Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 S16 Lucifer by Míza - odcestovala holka moje...

Recommended Posts

Odesláno

tak přidám par fotek... mlhovky stále nejsou, takže to nechám všechno až na zimu... jinak auto dostalo nový zadní destičky, protože se mi uvolnila pojistka a jedna destička mi ve 140km/h odletela, tak jsem to vyměnil rovnou všechno...

post-24705-14109620104615_thumb.jpg

Odesláno

To bys byl prvním průkopnékem tady na klubu, kdo by se do toho pouštěl, ale fandím ti a budu čekat, jak se to vyvine a jak to dopadne :super

P.S.: Až budu někdy v Kutné Hoře na návštěvě u příbuzenstva, tak si musíme dát spicha, abych okouknul tu tvou krasavici. :potlesk

[upravil dne 11.10.11 14:52 od Stifler]

Odesláno

wow, šestihrnec ... pod kapotu se snad vejde, těším se na to, zda se zadaří :)

Edit: původně jsem napsal \"nejde\", ale myslel jsem \"vejde\" ... pro ty, kteří to četli před editem, omluva jim letí.

[upravil dne 11/10/11 17:54 od MilanF1]

Odesláno

Což o to, vejde se to tam ale bude to asi dost těžký na předek.. budeš muset udělat audio zástavbu do kufru aby si vyrovnal poměr předek/zadek.. :D

PS: co to zrcátko?

Odesláno

do kufru kdyžtak udělám kamenou podlahu :D jinak zatim zrcátko nezpěchá, jinak Stiflere to se stopro musíme potkat... celkově uvidíme jak to pujde... legální to nebude, ale mám možnost mít motor se vším všudy za velice pěkné peníze, takže to alespon zkusim :) třeba se k tomu ani nedostanu, ale až to bude zase v dílně, tak budem zkoumat co a jak

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...