrý.

Nejhorší co jsem měl na autě byly zimní Firestone Winterhawk, na sněhu to byla katastrofa a po druhý zimě jsou na vyhození:roll

[upravil dne 26/10/09 Sagic]

Odesláno

Tak pridám aj ja svoje poznatky: Barum polaris 2 nikdy mal som ich na R21 trochu vlchké cesty a už to šmýkalo,

teraz ich mam na 405-ke síce nešmýkajú (zatial som snimy malo jazdil) ale za to hučia jak hovado.

na zimu pokial mam možnosť tak Matadory MP 58

na leto naopak len Barumy

Odesláno

Na Barum Polaris 2, 195/65 R15 91H som za 4 roky najazdil 34000km mali cca 4mm. Mal som ich na P 406. Jazdné vlastnosti na snehu boli dobré. Na Orave a Liptove nezradili. Len pri rýchlostiach nad 130 plávali a pri brečke na diaľnici neboli vo svojej koži. Podťa mňa to auto bolo na ne ťažké a vysoké rýchlosti na diaľnici moc nemuseli. Okresné cesty a horské priesmyky boli super. Ľad som na nich nezažil. Do 90 km moc nehučali.

Odesláno

ja si taky mysli ze zalezi kde lidi jezdej, pokud v nizsich polohach, kde je snehu nepatrne tak sou dobry, ja uz jezdim do vyssich poloh, snehu mame hafec a sou v pohode, nemuze rict ze by nesedeli nebo neco, akorat kdyz je mokra silnice, tak bzucej to je pravda, osobne sem pred barumka mel savy eskyma a na ne nemuzu rict krivy slovo,vyborna guma i na natu ma dobry hodnoceni! a tam kde sem se po predu nechytal, jsem vycouval jako prd..

Odesláno

Barum Polaris 2, 195/65 R15 91H tak tydle mám letos poprvé a zatím žádná zmněna oproti letním až napadne sníh tak se uvidí:super no a co tady tak čtu tak mě připadá že něteři si myslí že když mají zimní gumy že se auto bude chovat jak v létě:bojim

Odesláno

asi tak, jak je mozny ze ta sama guma nekomu nedrzi a nekomu jo? snad je jasny ze na snehu nebo v brecce guma trochu ujizdi? ale to snad kazda, pokud teda neprizpusobite rychlost nebo se milim?

Odesláno
Původně zaslal: Demo

oni -nemýlíš se :)

zauvažoval bych o Kleber Krisalp HP2

[upravil dne 28.10.2009 Demo]

omlouvam se, cestina nebyla nikdy ma silna stranka! jinak s Krisalpama ma dobrou zkusenost muj kamos na 406, taky do hor jezdi casto a prej v pohode!

Odesláno

hele bydlim skoro na horach a mame na aute pokazde Barum Polaris 2 a pohodicka jezdi se paradne ja je mam uz treti zimu a porad dobry.Mel jsem je i na predchozy 406 a to same paradni kola a vyjel jsem vsude

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...