roman_d Odesláno 21. říjen 2009 Autor Odesláno 21. říjen 2009 Původně zaslal: Ajdamek Já jí mám rok a žádnej zásadní porblém, měnil jsem zatim termostat a čep na levým kole, což nejsou velký položky. Je pravda, že to v interieru někdy něco vrzne, udělá to nějakej pazvuk, ale když jsme u toho, tak ono to vrže i u novejch Bmw, tak si člověk moc nepomůže. Vzhledem k ceně mi přijde 407ma jako velmi dobrá volba. Když už bych kupoval 08, tak bych si připlatil za 2.7Hdi, na takovejhle těžkej pekáč je 200koní ideal a automat je taky skvělá věc. Ps: a rozhodně bych to nekupoval bez xenonů když jseš limitovanej financema a nabídkou... clekm trvám na navi tak ty xenony se do toho zakomponovávaj špatně... :-( a těch 2,7 taky moc neni (2.2 taky) Citovat
Přema Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 Jako auto bez xenonů bych už v životě nechtěl......ale každý má jiné priority......... Citovat
Dave7 Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 mam 407sw asi 8 měsíců a jsem velmi spokojen. Motor 2,2 Hdi moc doporučuji i když se špatně shání výsledek stojí za to. Určitě bych bral i xenony bez nich je to o ničem Citovat
roman_d Odesláno 21. říjen 2009 Autor Odesláno 21. říjen 2009 no ty xenony asi nebudou...prostě to bude problém sehnat v takový konfiguraci a ceně, kterou jsem ochotnej za to dát.... ale uvidime jak to celý dopadne... zatim jsem z reakcí potěšenej a začínám se těšit Citovat
Přema Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 No myslím že už ty xenony tolik na ceně neudělají....... Citovat
roman_d Odesláno 21. říjen 2009 Autor Odesláno 21. říjen 2009 Původně zaslal: Přema No myslím že už ty xenony tolik na ceně neudělají....... to neudělaj, jenže když chci \"jetou\" 2008 s 2.0HDi, navigací nejraději SW ...tak je tam buď navi nebo xenon...zatim mi neanabíli auto s obojim... a nevim jak bych na to dlouho čekal... už takhle vartuju celkem dlouho (protože když je auto, tak je za nesmysl) mám i cenovej strop co jsem ochotnej dát...takže řikám xenony bych uvítal, ale za navi vč bluetooth (takže RT5 asi) to asi nevyměnim... našel jsem jedno SW 2,7 HDi automat v plný ...no ale je to zase o dalších 50 000,- ... ty radši narvu do baráku..jak jsi řikal, je to o prioritách... jak vlastně svítí bez xenonů, stejně nahovno jako 406?? Citovat
alihen Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 ee, bez xenonov to svieti celkom dobre ale xenony su asi xenony Citovat
elton Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 Ná já jsem spokojený bez xenonu, svítí pěkně. Citovat
AnotherOne Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 Bez xenónov svieti slušne, ale kto ich raz vyskúša niet návratu. Citovat
Přema Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 Tak tak kdo jednou zkusí xenony už nechce jinak........ Citovat
MatrixChose Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 Tak tam prostě narveš HIDy, po 407 už tolik nejdou Citovat
roman_d Odesláno 22. říjen 2009 Autor Odesláno 22. říjen 2009 Původně zaslal: MatrixChose Tak tam prostě narveš HIDy, po 407 už tolik nejdou no tyhle hid asi ne... viz vlákno předtavba na xenon třeba bude klika a budou i xenony Citovat
Guest stacoo Odesláno 25. říjen 2009 Odesláno 25. říjen 2009 Uz som pisal tak este raz,maximalne spokojny 6.0 litrov v BA bez problemov 140 000km iba radost mam ho rad - asi je to tym Citovat
honzza407sw Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 Za mě určitě ber auto s xenonama:super. Teď toho taky lituju:mad:. Bastlit tam neorigo xenony se mi nechce. Z žárovkama co mají lepší svítívost to taky nevytrhneš. Citovat
roman_d Odesláno 26. říjen 2009 Autor Odesláno 26. říjen 2009 No ale sehnat auto rok 2008 navigace, xenony, nejraději facelift (SW nebo sedan je asi jedno..nevim ve čtvrtek je uvidim obě vedle sebe) 2.0HDi a s rozumnou cenou max 400k je těžký...... nebo někdo o něčem ví... Citovat
Brizan Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 po deseti měsicích a 30tis km můžu 407 jedině doporučit, až na pár drobností jako zmiňované vrzání sedačky, bouchání zezadu... naprosto bez komplikací. Za tu dobu jsem do auta nacpal tak max 2000,- za servis a dalších 20000,- za vylepšení (čeština, chip, odblok obrazu, chorm....) To drobné vrzání je naprostá maličkost u auta, kde je pro mě, nejlepší poměr cena/pohodlí,vzhled,výbava. Vyřešení těchto problémků nestojí vůbec nic max tak 3hodiny času, když člověk ví jak na to. Je samozřejmě možný že jí koupíš a hned s ní půjdeš do servisu že se rozbilo to nebo ono a za chvíli zas něco jiného. Jak zde již bylo psáno je to kus od kusu. Zavrhnout 407 jen kvůli jednomu kusu je prostě hovadina a spousty lidí to bohužel udělá. I kdyby se mi teď totálně vylágroval motor tak na ní nenechám dopustit a koupim si jinou novější 407SW:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk Jo a za mě jedině s xenony super pokoukáníčko za tmy a deště [upravil dne 26/10/09 Brizan] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.