Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dávno som nemal žiadnu poruchu, ale už mám.

Počas jazdy prestalo vháňať vzduch do kabíny auta. Po vybratí peľového filtra som sa dostal k ventilátoru nasávania vzduchu, ktorý sa prestal točiť.

[upravil dne 18.10.2009 ROMANPU]

[upravil dne 12.1.2010 ROMANPU]

Odesláno

Tak som o kúsok ďalej dostal som sa k ventilátoru ľahko prístupny zo strany spolujazdca pod odkladacou skrinkou. Po vybratí a priamom pripojení na 12V šlape na plné obrátky. Takže chyba nie je vo ventilátore ale ???

Odesláno

Po vybratí a priamom pripojení na 12V sa točí je funkčný. Klapka regulujúca prívod vzduchu funguje správne.

Vie mi niekto poradiť kde by mohol byť problém?

Peugeot 607 2,2 HDI automatická klíma 2 zónová.

Ďakujem

[upravil dne 12/1/10 Ferry]

post-0-14109610314534_thumb.jpg

Odesláno

Napájanie ide do ventilátora z modulu s chladičom. Foto prikladám.

Takže už som prišiel na to, že na foto je modul ovládania motorka klimatizácie.

[upravil dne 19.10.2009 ROMANPU]

post-0-14109610314708_thumb.jpg

Odesláno

Zmeral by som najskor ci je napatie na tych hrubych drotoch, pozrel by som poistky ak bude vsetko ok tak potom uz zostava iba ten modul, alebo samotna jednotka ovladania klimy.

Odesláno

Napájanie prichádzajúce do modulu som meral je tam rovnaké pri klíme OFF aj ON . Poistka je jedna 40 A pri motore a potom druhá pod volantom obe su ok o ďalších neviem kde sú. Mňa len mýli to že pokiaľ je zlý len modul regulácie otáčok prečo vonkajšiu jednotku vôbec nezopne, necvakne a nerozbehne sa.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Pre nedostatok casu som tu davnejsie nebol tak az teraz popis odstranenia zavady.

Nakoniec bol predsa vadny ten tranzistor v module riadenia otacok aj ked sa javil ako dobry. Po vybrati a zmerani kvalitnejsim merakom bol prerazeny.

Zavadu som odstranil vymenou tranz. cena cca. 5 eur.

• O 2 roky později...
Odesláno

zdravim, mám podobný problém respektíve, mne vzduch do kabíny vháňa ale na vodičovej strane iba studený a nedá sa nijako regulovať .... na strane spolujazdca je všetko ok ...

Odesláno

Motorek bývá uchycený na 2 šroubech, takže ho vyndej a vyzkoušej jestli při změně nastavení klimy se hýbe. Zároveň koukni na ozubení klapky... provizorně můžeš nastavit klapku i ručně pokud není prasklá její osa uvnitř tělěsa topení.

Odesláno

nemôžem sa dostať k tomu motorčeku, ten plast ktorý je na boku po pravej strane od plynového pedála až po volant neviem demontovať neviem kde to drži už som pozeral okolo ... nevie niekto ako to zhodiť ??

[Edited on 29/12/12 14:56 by pires23]

Odesláno

Mirek Diki moc za obr. ale to by som aj teoreticky vedel len mám problém sa dostať k tomu motorčeku lebo tam neni priestor na nič ale len kľuč poriadne neviem nasadiť na maticu .. bráni mi v tom ten plast ktorý ide od rádia až pod pristriojovku hore ... rozobral som aj komplet stredový tunel, klimu, rádio a furt to tam drži jak privarené .... :bojim:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...