Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Poradte mi, prosim, kde lze levne, ale hlavne - HLAVNE - kvalitne nechat opravit Tristadevitku, r.v.91, benzin. At uz jde o motor, kastli nebo eletriku. Nejlepe v Praze nebo smerem na Kralupy.

Diky

Odesláno

Kdo hledá, najde... :)

Už jsem tu párkrát psal kontakt na servis Patera v Radotíně - www.edda.cz,

a pak je prý nějaký malý slušný servis v Horoměřicích. Ale neznám jej, nikdy jsem tam nebyl, jen mi to někdo říkal.

Odesláno

Mam znameho v AUTOSPOLU ve Strasnicich. Ac nemaji dobrou povest, je to znamy a jsou to opravy ve znackovem servisu za lidove ceny. Napr.: diagnostika a vymena cidla na spinani vrtuli u chladice me vysla na 1200Kc vcetne cidla.

Odesláno

Ja byl v Autospolu na jare v ramci tech prohlidek za korunu. Prohlidku udelali tim, ze na to auto koukli ze peti metru a rekli, ze budou potreba vymenit veci za cca 5000.

• O 2 týdny později...
Odesláno

No nebudu si hrát na ochránce Autospolu (zkušenosti máme každý vlastní), ale zastat se jich musím, auta tam servisuji od roku 1996 a v zásadě jsem neměl problémy s kvalitou. Vše to je o osobním přístupu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...