tiburtius Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 Toto vlákno som založil preto aby som varoval všetkých čo si dajú meniť čelné sklo a majú ďažďový senzor. Spýtajte sa toho čo vám bude meniť či ho vie dať dole bez poškodenia a ak bude tvrdiť že áno tak všetko je ok. Ale pri preberaní auta si dobre skontroluje dažďový senzor a to funkčnosť nestačí aby svietil musí fungovať na klepkanie na senzor. Mne ho žial pokazili a zistil som to troška neskoro a preto to sem píšem aby som varoval ďaľších pre chybou ktorú som spravil ja. Citovat
OK406 Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 Pokud to není delší dobu, tak reklamovat můžeš. Citovat
tiburtius Odesláno 12. říjen 2009 Autor Odesláno 12. říjen 2009 Je tomu 1 mesiac a jeden deň ale doteraz ani nezapršalo a teraz ked začalo pršať som to zistil lebo nie ja som bol pre auto ale môj brat. Každopádne tam idem zavolať teraz hneď. Citovat
Ferry Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 ja si ze stejneho duvodu senzor sam sundal pred montazi a pak zase sam namontoval po vymene skla, smutne, ze se clovek nemuze spolehnout na servis, ze to nepo...re Citovat
marko306 Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 Tibi, som zvedavý čo si vybavil, lebo ja sa tiež chystám už dlhšie meniť okno a obávam sa o ten senzor. Sám si ho netrúfam dať dole aby som ho nedodžubkal. Citovat
rastacreative Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 mozete mi niekto odfotit ako ten senzor vyzera? bo na packe mam ze \"auto\" pri stieracoch ale senzor akosik nevidim Citovat
marko306 Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 na čelnom skle, hore v strede okna je buď pásik alebo také malé očko. Je to nepriehladnuteľná vec na skle Citovat
OK406 Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 Lepší je tam zajet osobně. Jinak děšťový senzor je na předním skle,jak je zpětné zrcátko: Citovat
tiburtius Odesláno 12. říjen 2009 Autor Odesláno 12. říjen 2009 Takže páni zavolal som tam kde mi menili sklo a dohodol som si osobné stretnutie ale z telefonátu som usudzoval menšiu neochotu spolupráce lebo sa vyhováral že auto je staršie. Zajtra vám dám vedieť ako so dopadol. Inak medzi oknom a senzorom má byť také sklo obdlžnikového tvaru 2 kusy medzi ktorými je taká želatína a asi mne tá želatína chýba . Citovat
marko306 Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 to sú gélové podložky. Ak tam nie sú tak DS správne nefunguje [upravil dne 12/10/09 marko306] Citovat
tiburtius Odesláno 12. říjen 2009 Autor Odesláno 12. říjen 2009 Marko ďakujem za odborné doplnenie Citovat
AKCZ Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 Tak tak.. bez tech gelovych desticek nefunguje ale jen sviti.. a pri vymene oken je to hned Citovat
rastacreative Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 hm no nieco podobne tam mam skusim odfotit a posalt fotku neviem co to je ani ten degesko co mi auto predaval nevedel ze naco to sluzi ale pochybujem ze to bude senzor dazda zajtra pozajtra by mohla byt foto Citovat
rastacreative Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 ako sa sem nahravaju fotky kurnik Citovat
AnotherOne Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 Ako priloha. Pozor na veľkosť 800x600 150kb Citovat
tiburtius Odesláno 13. říjen 2009 Autor Odesláno 13. říjen 2009 Takže dnes som bol tam kde mi menili sklo a povedal som im o čo sa jedná že mi nefunguje dažďový senzor. Pracovník si chytil šrobovár a išiel sa na to pozrieť. Nezistili nič. Ako som predpokladal . Potom sa začalo menšia výmena názorov. Skonštatoval som že na klepkanie nefunguje a on mi povedal že nie na klepkanie ale na vodu. Hmm žeby tam bol nejaké čidlo čo vyhodnoťí či to je voda alebo niečo iné? Zasmial som sa. Zobral som vodu aby sa uistil že to nefunguje ani na vodu a ja na to sarkasticky že ale to nie je dažďová voda nevadí . . Šéf si napísal moje číslo a čislo peugeot servisu aby si zistili že tam tie gelové vložky majú byť a že to tak objednajú no uvidíme čo bude s toho ale budem ich otravovať. Takže dnes som takto pochodil pri vybavovaní mojej reklamácie . teraz len čakať Citovat
limar Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 Skutočne \"dobrý servis\" a zlá skúsenosť. Ja som skúšal môj a stačil mi len dotyk prsta. Trochu blbol, stačilo to rozobrať, vyčistiť a ide v pohode. Bez tých gélových vložiek to ozaj nepôjde!! Citovat
AnotherOne Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Nie je to dotykový senzor, čiže klopkanie fakt nemuselo fungovať. Senzor funguje na základe IR svetla, ktoré sa rozptýli na vode ak je na skle. Citovat
marko306 Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 veru tak klopkať netreba. Stačí ho zakryť rukou a ak je ok mali by stierače zastierať. Tak isto nemusí správne fungovať ak je sklo psasknuté alebo veľmi doďobané od kamienkov. Je to všetko hra lomu svetla na okne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.