Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No prostě když sen viděl auto se sam.zrcátkem a bez sam.zrcátka tak je to uplně jinak a myslím že je i v jiném místě uchyceno(více nahoře) než u bez sam.zrcátka...ale možno se pletu......dej mi tu vin a já se mrknu na obj. číslo mojeho já mám.........a na tvoje bez.

Odesláno

da se upravit, ja daval ze 407 do sve 406, zrcatko se da opatrne rozebrat, po obvode tenkym nozem vycvakat zapadky, pak odpojit konektor s pripojovacimi dratky a pak uz se da ten kloub bezpecne rozebrat a nacvaknout do nej jinou nozicku, ktera pasuje na drzak v tom kterem aute

ja mel teda ve 406 o dost mensi ten kloubek na drzaku puvodniho zrcatka, takze jsem tu malou kulicku na konci uplne obrousil, vyriznul na zbytek plastu M10 zavit, uriznul ten velkej kloub i s kusem nozicky ze 407, do ni dovnitr opet vyriznul M10, potrel epoxidem a sesrouboval dohromady, protahl dratky, sestavil zrcatko a je jak kdyby bylo ze 406 :D

zapojeni je pak jednoduche, jeden drat kostra, druhej + 12V a treti +12V od spinace zpatecky ( ten osobne zatim nemam zapojenej) metoda pokus omyl, kdyz se rozsviti kontrolni LED, je zapojene spravne :D

Odesláno

2 Ferry: jenže u 407my se to zapojuje do BSI. A ještě to není u všech stejné, záleží na vývojovém stupni BSI. Takže podle data výroby. Jenže Pascall007 to tají a tak se mu nedá pomoci.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...