Guest MMMMM Odesláno 3. srpen 2004 Odesláno 3. srpen 2004 Posledni dobou jsem si vsiml, ze me cas od casu za jizdy i v klidi trhne ve volantu pri otaceni. Nedela to tak casto, hlavne kdyz se chci rozjet a jeste na miste pootocit volantem. Co by to mohlo byt? Citovat
olda Odesláno 3. srpen 2004 Odesláno 3. srpen 2004 To by mohli dělat ložiska na uložení předních tlumičů,zkus je vyčistit a promazat. Citovat
Guest MMMMM Odesláno 3. srpen 2004 Odesláno 3. srpen 2004 Co s tim maji loziska na tlumicich spolecneho? Delal jste to nekdo? Kde jsou ty loziska? Citovat
Ráďa Odesláno 3. srpen 2004 Odesláno 3. srpen 2004 musíš vytáhnout přední phersny a rozdělat.Jestli nemáš stahovák na pružiny,tak to ani nezkoušej,nebo ti to vyrazí zuby!Pak rozhodíš horní uložení,zjistíš,že to tím není a můžeš to zase poskládat zpátky. Citovat
Fusion Odesláno 3. srpen 2004 Odesláno 3. srpen 2004 jojo, uložení, kámošovi to nedávno dělalo v R21. Sou to ty \"boule\" na stranách motoru. Jenže jak mu vyndali tlumiče, jeden se sekl tak nokonec musel koupit aji tlumiče... Citovat
Kantor Odesláno 4. srpen 2004 Odesláno 4. srpen 2004 Mám na to podezření už dlouho. Když jedu pomalu a šlapu na brzdu, tak to do volantu tluče z pravé strany. Taky když jedu třeba šikmo přes koleje, tak to na pravé straně lupne. Kosti jsem už vyměnil. Nedá se to nějak líp poznat, že je to uložení kaput? Citovat
Guest MMMMM Odesláno 6. srpen 2004 Odesláno 6. srpen 2004 To by me taky zajimalo, jestli se to da poznat jeste jinak. Delat to sam nebudu dam to mechanikovi, ale musí videt co to dela.Radsi bych aby se to projevilo uplne jasne aby nepovymenoval veci zbytecne. Co se stane kdyz s tim budu jezdit, utrhnu neco? Bude se zavata projevovat casteji? A jak vizualne poznam ze ty loziska jsou spatne? Citovat
olda Odesláno 6. srpen 2004 Odesláno 6. srpen 2004 Taky se to dá poznat tak,že když hodně protáčíš kola volantem na místě,tak se ozývá ze předu takový lupání od pružin. Citovat
Guest MMMMM Odesláno 23. srpen 2004 Odesláno 23. srpen 2004 Nevíte kolik stojí v druhovýrobě ty ložiska na uložení předních tlumičů? Citovat
lexa Odesláno 23. srpen 2004 Odesláno 23. srpen 2004 Jaké ložiska, kde jsou nahoře? dole? Už jsem měl vyndaný nějaké tlumiče a žádné ložisko jsem tam nenašel? Ž by chyba z výroby? :o Citovat
Ráďa Odesláno 23. srpen 2004 Odesláno 23. srpen 2004 jak nenašel?Ložisko musí být mezi těma miskama.Nevím,jak bych to přesně napsal,ale asi tak:zhora železná miska co je přišroubovaná do uložení v kastli,gumový kroužek(silenblok)další plechová miska,LOŽISKO(je malý průměr asi jenom 4.cm,a další plechová miska drží už pružinu.To je asi tak vše.Osobně si myslím,že to tím ložiskem není.Dělal jsem to už na dost autech(je pravda,že hlavně na fáčkách a filckách,ale ložiska byly vždycky ok. Citovat
lexa Odesláno 23. srpen 2004 Odesláno 23. srpen 2004 A blbý dotaz? Proč je ten tlumič přišrobovaný nahoře do té misky natvrdo. 205 jsem ještě neměnil, ale 405 nic takového neměla, nebo jsem si nevšiml. A na co by tam to ložisko jako bylo, když se ten tlumič otáčí vevnitř.:o:papa Citovat
oddie Odesláno 23. srpen 2004 Odesláno 23. srpen 2004 KAŽDÝ tenhle celek má nahoře v misce ložisko. Má ho celkem pochopitelně i 405, i 205. To ložisko nemá ani náhodou průmě 4cm, spíš 10. Citovat
Guest MMMMM Odesláno 24. srpen 2004 Odesláno 24. srpen 2004 Rado dotaz na tebe a cim by to tedy mohlo byt? Je mozne to promazat aniz bych to musel cely rozebirat? Citovat
Ráďa Odesláno 24. srpen 2004 Odesláno 24. srpen 2004 tam ale není co moc promazávat.Rozdělat se to musí a zkontrolovat ty misky jestli nejsou třeba prohnutý nebo tak.Když to pak složíš,musí s tím jít LEHCE otáčet.To ložisko má 10cm?Tos Oddie přehnal nejsi rybář? Citovat
oddie Odesláno 24. srpen 2004 Odesláno 24. srpen 2004 Chceš se vsadit, že u 405 je to blíž 10cm než čtyřem? Vypadá to takhle, to ložisko je ten kroužek ve spodní řadě uprostřed. [Editován dne 8/24/04 oddie] Citovat
Ráďa Odesláno 24. srpen 2004 Odesláno 24. srpen 2004 ne nechci :Dje mi to jedno brzo budu druhou stranu a pak to změřím posuvkou:) Citovat
Ráďa Odesláno 24. srpen 2004 Odesláno 24. srpen 2004 pěkný obrázky,ale já to mám JINAK.Zajímavé, jestli jsi to někdy viděl na fáčku tak to mám já někdo to asi už zmastil Citovat
Ráďa Odesláno 24. srpen 2004 Odesláno 24. srpen 2004 pak je taky možny,že tam jsou phersny z něčeho úplně jinýho,to já nepoznám:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.