Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Toto vlákno som založil preto aby som varoval všetkých čo si dajú meniť čelné sklo a majú ďažďový senzor. Spýtajte sa toho čo vám bude meniť či ho vie dať dole bez poškodenia a ak bude tvrdiť že áno tak všetko je ok. Ale pri preberaní auta si dobre skontroluje dažďový senzor a to funkčnosť nestačí aby svietil musí fungovať na klepkanie na senzor. Mne ho žial pokazili a zistil som to troška neskoro a preto to sem píšem aby som varoval ďaľších pre chybou ktorú som spravil ja. :papa

Odesláno

ja si ze stejneho duvodu senzor sam sundal pred montazi a pak zase sam namontoval po vymene skla, smutne, ze se clovek nemuze spolehnout na servis, ze to nepo...re

Odesláno

Takže páni zavolal som tam kde mi menili sklo a dohodol som si osobné stretnutie ale z telefonátu som usudzoval menšiu neochotu spolupráce lebo sa vyhováral že auto je staršie. :bacha Zajtra vám dám vedieť ako so dopadol. Inak medzi oknom a senzorom má byť také sklo obdlžnikového tvaru 2 kusy medzi ktorými je taká želatína a asi mne tá želatína chýba .

Odesláno

Takže dnes som bol tam kde mi menili sklo a povedal som im o čo sa jedná že mi nefunguje dažďový senzor. Pracovník si chytil šrobovár a išiel sa na to pozrieť. Nezistili nič. Ako som predpokladal . Potom sa začalo menšia výmena názorov. Skonštatoval som že na klepkanie nefunguje a on mi povedal že nie na klepkanie ale na vodu. Hmm žeby tam bol nejaké čidlo čo vyhodnoťí či to je voda alebo niečo iné? Zasmial som sa. Zobral som vodu aby sa uistil že to nefunguje ani na vodu a ja na to sarkasticky že ale to nie je dažďová voda nevadí . :bojim. Šéf si napísal moje číslo a čislo peugeot servisu aby si zistili že tam tie gelové vložky majú byť a že to tak objednajú no uvidíme čo bude s toho ale budem ich otravovať. Takže dnes som takto pochodil pri vybavovaní mojej reklamácie . :roker teraz len čakať

Odesláno

Skutočne \"dobrý servis\" a zlá skúsenosť. Ja som skúšal môj a stačil mi len dotyk prsta. Trochu blbol, stačilo to rozobrať, vyčistiť a ide v pohode. Bez tých gélových vložiek to ozaj nepôjde!!:papa

Odesláno

veru tak klopkať netreba. Stačí ho zakryť rukou a ak je ok mali by stierače zastierať. Tak isto nemusí správne fungovať ak je sklo psasknuté alebo veľmi doďobané od kamienkov. Je to všetko hra lomu svetla na okne.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...