Tango C8 Odesláno 31. srpen 2012 Odesláno 31. srpen 2012 Mna trapia ine veci Stále stejné? A nebo další? Citovat
xpetrix Odesláno 31. srpen 2012 Odesláno 31. srpen 2012 Ale stale som este nebol v tom dalsom servise na kompletnu kontrolu prednej napravy. Citovat
Tango C8 Odesláno 31. srpen 2012 Odesláno 31. srpen 2012 No, to už mám za sebou - přední nápravu - ramena a další blbosti kolem toho. Takže neklepe a nevrže. Citovat
xpetrix Odesláno 31. srpen 2012 Odesláno 31. srpen 2012 Ved aj u mna je asi vsetko vymene,no spokojnost nie je:bojim Takze je najvyssi cas zmenit servis Citovat
dusan2 Odesláno 3. září 2012 Odesláno 3. září 2012 chlapci ma seriete že max 90 som sa vratil z chorvatska a v tuneli do kopca zrazu prask 130 červena stopka PS do kopca 6 ludi naložený a ručička teploty chodí jak záťažomer do kopca hore rýchlost nad 130 hore ale ked jazdim naprazdno v pohode do 90 st C čo mi poradite? Skusil si vystriekat wapkou chladice ? Ja po kazdej zime odtial vystriekam pol kilo bahna. Citovat
ferinko2 Odesláno 4. září 2012 Odesláno 4. září 2012 chlapci ma seriete že max 90 som sa vratil z chorvatska a v tuneli do kopca zrazu prask 130 červena stopka PS do kopca 6 ludi naložený a ručička teploty chodí jak záťažomer do kopca hore rýchlost nad 130 hore ale ked jazdim naprazdno v pohode do 90 st C čo mi poradite? Skusil si vystriekat wapkou chladice ? Ja po kazdej zime odtial vystriekam pol kilo bahna. Wapkou,pekne zblízka a rotačnou tryskou....a potom nové chladiče:D:D:D:D:D:D:D:D:D [upravil dne 4/9/12 09:27 od ferinko2] Citovat
citrosaurus Odesláno 4. září 2012 Odesláno 4. září 2012 pred cestou vyčistene vyzera to na vodnu pumpu Citovat
JirkaMTPO Odesláno 6. září 2012 Odesláno 6. září 2012 Tak jsem tam i s rozhýbáním ruční brzdy-vracečů za 6500,-Kč a to je prý potřeba ještě vyměnit lanovody- další 3000,-Kč. Ty už ale musí počkat, jsem totálně vyšťavenej. Hrůza. Vždy si říkám, že ty investice do auta přijdou v nejméně vhodnou dobu - teď před zimou, kdy je potřeba nakoupit topení, ale když o tom tak přemýšlím, tak je to jedno, protože v jinou roční dobu jsou zas potřeba jiné věci. Fakt už jsem ze všeho na šlupku. Citovat
Tango C8 Odesláno 6. září 2012 Odesláno 6. září 2012 Lanovody za 3 tis?Hm, to je ale z práci ne? I tak je to dost. Citovat
JirkaMTPO Odesláno 6. září 2012 Odesláno 6. září 2012 Bylo by to samosebou i s prací - já si max. doleju provozní kapaliny, natož abych si to dělal sám. Taky se mi to moc nezdá. Skusím se ještě poptat u konkurence. Citovat
jarmyl Odesláno 14. leden 2015 Odesláno 14. leden 2015 Trochu to tu oživím. Mám asi stejnej problém- vždy po nějaké době začne řvát nedostatek. pak stačí povolit víčko a po vypuštění tlaku stoupne voda z MIN na MAX. Nepřehřívá se( běžně drží 80, pod zátěží do 90°C), nevytéká, olej v ní není. Nějak jsem se nedočet, jestli pomohlo vyměnit víčko expanzky. Nejspíš se ale začnu připravovat na sundání hlavy ,že? Citovat
sidonius1 Odesláno 14. leden 2015 Autor Odesláno 14. leden 2015 Trochu to tu oživím. Mám asi stejnej problém- vždy po nějaké době začne řvát nedostatek. pak stačí povolit víčko a po vypuštění tlaku stoupne voda z MIN na MAX. Nepřehřívá se( běžně drží 80, pod zátěží do 90°C), nevytéká, olej v ní není. Nějak jsem se nedočet, jestli pomohlo vyměnit víčko expanzky. Nejspíš se ale začnu připravovat na sundání hlavy ,že? Těsnění pod hlavou. Měl jsem tutéž závadu ve cca 200 000km Bohužel Citovat
Cyrďák Odesláno 14. leden 2015 Odesláno 14. leden 2015 Docela zde na foru čtu že dost často odchází těsnění pod hlavou u 2.2hdi,čím to je tepelné namáhání zde není jako u před komůrek.Jinak docela blbá závada. Citovat
jarmyl Odesláno 14. leden 2015 Odesláno 14. leden 2015 Dík za info, takže to znamená motor ven , jinak se to asi udělat nedá? Už to trvá teda asi 2 roky, přes léto je klid a začne to vždy jak se ochladí . Hrozí něco horšího, když s tim budu jezdit dál? Citovat
Cyrďák Odesláno 14. leden 2015 Odesláno 14. leden 2015 (upraveno) Já tebou bych jezdil dál dokud se to neprojeví pořádně.Když je těsnění v háji stoupá teplota,jde pára s výfuku či jsou stvrdlé hadice.Co termostat? Upraveno 14. leden 2015 uživatelem Cyrďák Citovat
ferinko2 Odesláno 14. leden 2015 Odesláno 14. leden 2015 Podľa mňa len zle odvzdušnený systém.Po uvoľnení zátky tlak pary v systéme vytlačí vodu späť do nádržky. Citovat
marko306 Odesláno 14. leden 2015 Odesláno 14. leden 2015 Vodu vôbec nedolievaš? Myslím tým, že sa ti nestráca? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.