Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Ajdamek

Já jí mám rok a žádnej zásadní porblém, měnil jsem zatim termostat a čep na levým kole, což nejsou velký položky. Je pravda, že to v interieru někdy něco vrzne, udělá to nějakej pazvuk, ale když jsme u toho, tak ono to vrže i u novejch Bmw, tak si člověk moc nepomůže. Vzhledem k ceně mi přijde 407ma jako velmi dobrá volba. Když už bych kupoval 08, tak bych si připlatil za 2.7Hdi, na takovejhle těžkej pekáč je 200koní ideal a automat je taky skvělá věc. Ps: a rozhodně bych to nekupoval bez xenonů

když jseš limitovanej financema a nabídkou... clekm trvám na navi tak ty xenony se do toho zakomponovávaj špatně... :-( a těch 2,7 taky moc neni (2.2 taky)

Odesláno

mam 407sw asi 8 měsíců a jsem velmi spokojen. Motor 2,2 Hdi moc doporučuji i když se špatně shání výsledek stojí za to. Určitě bych bral i xenony bez nich je to o ničem

Odesláno

no ty xenony asi nebudou...prostě to bude problém sehnat v takový konfiguraci a ceně, kterou jsem ochotnej za to dát.... ale uvidime jak to celý dopadne...:papa

zatim jsem z reakcí potěšenej a začínám se těšit

Odesláno
Původně zaslal: Přema

No myslím že už ty xenony tolik na ceně neudělají.......

to neudělaj, jenže když chci \"jetou\" 2008 s 2.0HDi, navigací nejraději SW ...tak je tam buď navi nebo xenon...zatim mi neanabíli auto s obojim... a nevim jak bych na to dlouho čekal... už takhle vartuju celkem dlouho (protože když je auto, tak je za nesmysl) mám i cenovej strop co jsem ochotnej dát...takže řikám xenony bych uvítal, ale za navi vč bluetooth (takže RT5 asi) to asi nevyměnim... :myslim

našel jsem jedno SW 2,7 HDi automat v plný ...no ale je to zase o dalších 50 000,- ... ty radši narvu do baráku..jak jsi řikal, je to o prioritách... jak vlastně svítí bez xenonů, stejně nahovno jako 406??

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

Tak tam prostě narveš HIDy, po 407 už tolik nejdou ;)

no tyhle hid asi ne... viz vlákno předtavba na xenon

třeba bude klika a budou i xenony ;)

Odesláno

Uz som pisal tak este raz,maximalne spokojny 6.0 litrov v BA

bez problemov 140 000km

iba radost mam ho rad - asi je to tym

Odesláno

No ale sehnat auto rok 2008 navigace, xenony, nejraději facelift (SW nebo sedan je asi jedno..nevim ve čtvrtek je uvidim obě vedle sebe) 2.0HDi a s rozumnou cenou max 400k je těžký...... nebo někdo o něčem ví...

Odesláno

po deseti měsicích a 30tis km můžu 407 jedině doporučit, až na pár drobností jako zmiňované vrzání sedačky, bouchání zezadu... naprosto bez komplikací. Za tu dobu jsem do auta nacpal tak max 2000,- za servis a dalších 20000,- za vylepšení:D (čeština, chip, odblok obrazu, chorm....) To drobné vrzání je naprostá maličkost u auta, kde je pro mě, nejlepší poměr cena/pohodlí,vzhled,výbava. Vyřešení těchto problémků nestojí vůbec nic max tak 3hodiny času, když člověk ví jak na to.

Je samozřejmě možný že jí koupíš a hned s ní půjdeš do servisu že se rozbilo to nebo ono a za chvíli zas něco jiného. Jak zde již bylo psáno je to kus od kusu. Zavrhnout 407 jen kvůli jednomu kusu je prostě hovadina a spousty lidí to bohužel udělá.

I kdyby se mi teď totálně vylágroval motor tak na ní nenechám dopustit a koupim si jinou novější:D

407SW:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk

Jo a za mě jedině s xenony super pokoukáníčko za tmy a deště :super

[upravil dne 26/10/09 Brizan]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...