Petis136 Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 čau včera jsem ráno skočil do auta -ujel 3 km-a po zastavení a zamčení auta bylo slyšet hučení a slabé pískání.Je to topení ?.Dneska taky a to je +8 stupnů -včera +9.Tady se psalo že maká při nízkých teplotách.A co vůbec vyhřívá???Je teda pravda že se to ohřálo trochu rychlej než jindy-ta samá trasa dík Citovat
Haryk Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 už se o tom psalo:starší +5 nová auta +10 já mám rv 03 a přihřívá tak při +6-7 Citovat
Wensdy Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 to Petis136 Má za úkol ohřát rychleji motor nebo spíše jeho kapaliny na provozní patametry - teploty a tím zvýšit jeho výkon (oprotii studenému) a životnost. Citovat
brutall Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 http://www.autosip.cz/autosip/12-NECO-O-TOPENI/10-Jak-topeni-pracuje/ Citovat
Igor Odesláno 16. listopad 2009 Odesláno 16. listopad 2009 nevíte někdo, jak to vyřadit z provozu (dočasně, když nechci, aby to přitápělo provoz.kapaliny)? Citovat
Igor Odesláno 16. listopad 2009 Odesláno 16. listopad 2009 dík, mrknu do schématu pojistek a uvidím Citovat
HoK Odesláno 16. listopad 2009 Odesláno 16. listopad 2009 A to pískání je fakt od toho topení? Taky jsem se všimnul, že mi něco v autě (teda slyšet je to jen venku, uvnitř ne) posledni dobou po vypnutí motoru píská - ale třeba i po 50Km svižný jízdy... Citovat
plaz Odesláno 16. listopad 2009 Odesláno 16. listopad 2009 kdyz dojedes tak jeste dojizdi topeni to je to piskani za minutu dve prestane a je vypnuty Citovat
bibo807 Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 panove zajimalo by mě jak to vypada muže to někdo vyfotit jestli mam to same nebo co to vlastně mam pod autem..pod řidičem vedle fapu mam velky plastovy trychtýř směrem do leva na konci maly chladiček jako na vodu a spiše mezi řidičem a spolujezdcem je nějaky jako ..topeni..čouha z toho takovy maly vyfuk a vevnitř jsem nikde neviděl nic k nezavislemu topeni jako nastavovaci hodiny ani žaden vstup k programovani...prosim o rady a odpovědi diky Citovat
Wensdy Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 Tak to co vidíš je přesně to nezávislý topení. Akorát neslouží k tomu aby jsi si \"nezávisle\" udělal teplíčko v autě ale je to přídavnej zdroj tepla kterej má za úkol v nižších teplotách rychleji dostat motor a jeho náplně na příznivější provozní teploty. Dá se dokoupit a nechat dodělat jeho ovládání kde se potom dá nastavovat kdy to má spínat atd. Citovat
bibo807 Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 aha mno jenomže ono mi asi nedohřiv ani provozni kapaliny protože je pod 5 stupnu a neslyšim nic jak sem ho dovezl tak jednou jsem ho slyšel že jelo ale ted už ne čim to je...a tatovi u mazdy 5 jde slyšet i když je tepleji vice jak 10 stupnu a v letě zase tim chladi turbo po delši trase..kolega si dal alarm a ma k tomu že muže nezavisle a na dalku nastartovat a pohybovy senzor jestli se mu někdo nedobyva do auta hlasi na dalku na pager .. http://www.levnealarmy.cz/eshop/autoalarmy/sentinel/autoalarm-sentinel-2200-m.html?id_block=5&id_page=1 Citovat
Ferry Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 s nezavislym topenim se da jet na diagnostiku (dokonce je doporuceno v ramci udrzby tak jednou za rok ucinit) a tam vyctou udaje, jako z jakekoliv ridici jednotky a uvidis, kde je chyba a proc nesepne Citovat
bibo807 Odesláno 14. prosinec 2009 Odesláno 14. prosinec 2009 a už jste to někdo zkoušel nebo nechavali předělat na nezavisle topeni?co je vlastně potřeba..někdo řika že jen kabel a hodiny někdo že i čerpadlo... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.