Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Koukal jsem i hledal;), ale téma o spokojenosti se změnilo ve slovní přestřelku....

A proč se ptám??..... prodal jsem 406 a chtěl bych přejít na 407 (koukal jsem po C5 III, ale finančně je to pořád jinde než chci)

A teĎ k tomu co chci ... překvapivě ;) 407 (SW či sedan řešim) rok 2008 2.0 HDi v nějaký slušný výbavě (premium za pack se nezlobím :-) )

(sjel jsem, i passaty ale ten 2.0 TDi je prej straašnej sypák a podle fora VW asi opravdu jo..no a pak nenechavci...)

Odesláno

tak ked som chcel kupit auto, tak som tiez rozmyslal na 2.0TDI passat variant, ale ma od toho odhovorili. Teraz vlastnim cca 4 mesiace 407SW 2.0 HDI, motor zatial vynikajuci aj ked 120 000 km najazdenych, ale co ma hneva, tak to su tak prkotinky, vrzkanie sedacky,opierky, neznamy(zatial nevyrieseny)mierny buchot zo zadnej casti auta a to som neni jediny.

No su to len prkotinky, ktore sa urcite(teda dufam) vyriesa a inak som s autom max spokojny. Pohodlie je na nezaplatenie :-), aj ked si za mna uz nik nesadne :-)

Odesláno

Jestli máš 2 metry jako já .... :D

S tím boucháním, zkus upevnění lanovodů ruční brzdy, uchycení zadních opěradel (to jsem měl já).

Pokud se koupí dobře, tak je 407 velmi dobrá. Takový hutný auto. Motory od 2.0 nahoru.

Odesláno

tak ja mam len 192cm a 105kg :-)

tejto vete som nepochopil

S tím boucháním, zkus upevnění lanovodů ruční brzdy, uchycení zadních opěradel (to jsem měl já).

Prosim ta o upresnenie

Odesláno

Ahoj,

tak já jsem se rozhodl pro mou peginu čiště náhodou - prostě mě najednou v jednou místním bazaru strašně padla do oka, ikdyž jsem nikdy francouské auto nevlastnil, tak jsem ho chtěl zkusit. Mé předchozí auta byly německé produkce.

No auto zatím šlape (mám ho teprve půl roku), ale určité výhrady k němu přeci mám. Ke spolehlivosti není moc co říci, dnes je to spíše o štěstí na kus a je jedno zda to je ta či ona značka. Ale vadí mi, prostě mám pocit z toho auta, že není moc poctivě udělané - bytelné. Když jsem si zkoušel passata poslední generace, tak mi připadalo, že to auto je prostě dobře a bytelně udělané. To, že 2.0tdi je kazivý motor je věc druhá. Ale zpátky ke 407 - já třeba od koupě řešim ruzné povrzávání interiéru, při přejezdu nerovností od zadu slyšim bouchání, vrže mě sedačka řidiče...

To, že jsem již za půl roku proinvestoval kolem 30tis kč je asi u této třídy a vybavenosti vozu normální, tak to nepřikládám na vrub 407.

Nechci aby mě teď tady někdo napadal za můj vlastní názor. Ale dneska bych asi volil jinak :mad: (takovou a6 3.0tdi bych bral).

[upravil dne 20/10/09 honzza407sw]

[upravil dne 20/10/09 honzza407sw]

Odesláno

Mám p407 půl roku a zatím jen spokojenost. A můžu říct, že nikde nic nevrže, ani nebouchá a ani se nic nikde neozývá (ťuk, ťuk, ťuk :)..... ) R.v. 2005/11, nyní najeto 122 000km. Motor 1.6Hdi. Žádný sprinter to není, ale můžu říct, že když je třeba umí také pořádně vystřelit :roker. Jinak tento motor příjemný kompromis ceny/spotřeby/jízdních vlastností.

Nyní mě čeká první investice, nikoliv do servisu, ale do zimního obutí :super.

Odesláno

Já mám 407 od července a jsem max. spokojený....Kromě jednoho nepatrného vrzání nějakého plastu kdesi vzadu nic neslyším...U francouzkých aut je toto ale bohužel normální....Pracuji pro Peugeot a Renault, takže vim o čem mluvim...Ovšem co se týče motoru je 2.0hdi pecka....Předtím jsem měl Octávku I. 1,9tdi...se kterou jsem byl také moc spokojen!! Ale co se týče pohodlý nemůže 407 konkurovat...Ale zklamal mě Golf IV. 1,6 74kw, který má přítelkyně....jako první se vysypala celá převodovka (oprava 35.000,-:nevim:(...potom jsem asi dva měsíce řešil kolísání motoru na volnoběh...teď teda šlape ok...ale těch starostí....Ale abych to shrnul...407 je super a co se týče nějakých drobných chybiček tak ty bych vůbec neřešil, protože je to přesně jak píše honzza407sw dneska je jedno jaká je to značka, ale chce to mít štěstí na kus....

Odesláno

Takže pridám sa aj ja 407 SW mám len mesiac ale myslím že to bola dobrá voľba, predtým som kočíroval Renaulm Megan Grandtour 1.6 16V a bol som spokojný ale 407-čka je niečo úplne iné pohodlné, priestranné, bezpečné a dizajn stačí sa na ňu len pozrieť a hneď si vás získa. Po tej krátkej dobe čo ju mám a tých pár kilometroch čo som nabehal môžem len doporučiť. :papa

Odesláno

já to říkám..dnes nejsou špatný auta, ale kusy...

takže model rok 2008 by měl být vychytanej ..pokud nenarazim na nějakej špatnej kousek...

No pište dál

TO honzza407sw za co jsi proinvestoval 30 000 :myslim

Odesláno

407mu mám dva roky. Měnil jsem několik věcí, ale někdo by to ani neřešil. Byl to COM u kterého odešel snímač polohy volantu, černající displej a levý motorek stěračů. Teď mě asi bude čekat spojka. Jinak jsem velmi spokojen.

Odesláno

407 je pekne auto a som s nou spokojny, mam ho 5 mesiacov, motor je genialny a slape ako blazon. Je problem dodrzat 90 km/h, ale zatial sa drzim ;)

A musim pochvalit toto forum a aj ludi ktory prispievaju do neho, ma to svoju uroven a vidno ze na vsetky problemy sa dokazu najst riesenia, len tak dalej :super

Odesláno

Je to v pohode auticko, ja ho mam 8 mesiacov, najazdenych 158000km, r.v. 12/2005 a slape bez problemov, ziadne pazvuky. Investicie zatial boli do rozvodov, olej a filtre. Ked sa budes o nu starat, bude sluzit:super

Odesláno

trochu sázím na to že to bude 2008 a v záruce...tak snad bude OK

(dle nabídky zatim facelift model s navi RT5 el křeslama (bez xenonů kůže) jinak vše ;)

Ale pište pište

Odesláno

Ja mám 5/2005 a overených 129k km. Zatiaľ mi za dva roky čo ho mám odišli obe zadné čidlá ABS a spojka piští jedna radosť zatiaľ bez zmeny funkčnosti. Tá je problémom častejšie u 2,0.

Odesláno

Já jí mám rok a žádnej zásadní porblém, měnil jsem zatim termostat a čep na levým kole, což nejsou velký položky. Je pravda, že to v interieru někdy něco vrzne, udělá to nějakej pazvuk, ale když jsme u toho, tak ono to vrže i u novejch Bmw, tak si člověk moc nepomůže. Vzhledem k ceně mi přijde 407ma jako velmi dobrá volba. Když už bych kupoval 08, tak bych si připlatil za 2.7Hdi, na takovejhle těžkej pekáč je 200koní ideal a automat je taky skvělá věc. Ps: a rozhodně bych to nekupoval bez xenonů

Odesláno

mam 407SW 1.6HDi 110PS v zaruke od 12/2006. som jeho stastnym majitelom 6 mesiacov a zatial velka spokojnost. doladoval sem len male veci ako je napr. slovencina do RT3 (a uz aj viem, ze to dokaze ovela viac ako ked som to mal v inom jazyku) :), pridanie dennych svetiel, kvalitne potahy na svetle sedacky (mam deti). teraz ma caka vymena naplni a kupa zimnych topanok ;)

je ma tiez dost, ale pocit, ze je vzadu malo miesta nemam (a to 1x tyzdenne vozim 5 dospelych ludi cca 300km)

tiez som volil medzi octavkou II a nejakym SUV, no ked som videl (teraz uz) mojho peugeota, previezol som sa na nom, preveril historiu, nebolo co viac riesit

a moje deti by uz tiez nemenili ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...