Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hmm, zajmavá otázka. Jediná spolehlivá ochrana je suchá garáž a značky v depozitu. :super

Ale ted vážně, nastřik spodku Ruststopem, případně jinou sragorou, vic toho udělat nemužeš, jinak u 406 maš vyhodu že fakt nerezne.

Odesláno

Nejezdim:super :D To je nejlepší ochrana;) Ale jinak nejspíš pořádně prostříkat dutiny,pořádně natřít podběhy a podvozek...sůl je svinstvo....

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

vic toho udělat nemužeš, jinak u 406 maš vyhodu že fakt nerezne.

To mám asi nějakou divnou, už jsem musel dělat pravej práh (r1998)

Jinak vystříkat dutiny a natřít takovou tou asfaltovou barvou¨a je zatím klid:papa

Guest servisman
Odesláno

jak bylo řečeno buď to postavit do garaže zda-li máš a nejezdit,ale to je pro mne nereálné auto potřebuji,nebo před zimou projet se po poli a tím pádem máš ochranný nátěr na podvozku nebo použít něco jako já BODY 950 na nátěr či nástřik/dle tvých možností/ podvozku

http://eshop.autokelly.cz/catalog.aspx#PATH=3770508;3770512;3770526|CMSCT=WelcomeRetailPage|CT=16|PCT=16|CUR=0|PGS=20|PT=0|PVT=1|SHT=0|SD=0|ST=0|

Odesláno

No tak ja sem jeste nikdy nekonzervoval, a zatim tuk tuk, po rezi ani stopa ... A to ma piskot 11 a pul roku, prevazne mestskyho jezdeni kde je te soli snad nejvic...

Odesláno

jj ma pozinkovanou.

ja jezdím celej rok a nějak mě sůl netrapi.

na 406 po několika letech začnou hnít prahy. už jsem to viděl na dost 406. ale je to kus od kusu.

[upravil dne 21.10.2009 čakom]

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

Garáž (teplejší) je právě smrt pro to auto v zimě :bojim

Toz nevim, ale tenhle muj peugeot, se daval po kazde zimne projizdke do garaze, v ktere se dokonce i sem tam kourilo :)

A fakt mohu odfotit podvozek, uplne bez hrdze :) Toz naozaj nevim, jaka smrt...

Odesláno

Když jezdíš ve s*ačkách v zimě (sníh, břečka, sůl) a necháš auto venku přes noc tak to zmrzne, pak dejme tomu odpadne a nic se neděje. Jakmile to hodíš do teplejší garáže, tak ta sůl prostě pracuje - to je chemie ze základky. To že máš podvozek OK může znamenat i to, že už ho někdo dělal ;)

Odesláno

No nevim :) Taky sice sul \"taje\" ale taky se vysusuje.

Podvozek nikdo nedelal, auto koupil muj tata v 05/1998 a ja ho koupil od nej v 11/2007 :)

Az do doby, nez sem auto koupil, jezdilo v zime kazdy jeden bozi den do prace, v meste, kde boli cez zimu samozrejme brecky, sul, sneh atd, a vzdy poobede zaparkovalo do garaze, a vyslo ven zase rano...

Zazil sem i prehnite prahy na punte, ze spodu, ale jejich oprava mne vysla levneji, nez osetrovani Bodykitem :) Dva kousky nerezovych plechu, sem si sehnal zdarma, a majstri co s karbinou vyrezali aj ostatnu hrdzu, a navaraili nove plechy, vypitali 300 Sk. Zatrelo sa to s gumoasfaltovu farbu, a bol aj na punte pokoj :)

Odesláno

Vysušuje, ale právě v tý garáži pomaleji jak venku (pokud zrovna neprší). Prostě garáž není nic moc dobrýho a to není žádná nová věc.

Že jsi to měl za 300,- jsi dopadl hodně dobře :super

Odesláno

celoročně používané auto je bez rezi jen určitou dobu-(přestože si majitel myslí opak)--běžte se podívat do karosáren na auta starší deseti let jezdící v solance--proč by jinak tolik ,,dobrých\'\' aut po celkem malé nehodě dávala pojištovna k likvidaci...,když tu malou nehodu rozeberete,zjistíte,že pomalu není co vařit: samá shnilotina...

P.S. samozřejmě jde oddálit rezivění karoserie pečlivou údržbou,ale to už málokdo dělá--radši si koupí jiné (mladší) auto

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...