Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Organizátorům a vůbec všem díky za super sraz :super

Začala mě po tomhle srazíku docela zajímat nová sportovní disciplína ... Autoskijoring (amatérská obdoba Motoskijoringu) :D Docela dobrej adrenalin :)

Odesláno

Jo, Blanenští lvi i s Jančou 205 (306 1.8 16 V) dojeli taky v pořádku. Auto seniorů projelo trať bez alternátoru celkem 2x, jsme už starší a dalo nám dost práce přijít na to, že testovací objekty jsou všechny za náma (bez zaplýho ventilátoru to byla docela soda). Cestou domu jsme napočítali celkem 48 lidí, co na nás blikalo, že nesvítíme, 1 sadu policistů řídících vytahování náklaďáku z příkopy a 3 sady policistů, co okukovali provoz. Hospoda byla pomalejší než pomalá a dát si svých 15 piv dalo ale fušku. Paní vrchní výčepní Růženka se nám musela několikráte hluboce omlouvat.

Zrovna si vzpomínám, že jsme neplatil konzumák :). Chaty super, udržba silnic super,počasí super, teplota super, kolegové super. Při vyhlašování výsledků bych chtěl znát všechna místa a prosím je příště vyhlásit od konce !!! Všichni přece nemůžou skončit na 3. místě a .......to je asi všechn. Takže díky za sraz a zase někdy zdarec

Odesláno

Taky děkuju organizátorům za srazík, bylo to príma, lyžovačka taky. Ubytko nemělo chybu a obsluhu neřeším, jejich boj - kdyby holky trochu pohnuly, měly dvakrát větší tržbu. :)

Odesláno

tak jsme prave dorazili, dekuji organizatorum za hezky vikend!

Pocasi super, orientak dobry (teda, za jedna :P), ubytko super, a pizerie na namesti ve Zlatych Horach taky, obsluha mila, prijemna obsluha, a navic soutez o sklenene tacky pod pullitr :D

Takpriste pro zmenu u nas, na Vysocine :papa

Odesláno

take se pripojuji k ostatnim , jen ta obsluha nebyla nejhorsi(byla strasne pomala) ale kazila pekny dojem s celeho arealu (jinak jidlo nebylo spatne)

tak zase nekdy priste na morave :)

Odesláno

Díky organizátorům za super víkend, ubytování paráda, orienťák v poho a paní Růženka, se svými děvčaty, co byly jak kuřátka za slepičkou taky paráda - podle mne vyhrály nejpomalejší obsluhu, kterou jsem kdy zažil. Jídlo bylo dobré, ale než cokoli přinesly......

Lyžování taky dobrý, ale nedělní na Přemyslově, kam nás zavezl Trundík, nemělo chybu.

Tak ještě jednou díky všem. :potlesk:potlesk:D:D

Odesláno

Tak já po návratu zalehl ke spánku spravedlivému...

Každopádně všem děkuji za účast a spoluorganizátorům za super spolupráci. Jsem rád, že se sraz líbil a užily jste si ho v míře si myslím větší než velké . K Růžence se toho už víc říct ani nedá ale je fakt že takhle mne už dlouho nikdo nepobavil.

K dané lokalitě chci jen dodat že krom místních organizátorů to měl k Zlatým Horám \"nejblíže 120km , takže o vzdálenostech ty srazy nebudou .

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

.... takže o vzdálenostech ty srazy nebudou .

Opravdu mě tahle věta ničím nepřekvapila - pokud někdo chce, na sraz pojede i do horoucí p*dele (viz. Jarajarda a jeho inzerovaná cesta na sraz kupátek do Francie), pokud někdo nechce, najde si výmluvu i kdyby měl sraz 10 km od baráku (viz. severomoraváci nyní). Každopádně kdo se chce bavit, tak možnost má - mě mrzí, že jsem nebyl, ale zdůvodňoval jsem svou absenci tolikrát, že už mi to přijde skoro trapné.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...