KUBBACHER Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 Hele já jsem po 605ce už také moc nechtěl Peugeota, ale dal jsem na radu kluků odsud a musím uznat, že 406 v dobrém stavu ti bude sloužit dobře a hlavně dlouho a ty TDička s 2,2hdi už neřešíš Jinak já se svou 605kou jezdil klobouk, protože jsem pochopil poslání tohoto kočáru, ale když praskla hlava tak to mě hodně zklamalo, stejně jsem v pohodlnějším autě nejel:roker Citovat
P607Olda Odesláno 27. říjen 2009 Odesláno 27. říjen 2009 Původně zaslal: Figo29 Pred tim nez se propalil ten pist a hlava to jezdilo ok.Kdyz sem teda dal vsechno novy a opravil to nechce jet. Chyba asi nastala při opravě. Galant měl zřejmě to štěstí, žes ho ještě neopravoval. Aneb - nenadávej na francouzské vozy, když máš ručky volšový. Je fakt, že 2,5 TD byl vyjímečně nepovedený motor z hlediska praskání hlavy - praskla prakticky každá, než přišly ty zesílené. Možná taky proto, že řidiči od toho chtěli hrdinské výkony - honili to jako zdutou kozu. Ovšem toto je všeobecně známo už několik let a je potřeba buď se tomuto motoru vyhnout, anebo jezdit velmi opatrně. Citovat
Figo29 Odesláno 27. říjen 2009 Autor Odesláno 27. říjen 2009 Podivej u galanta sem delal motor komplet a najel mi 50tis,jenze to zralo jako krava tak si koupim naftaka a ono to zere jeste vic.ja ruce olsovy nemam na rozdil od nekoho tady za mnou se chodej radit ze servisu co s autama.Takze shrnuti problemu: 1.privezl sem ho z bazaru,po tydnu propalenej pist a hlava,komplet go motoru. 2.pobouchaly mi brzdovy hadicky 3.kdyz uz to jaks taks jezdilo prestal jit altik 4.EGR ventil-praskla ta trubka od nej. 5.prasklo vahadlo i kdyz byli novy 6.ulomila se kladka na klinaku altik-servo 7.vysralo se servo 8.cerpadlo v haji-rozbita ridici hlava-to mi to opravovali a stalo to hezky penize 9.pulka intercooleru je natekla olejem-v hajzlu turbo musim ho vymenit oproti tomu mitsu:jenom prasknul rozvodak a potkal se ventil s pistem,nic jinyho za 2Roky!! Tak a kdo mi ted rekne ze tohle neni srac mel by se jit lecit!! Citovat
mmartinkovic Odesláno 27. říjen 2009 Odesláno 27. říjen 2009 Figo 29 : a ocom tu vlastne pises ???????? Ze su to zle auta alebo ze je Galant lepsi ??? Tak si si zmylil forum :myslim :myslim :myslim Nejaky zas.any Galant nemozes zo 605 porovnavat. Ak nadavas na 2.5 td, mal si si kupot V6 3 L a nenadavat tu ze je na.ovno. Ja mam 605 uz 11 rokov a ine auto ani nechcem. Proti tomu je Oktafka ako chrobak. vsade ta to tlaci. A podla toho co si pisal, ze si vsetko spravil nanovo tak by to malo vyzerat ako keby si teraz vysiel z vyrobnej linky, a aj tak stale nie si spokojny. PS: a tocit na 4-rke 170 tak nemas vsetkych pokope. to auto ma maximalku okolo 200 a ty z toho robis formulu. Radsej sa odhlas, len tu robis hanbu Citovat
ufis Odesláno 27. říjen 2009 Odesláno 27. říjen 2009 Klucí mám za sebou tři Bxka,jednu 405 1.9d,a doma máme dvě Xantie 1.9 a 1.9td a nikdy sem nezažil víc poruchový auto než je Figa 605:blicismajlik,to na mé doporučení si pořídil Peugeota a takhle dopadnul a docela mě to mrzí...605 hodně sklamala ale neříkám,je to třeba jen špatný kousek! Citovat
Figo29 Odesláno 28. říjen 2009 Autor Odesláno 28. říjen 2009 To:mmartinkovic Chytraku jestli si jezdis jako starej duchodce nemel sis kupovat 2,5 litra.kdyz si koupim 2,5 litra cekam ze to trochu pojede.na co ti je lepsi svezeni nez v oktavce kdyz ti zdrhne jako nic?nad tim by ses mel zamyslet....moje opravy jsou jako kdyz to vyjelo z fabriky jen premyslim jak to udelat aby to lip jelo a min zralo.Co sem se bavil s klukama tak jednomu odesly 3 motory a dalsi do toho dal 100 tis a furt se sere.a kdo si tohle neprizna ze sou to zasrany srace jen kvuli tomu ze je to jeho auto je debil!Jo a neurazej galanta je na uplne stejny urovni a je z roku 90!!svezeni stejny,vybava lepsi a bezporuchovej!!!lepsi jak nejaka 605!se podivej na recenze je to auto roku!! [upravil dne 28/10/09 Figo29] Citovat
AnotherOne Odesláno 28. říjen 2009 Odesláno 28. říjen 2009 Myslím, že by sa tu toho mal ujať nejaký admin. Citovat
wooody Odesláno 28. říjen 2009 Odesláno 28. říjen 2009 občas přemýšlím nad inteligencí některejch lidí a nějak mi to nejde do hlavy, tak když se ti to nelíbý tak to dej sešrotovat a kup si dalšího galanta nebo to hnusnou vochcávku a nemel tady taký hovna...... a to že máš neschopný ruce za to mi nemůžem.... [upravil dne 29/10/09 wooody] Citovat
MatrixChose Odesláno 28. říjen 2009 Odesláno 28. říjen 2009 Fakt tyhle zamindrákovaný blbečky nechápu Citovat
Figo29 Odesláno 28. říjen 2009 Autor Odesláno 28. říjen 2009 No tak si \"premislejte\" inteligenti ja s francouzkejma sracema koncim.a hadat se uz nebudu nazdar! Citovat
mmartinkovic Odesláno 29. říjen 2009 Odesláno 29. říjen 2009 Asi jedina mudra vec co si napisal. a woody ma pravdu. naco ho este mas, ked stale nan nadavas. Kup si Galanta teda a nepis o blbostiach. Kamarat mal Galanta a ziadne pekne slovo o nom som od neho nepocul. Moze byt aj daky vadny kus od vyroby. U nas jeden doktor mal uplne novu Feldu a po 1 roku odislo vsetko, od motora, prevodovky, zamkov, laku, svetiel, kolies atd. proste vsetko. Fajn Figo 29 tak si nebol spokojny, no to neznamena ze ostatny tiez nie su. Citovat
wooody Odesláno 29. říjen 2009 Odesláno 29. říjen 2009 já první inteligentní věc...... upřímě mi ani na foru chybět nebudeš....... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.