Přema Odesláno 14. únor 2010 Odesláno 14. únor 2010 Tak sem doma......za organizátory děkuji všem co se zůčastnili..... budu se na Vás těšit na příštím srazu......:papa:papa Citovat
pp205 Odesláno 14. únor 2010 Odesláno 14. únor 2010 Diky vsem jen te tequliy teklo nejak malo :-) Citovat
pp205 Odesláno 14. únor 2010 Odesláno 14. únor 2010 http://pp205.rajce.idnes.cz/29.sraz_Peugeot_Clubu_Zlate_Hory/ foto Citovat
Béďa Odesláno 14. únor 2010 Odesláno 14. únor 2010 Děkuju organizátorům a všem co dorazili za příjemně strávený víkend. Ubytko chválim moc, restauraci o něco mín ale celkově povedenej sraz. Citovat
elton Odesláno 14. únor 2010 Odesláno 14. únor 2010 Srazík byl super, tequily bylo podle mě dost:D a sněhu ještě víc. Děkuji všem kteří dojeli. Citovat
dzana.m Odesláno 14. únor 2010 Odesláno 14. únor 2010 taky bych chtěl podekovat za super sraz ubitko bylo super:super:potlesk a restaurace tam to bylo krapítek slabší ale celkove parada Citovat
jarajarda Odesláno 14. únor 2010 Odesláno 14. únor 2010 Díky za krásný sraz a Dzanovi za komfortni svezeni v jeho limuzine Citovat
Blizzard Odesláno 14. únor 2010 Odesláno 14. únor 2010 Organizátorům a vůbec všem díky za super sraz Začala mě po tomhle srazíku docela zajímat nová sportovní disciplína ... Autoskijoring (amatérská obdoba Motoskijoringu) Docela dobrej adrenalin Citovat
kobra Odesláno 14. únor 2010 Odesláno 14. únor 2010 Jo, Blanenští lvi i s Jančou 205 (306 1.8 16 V) dojeli taky v pořádku. Auto seniorů projelo trať bez alternátoru celkem 2x, jsme už starší a dalo nám dost práce přijít na to, že testovací objekty jsou všechny za náma (bez zaplýho ventilátoru to byla docela soda). Cestou domu jsme napočítali celkem 48 lidí, co na nás blikalo, že nesvítíme, 1 sadu policistů řídících vytahování náklaďáku z příkopy a 3 sady policistů, co okukovali provoz. Hospoda byla pomalejší než pomalá a dát si svých 15 piv dalo ale fušku. Paní vrchní výčepní Růženka se nám musela několikráte hluboce omlouvat. Zrovna si vzpomínám, že jsme neplatil konzumák . Chaty super, udržba silnic super,počasí super, teplota super, kolegové super. Při vyhlašování výsledků bych chtěl znát všechna místa a prosím je příště vyhlásit od konce !!! Všichni přece nemůžou skončit na 3. místě a .......to je asi všechn. Takže díky za sraz a zase někdy zdarec Citovat
Trundik Odesláno 14. únor 2010 Odesláno 14. únor 2010 Byl to nádherný víkend. Lyžovačka dobrá, zábava taky. Moc jsme si to užili. Citovat
Netopýrka Odesláno 14. únor 2010 Odesláno 14. únor 2010 Taky děkuju organizátorům za srazík, bylo to príma, lyžovačka taky. Ubytko nemělo chybu a obsluhu neřeším, jejich boj - kdyby holky trochu pohnuly, měly dvakrát větší tržbu. Citovat
Vvitty Odesláno 14. únor 2010 Odesláno 14. únor 2010 tak jsme prave dorazili, dekuji organizatorum za hezky vikend! Pocasi super, orientak dobry (teda, za jedna ), ubytko super, a pizerie na namesti ve Zlatych Horach taky, obsluha mila, prijemna obsluha, a navic soutez o sklenene tacky pod pullitr Takpriste pro zmenu u nas, na Vysocine Citovat
Péťa Odesláno 14. únor 2010 Odesláno 14. únor 2010 Myslíš ty s podpisy olympioniků? Minulý týden jsem přemýšlel, k čemu jsou dobré. Já mám jednu sadu takových: http://www.policie.cz/clanek/jezdime-bez-alkoholu-a-drog.aspx Citovat
Vvitty Odesláno 14. únor 2010 Odesláno 14. únor 2010 Peta: noooo, v podstate k nicemu ale treba z nich bude nejaky podtacek pod kytky nebo tak... Citovat
mk405 Odesláno 14. únor 2010 Odesláno 14. únor 2010 také poděkování organizátorum za pohodovej sraz ubytování bylo fak super:super Citovat
barenst Odesláno 15. únor 2010 Odesláno 15. únor 2010 take se pripojuji k ostatnim , jen ta obsluha nebyla nejhorsi(byla strasne pomala) ale kazila pekny dojem s celeho arealu (jinak jidlo nebylo spatne) tak zase nekdy priste na morave Citovat
Petav Odesláno 15. únor 2010 Odesláno 15. únor 2010 Díky organizátorům za super víkend, ubytování paráda, orienťák v poho a paní Růženka, se svými děvčaty, co byly jak kuřátka za slepičkou taky paráda - podle mne vyhrály nejpomalejší obsluhu, kterou jsem kdy zažil. Jídlo bylo dobré, ale než cokoli přinesly...... Lyžování taky dobrý, ale nedělní na Přemyslově, kam nás zavezl Trundík, nemělo chybu. Tak ještě jednou díky všem. :potlesk:D:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 15. únor 2010 Autor Odesláno 15. únor 2010 Tak já po návratu zalehl ke spánku spravedlivému... Každopádně všem děkuji za účast a spoluorganizátorům za super spolupráci. Jsem rád, že se sraz líbil a užily jste si ho v míře si myslím větší než velké . K Růžence se toho už víc říct ani nedá ale je fakt že takhle mne už dlouho nikdo nepobavil. K dané lokalitě chci jen dodat že krom místních organizátorů to měl k Zlatým Horám \"nejblíže 120km , takže o vzdálenostech ty srazy nebudou . Citovat
Medvěd Odesláno 15. únor 2010 Odesláno 15. únor 2010 Původně zaslal: Pe.Tr .... takže o vzdálenostech ty srazy nebudou . Opravdu mě tahle věta ničím nepřekvapila - pokud někdo chce, na sraz pojede i do horoucí p*dele (viz. Jarajarda a jeho inzerovaná cesta na sraz kupátek do Francie), pokud někdo nechce, najde si výmluvu i kdyby měl sraz 10 km od baráku (viz. severomoraváci nyní). Každopádně kdo se chce bavit, tak možnost má - mě mrzí, že jsem nebyl, ale zdůvodňoval jsem svou absenci tolikrát, že už mi to přijde skoro trapné. Citovat
janča205 Odesláno 15. únor 2010 Odesláno 15. únor 2010 Tak sice pozdě,ale přece chci taky poděkovat za super srázek.Až na zmiňovanou obsluhu to nemělo chybu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.