Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hele já jsem po 605ce už také moc nechtěl Peugeota, ale dal jsem na radu kluků odsud a musím uznat, že 406 v dobrém stavu ti bude sloužit dobře a hlavně dlouho a ty TDička s 2,2hdi už neřešíš:D

Jinak já se svou 605kou jezdil klobouk, protože jsem pochopil poslání tohoto kočáru, ale když praskla hlava tak to mě hodně zklamalo, stejně jsem v pohodlnějším autě nejel:roker

Odesláno
Původně zaslal: Figo29

Pred tim nez se propalil ten pist a hlava to jezdilo ok.Kdyz sem teda dal vsechno novy a opravil to nechce jet.

Chyba asi nastala při opravě. Galant měl zřejmě to štěstí, žes ho ještě neopravoval. Aneb - nenadávej na francouzské vozy, když máš ručky volšový.

Je fakt, že 2,5 TD byl vyjímečně nepovedený motor z hlediska praskání hlavy - praskla prakticky každá, než přišly ty zesílené. Možná taky proto, že řidiči od toho chtěli hrdinské výkony - honili to jako zdutou kozu. Ovšem toto je všeobecně známo už několik let a je potřeba buď se tomuto motoru vyhnout, anebo jezdit velmi opatrně.

Odesláno

Podivej u galanta sem delal motor komplet a najel mi 50tis,jenze to zralo jako krava tak si koupim naftaka a ono to zere jeste vic.ja ruce olsovy nemam na rozdil od nekoho tady za mnou se chodej radit ze servisu co s autama.Takze shrnuti problemu:

1.privezl sem ho z bazaru,po tydnu propalenej pist a hlava,komplet go motoru.

2.pobouchaly mi brzdovy hadicky

3.kdyz uz to jaks taks jezdilo prestal jit altik

4.EGR ventil-praskla ta trubka od nej.

5.prasklo vahadlo i kdyz byli novy

6.ulomila se kladka na klinaku altik-servo

7.vysralo se servo

8.cerpadlo v haji-rozbita ridici hlava-to mi to opravovali a stalo to hezky penize

9.pulka intercooleru je natekla olejem-v hajzlu turbo musim ho vymenit

oproti tomu mitsu:jenom prasknul rozvodak a potkal se ventil s pistem,nic jinyho za 2Roky!!

Tak a kdo mi ted rekne ze tohle neni srac mel by se jit lecit!!

Odesláno

Figo 29 :

a ocom tu vlastne pises ????????

Ze su to zle auta alebo ze je Galant lepsi ??? Tak si si zmylil forum :myslim :myslim :myslim :myslim :myslim :myslim

Nejaky zas.any Galant nemozes zo 605 porovnavat. Ak nadavas na 2.5 td, mal si si kupot V6 3 L a nenadavat tu ze je na.ovno.

Ja mam 605 uz 11 rokov a ine auto ani nechcem. Proti tomu je Oktafka ako chrobak. vsade ta to tlaci.

A podla toho co si pisal, ze si vsetko spravil nanovo tak by to malo vyzerat ako keby si teraz vysiel z vyrobnej linky,

a aj tak stale nie si spokojny.

PS: a tocit na 4-rke 170 tak nemas vsetkych pokope. to auto ma maximalku okolo 200 a ty z toho robis formulu.

Radsej sa odhlas, len tu robis hanbu :super

:xvul

Odesláno

Klucí mám za sebou tři Bxka,jednu 405 1.9d,a doma máme dvě Xantie 1.9 a 1.9td a nikdy sem nezažil víc poruchový auto než je Figa 605:blicismajlik,to na mé doporučení si pořídil Peugeota a takhle dopadnul a docela mě to mrzí...605 hodně sklamala ale neříkám,je to třeba jen špatný kousek!

Odesláno

To:mmartinkovic

Chytraku jestli si jezdis jako starej duchodce nemel sis kupovat 2,5 litra.kdyz si koupim 2,5 litra cekam ze to trochu pojede.na co ti je lepsi svezeni nez v oktavce kdyz ti zdrhne jako nic?nad tim by ses mel zamyslet....moje opravy jsou jako kdyz to vyjelo z fabriky jen premyslim jak to udelat aby to lip jelo a min zralo.Co sem se bavil s klukama tak jednomu odesly 3 motory a dalsi do toho dal 100 tis a furt se sere.a kdo si tohle neprizna ze sou to zasrany srace jen kvuli tomu ze je to jeho auto je debil!Jo a neurazej galanta je na uplne stejny urovni a je z roku 90!!svezeni stejny,vybava lepsi a bezporuchovej!!!lepsi jak nejaka 605!se podivej na recenze je to auto roku!!

[upravil dne 28/10/09 Figo29]

Odesláno

občas přemýšlím nad inteligencí některejch lidí a nějak mi to nejde do hlavy, tak když se ti to nelíbý tak to dej sešrotovat a kup si dalšího galanta nebo to hnusnou vochcávku a nemel tady taký hovna...... a to že máš neschopný ruce za to mi nemůžem....

[upravil dne 29/10/09 wooody]

Odesláno

Asi jedina mudra vec co si napisal.

a woody ma pravdu. naco ho este mas, ked stale nan nadavas. Kup si Galanta teda a nepis o blbostiach.

Kamarat mal Galanta a ziadne pekne slovo o nom som od neho nepocul.

Moze byt aj daky vadny kus od vyroby. U nas jeden doktor mal uplne novu Feldu a po 1 roku odislo vsetko,

od motora, prevodovky, zamkov, laku, svetiel, kolies atd. proste vsetko.

Fajn Figo 29 tak si nebol spokojny, no to neznamena ze ostatny tiez nie su.

:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...